• Welcome to Българска Аквариумна Енциклопедия. Please login or sign up.

17.07.2025 03:42

Промяна новините на форума:

Ако все още не сте се запознали с правилата на форума, моля, направете го!

• Професионална поддръжка на аквариуми

Колеги и мен ме прецакаха Мтел

Започната от a__andreew, 01.08.2011 18:51

« назад - напред »

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

salamandar

Еми ади де,заради приятелката ми съм на М-тел понеже 2-те карти могат да си говорят помежду си без пари за 2г.А всички мой приятели и семейството ми са на Глобул, S.X е голям откъм сметки,в М-тел ги питах до кога ми е договорът понеже сестра ми взе картите заради промоционален телефон,ми казаха че щом не е на мое име договорът немогат да ми кажат,отидох до Хенди и там всичко си ми казаха  :-D,голям смях.С нетърпение чакам още някой месец да приключи договорът и минавам на Глобул,на тия изрично им казах че ако ми подновят договорът без да ме питат ще им тегля майната.

Асен Евгениев

Цитат на: salamandar - 01.08.2011 23:24
заради приятелката ми съм на М-тел
Аз съм на М-тел защото картата ми е служебна, от фирмата на жена ми. Не смеят да надписват сметки,
защото ще загубят 500 клиенти на куп, а и адвокатския отдел на фирмата е един от най-силните в България.
От всички удоволствия акваристиката е на второ място.
След определена възраст - на първо!

Slavov

Усещам, че акапулко е у вип-а ! (ядиние за милиони, сметки изрядни...)

Асен Евгениев

Цитат на: Slavov - 01.08.2011 23:49
сметки изрядни
Сметките си ги плащам аз, просто се възползвам от екстри като 1500 безплатни минути, разпределени
къде повече, къде по-малко към всички оператори /+ стационарните тел./, не плащам ДДС, купувам
телефони на половин цена, не ме клатят в сметките, не ме спират за неплатени сметки /фирмата ги
плаща, а ние на фирмата когато можем/. Това последното не ми се е случвало, защото месечната ми
такса е 6 лв. и никога не си изговарям безплатните минути. :-)
От всички удоволствия акваристиката е на второ място.
След определена възраст - на първо!

pachoo

Ам аз бях пуснал една тема за МенТел и тук ще кажа... В нашето семейство сестра ми се опари, майка ми, баща ми всичките с фиксирана сума за разговори 80лв и някакви стотиники и това продължи месеци наред. А като си представите че картите им бяха с 2000 безплатни минути към 10 номера М-тел.  Най-странното, е че на баща ми телефона се прецака и той два месеца беше без.... и дойдоха фактури за по 80лв. Направо нямам думи  *MODERATOR*. Аз в момента им дължа 900лв за 4 месеца а това при лимит 70лв, но съм казал, че няма да ги платя каквото и ще да става. Даже сега като взема новата кола я регистрирам на сестра ми на името, за да няма какво да ми вземат.

didoman

Ако се съмнявате в надписване, заключвате си картата при нотариус за месец. Ако пак ви дойде сметка с 50 лева над нормалното вече имате право да им го изкарате през г*за.  *MODERATOR*
Един от бедните студенти :)

zambo

Напишете жалба до оператора /Ментел в случая/ и спрете да плащате сметките . В жалбата опишете точно проблема . После в съда ще трябва да доказват ,че са им верни фактурите . При този вариант може временно да останете с блокирани номера .
Аз също си патя от тях , но ще ги съдя до дупка .
Анатоли
175л. Rainbow Fish
56 л. Red Cherry + Cambarellus montezumae 
42 л. Cambarellus montezumae

Genadig

Знам знам...от истината боли и за това не ме харесвате...Много истини казах... :)))))

Similar topics (5)

27117

Публикации: 0
Прегледи: 2532

24599

Публикации: 9
Прегледи: 4175

43786

Публикации: 0
Прегледи: 1384

15400

Публикации: 52