• Welcome to Българска Аквариумна Енциклопедия. Please login or sign up.

02.08.2025 14:23

Промяна новините на форума:

Ако имате проблем в аквариума, преди да пуснете нова тема, попълнете въпросника тук.

• Професионална поддръжка на аквариуми

Каква марка е автомобилът ви...?

Започната от Raziel, 14.09.2006 08:11

« назад - напред »

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

le6o

Цитат на: theater - 24.02.2007 00:32
Ако е това от аватара ти е B3.  ;-)
мм това пак е B2 само че е по наточена,моята,така де тази на бащами си е сток ;)
По добре да влагаш чувства,отколкото да чувстваш влага!!!!:D
https://aquariumbg.com/forum/proxy.php?request=http%3A%2F%2Fimg265.imageshack.us%2Fimg265%2F3233%2Faqva2hd1.th.jpg&hash=7e3052c8f2dbe6a19f76e7249b2afffbb6d76333

theater

Момко, казах ти, че това е B3, а не B2. Имам същия и поне му знам означението.
140л - харацини
http://starividri.org

Petrarca

хммм.. много мнения - по принцип съм съгласен за проходимостта на трабанта  - с много умиление ще си спомням първата кола на която се качих да карам и придобих шофьорски умения беше бащиния трабант комби - - по отношение на проходимостта - спомням си като малък един голям дъжд във Варна - 99% от колите бяха закъсали - на кой му се намокрило делхото, кои нещо друго - само любимото семейно траби си вървеше - макар и с 20 км в час, но прецапахме големите реки по пътя и се прибрахме на сухичко. И още една бърза случка когато с баща ми спечелихме бутилка уиски след като се хванахме на бас с продавача на ел. уреди, че в траби ще поберем хладилник с фризер. Умря си от яд човека, че загуби баса.

Иначе съвсем наскоро си купх Хюндай Купе 2006-та - спортен автомобил и сам мноого доволен макар че никой нищо не казва за корейските автомобили

kamos

Опел вектра 1.6 бензин 92 година
а на жената
Опел корса 1.4 бензин 90 година

Железни са/като изключим купето де, гние като за световно, но нали прикаската е Защо опелите са толкова бързи- отговор ами как иначе, знаете ли каква ръжда ги гони :-D/
Аквариумистика - увлечение, которое полностью можно охарактеризовать как обучение на собственных ошибках. Даже если матёрый аквариумист будет предостерегать от возможных ошибок и нежелательных действий, мало кому удаётся их полностью избежать...

Violeta

От днес се присъединяваме към голямото семейство на BMW-феновете.
Това не означава, че ще зарежем доброто старо Ауди, само имаме да сменяме един калник ;-)
Колкото повече, толкова повече.     Мечо Пух

miass

Рено Simbol - година на производство 2007 / а може и да е 2006 - не съм съвсем сигурна  :-[/

Shagrath

Разрових се доста из темата, и виждам, че има най - различни мнения. И все пак, аз да си попитам. В момента се двоумя дали да си взема форд мондео 99-та, или рено лагуна?   

MeTogu

Моята кола е Волво 440 - 94 година 1.8 моно инжекция 94 конски сили.
Не ми е първото Волво и мога спокойно да кажа че не мисля скоро да сменям марката. :-D
Дай на глупака малко власт и му гледай сеира!

Barbus

Цитат на: Shagrath - 22.08.2007 00:54
Разрових се доста из темата, и виждам, че има най - различни мнения. И все пак, аз да си попитам. В момента се двоумя дали да си взема форд мондео 99-та, или рено лагуна?  
Щом си решил да си купуваш голяма кола моят съвет е да си вземеш Пежо 605 дизел-че харчи по-малко.Повече няма да говоря че при наличието на 2 Пежа моето мнение е малко необективно.Просто като обикаляш автокъщите се качи на 605-ицата и направи сравнението сам.Каквото и да си вземеш само безаварийни километри ти пожелавам. *DRINK*
We hold each other closer, as we shift to overdrive
And eveyrthing goes rushing by, with every nerve alive
We move so fast it seems as though weve taken to the sky
Love machines in harmony, we hear the engines cry.

Shagrath

Благодаря за пожеланието. Обаче не знам каква цена държат тези пежа. Май малко скъпички падат.

Barbus

Въобще не са скъпи.Преспокойно може да намериш 605-ица за сума от порядъка на 6000-8000лв.Моята 605-ица е 96-та година и я взех преди 2 месеца за 6500.Ако искаш разгледай тукhttp://www.peugeotclub.info/news.php а във форума има подфорум 605,и купувам/продавам.Кой знае-може там да намериш новата си кола. ;-)
We hold each other closer, as we shift to overdrive
And eveyrthing goes rushing by, with every nerve alive
We move so fast it seems as though weve taken to the sky
Love machines in harmony, we hear the engines cry.

theater

Цитат на: Shagrath - 22.08.2007 00:54
Вземай лагуната.
140л - харацини
http://starividri.org

Flober

За тези пари 6000-8000 можеш и Ауди да намериш, стига да ги харесваш колкото мен разбира се. Въпреки че моето е вече старичко ( 91-ва година ) не бих го сменил за никакъв Форд.

Joro Vn

ЦитатВ момента се двоумя дали да си взема форд мондео 99-та, или рено лагуна?
Елементарно уравнение с две неизвестни. Решава се по метода "вземам лагуната". Ако беше с 6,7 и т.н. неизвестни, тогава ще ми трябваше доста дар- слово.  :-)
    Не се връзвай, ама съм собственик на лагуна и не мога да кажа лошо за нея. Имам я от януари тази година и до сега не ми е създавала никакви проблеми, да чукна на дърво. Изборът тук е доста голям- и като обем двигател, и като екстри.

Shagrath

Добре, убедихте ме, вземам лагуната, пък да става каквото ще!

Similar topics (5)

42086

Публикации: 1
Прегледи: 1931

7006

Публикации: 22
Прегледи: 11154

37092

Започната от TiL

Публикации: 6
Прегледи: 3370

39917