• Welcome to Българска Аквариумна Енциклопедия. Please login or sign up.

29.07.2025 08:14

Промяна новините на форума:

Ако все още не сте се запознали с правилата на форума, моля, направете го!

• Професионална поддръжка на аквариуми

кабелна, цифрова или сателит

Започната от POWERPUFF, 22.05.2006 21:47

« назад - напред »

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

madcap

Абе и аз се чудя за такава интервенция, но ми казаха че Итв Партнер са по добри, човек требва да си направи чиф-тека и и готово

Ernest

Ми брат ми е с тв тунер на компа и си плаща за цифрова кабелна от евротур (бтв и нета му е от евротур) и е много доволен, качеството е идеално, а и не е кат да няма канали.
100л. - Жива твар ;) :Barbus nigrofasciatus, Trichogaster, Ancistrus Albinos, Corydoras Julli, SAE, Acanthophtalmus kuhli kuhli; Растения - Echinodorus Ozelot, Vesicularia, Cabomba pulcherrima, Hygrophila polisperma, Microsorum, Hottonia и др.

madcap

То и аз съм с ТВ-Тунер Herkules , добър е, ама качествотото на кабелната не е така добро, не че е мноо зле, тъй като ще се местя на друго место, каде нема кабелна, а на там си има една чиния към 1.2 и аз също имам чиния от сателит пак 1.2, та сега ще си взема два тунера който могат да работят с една карта, само незнам дали може да се шерва картата, да не е така по нета, все пак още мисля по тоя въпрос, защотото е с много нейзвестни  :wink:

POWERPUFF

ITV са по-добри, но булсат предлагат по-изгодни оферти

Shamana

Цитат на: "miTko"Въх, само аз ли съм щастлив? Т.е. без кабелна, цифрова или сателит. whistle

Да се присъединя към клуба - днеска дойде някав да ми разправя -  Не сте си платили кабела за два месеца, или го плащате или ви го спираме.
И аз викам колко пари са тва?
-Ми 36лв. с лихвата. (не бях наясно, никога не съм го плащал)
И му викам:
-Жив и здрав, режи там кабели, паре нема!   :x

После като го казах на майка ми (с нея живея) и тя разправя: - Много добре си направил, жалко само за Джиографика, ББС и няколко др., но като се замислих колко научнопопулярни, исторически и буквално ВСЯКАКВИ филми има в нет-а... Пък и хората сателити слагат, ще проуча въпроса... Просто се усетих изведнъж, че телевизия почти не гледам...да видим дали ще издържа  :roll:  :twisted:  :twisted:

Similar topics (1)

4314

Започната от ВЕТЕРАН

Публикации: 6
Прегледи: 2658