• Welcome to Българска Аквариумна Енциклопедия. Please login or sign up.

14.11.2024 18:43

Промяна новините на форума:

Ако все още не сте се запознали с правилата на форума, моля, направете го!

• Професионална поддръжка на аквариуми

Колеги и мен ме прецакаха Мтел

Започната от a__andreew, 01.08.2011 18:51

« назад - напред »

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

a__andreew

Здравейте, колеги днеска получих фактурата си и ме сюрпризираха с 68607 МБ мобилен интернет. Хубавото е , че тарифния ми план ми го приспадат, но не съм ползвал телефона за такъв нет. Ползвам го в телефона да вляза в този сайт и още един и това е не да ровя пиша и т.н., а просто да видя новините. По предната фактура я запилях някъде, но беше сложен 122гб, аз на домашния нямам такъв трафик. Просто не ми се мисли как ме (ни) лъжат в сметките.

ico

Няма как да си им бил клиент и да не са те прекарали и да те прекарват с всяка сметка. Аз се усетих преди няколко години и им теглих майните веднага. Но докато има мазохизъм, ще има и Мтел.  ;-)
Кръщаваш го, а то във водата пикае...

bay_milee

Докато има балъци и трите оператора ще бъдат номер 1 в измамите не визирам никой от предните постове само казвам чети какво подписваш нищо че е дълго 11 страници и в ситен щтрих.

a__andreew

Хи, преди малко погледнах трафика на телефона , който не съм го чистил не знам от кога та получени данни 355,32мб и изпратени 27,71мб.  Те са написали , че имам трафик 68,607мб за 143,45 лв.   Да живей Мутел   *MODERATOR*

ico

Клиент съм бил и на трите оператора, но нагло са ме рязали само от Мтел. Другите ако го правят, то поне знаят как и не се набива на очи. Не съм усещал измама от другите оператори. За четенето и подписването е ясно. Който не гледа на време, после има изненади. Но в договора ми с Мтел никъде не пишеше, че ще плащам сметка над абонамента, дори и без да съм говорил.
Кръщаваш го, а то във водата пикае...

dalgia

И аз съм бил абонат на трите оператора.От М-тел се отказах преди 5-6 години и съжалявам,че не е било по рано. :-| 

ogyy

Радвай се че не си с прима(държа 1 уж за по-евтини разговори с м-телци) - пращат ми нещо като: "Сметката ви намаля с 2 лева за последния разговор", без въобще да съм говорил!  :-D

bay_milee

Е значи аз съм късметлия за толкова години 1 стотинка нямам надписана....

MeTogu

И аз не бях прецакван до преди няколко дена.Спряха ми телефона за 4 неплатени сметки.
А някой питал ли ме е дали съм съгласен да ми излязат 3-4 фактури за месец и малко.И сега щели да го пуснат като платя всичко.Системата им нямало да го допусне.Ще пускам молба да минавам на Виваком.С м-телци приключих.
Дай на глупака малко власт и му гледай сеира!

Асен Евгениев

Цитат на: MeTogu - 01.08.2011 22:56
3-4 фактури за месец и малко
Аз платих 4 на куп, добре, че никога не надвишавам безплатните си минути.
От всички удоволствия акваристиката е на второ място.
След определена възраст - на първо!

MeTogu

Slavov

ЕЙ в тоя форум влизам, да дам съвет, да видя труда на другите колеги, с 2 думи да си почина, стига с тия теми, че само се сещам и се натоварвам и наагресирвам , като се почне от мтел, и се стигне до парното и лукойл , всички са еднакви, гледат да забогатеят и после да преебат живота на простия човек, и те тва е...

salamandar

И мен ме бяха цакали с 2 сметки за един месец,ама само едната платих.И после тая втората се загуби като си плащах неизлизаше.Предният месец когато ходих да плащам тая въпросната сметка излезе,нещо са бяха сабрали 3 сметки,платих си едната и ми казаха че ако неплатя тоя месец до 17-то число още една сметка щели да ми спрат телефона.  :-|
Много обичам да им плащам.Това е втората година откакто съм им абонат до миналата година декември нямаше проблем.Както се казва нова година нова булка нов късмет.И трите оператора да ги хванеш и да ги  *lock и  *MODERATOR*.Май ще мина на прима,тия като им се забатачат системите и насвяткват винаги на когото могат по колкото могат.

xoxi

От 2002 съм ги отсвирил , то голямо сурвакане падаше за коледа за нова година за 8 март за велик ден за всичко каквото се сетя аз говоря не говоря разлика в фактурата нямах.И щом излязоха глобул съм там имам подробна разпечатака и нямам проблем със сметките много рядко прехвърлям лимита
а който е на мтел обича садо мазо ]:-> *MODERATOR*

MeTogu

Тогава защо четеш такива сърцераздирателни теми.Намери си нещо интерестно в соленоводния раздел.

Similar topics (5)

43786

Публикации: 0
Прегледи: 1180

15400

Публикации: 52
Прегледи: 12883

31150

Публикации: 14
Прегледи: 4004

25572

Публикации: 0