• Welcome to Българска Аквариумна Енциклопедия. Please login or sign up.

02.08.2025 04:29

Промяна новините на форума:

Ако имате проблем в аквариума, преди да пуснете нова тема, попълнете въпросника тук.

• Професионална поддръжка на аквариуми

Каква марка е автомобилът ви...?

Започната от Raziel, 14.09.2006 08:11

« назад - напред »

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

xD

Caxapa

:-) След няколко часа ще бъда пълновластен собственик на Мазда2.  Няма екстри но за сметка на това е на 69000км 2004г. и е била фирмена. Така, че съм спокоен напълно от към опасноста някой акварист да си е пренасял чували с мозайкаи пясък за аквариумите си  :-D и да е скапал амортисьорите.  *ROFL*

a__andreew

Честито и безаварийни километри. Защо се отказа от народната марка?

Caxapa

Марката която карах е хубава и колата също. Още върши работа но нещо се прецака по електрониката и не ще да пали като е топла. Иначе търсих пак VW но държат високи цени а положението е вече нетърпимо с този ми проблем в карбуратора. Реших да не влагам повече инвестиции в старата.

borracho

Цитат на: Caxapa - 23.03.2011 10:18
Марката която карах е хубава и колата също. Още върши работа но нещо се прецака по електрониката и не ще да пали като е топла. Иначе търсих пак VW но държат високи цени а положението е вече нетърпимо с този ми проблем в карбуратора. Реших да не влагам повече инвестиции в старата.
не съжалявай че не си намерил VW. като подкараш маздата никога повече няма и да си помислиш за друга освен японска кола. японското си е японско. това за скъпите части отдавна не е вярно. някой неща са по-ефтини от на немските коли. а и то няма да се налага, просто рядко се чупят.
бъди сеяч, а не разбирач!

Icagata

Заглъхнала темичката нещо...  :'(

easternalien

Карам си една фиатка Bravo  *BRAVO*

boxy

Icagata

Ейй много лачена ХEV-овичката, колега  ;-) Гласче пусна ли? Гледам че вечното дерби Рюселсхайм - Волфсбург е реми...

boxy

Мерси колега! Гледам да си я подържам :) Глас пуснах преди доста време, но чак днес реших да пусна снимки.

mejdupraznika

anasarka

Рено меган, ама гледам да ползвам ейтова, че минах стоте кила  :-D
https://aquariumbg.com/forum/proxy.php?request=http%3A%2F%2Fi55.tinypic.com%2F2uqchf6.jpg&hash=e3760f6db627ded568ff096f94b9c329f233f465
КОЛКОТО И ДА Е БЪРЗА СВЕТЛИНАТА ВИНАГИ ПРИСТИГА ВТОРА, МРАКЪТ ВЕЧЕ Я Е ИЗПРЕВАРИЛ.

камен чочев

Най-доброто е японското  :-D

Lexus IS250  207hP

Гецата

На нас ни трябва най-евтиното за поддръжка заради "хубавите" ни пътища и безбожната надценка на резервните части.Аз затова от една година вече минах от Ситроен ХМ на Рено Меган Сценик 1.6 16V.
ето го и него:

Antuni

Преди година и нещо имах ето тази красавица!! Но се наложи да я продам, а колко си я обичах...... :-D :-D

А сега на BMW 318 само дето нямам снимки защото още не е за продаване!! :-D
0899808552

Similar topics (5)

42086

Публикации: 1
Прегледи: 1931

7006

Публикации: 22
Прегледи: 11153

37092

Започната от TiL

Публикации: 6