• Welcome to Българска Аквариумна Енциклопедия. Please login or sign up.

26.06.2025 23:40

Промяна новините на форума:

Ако имате проблем в аквариума, преди да пуснете нова тема, попълнете въпросника тук.

• Професионална поддръжка на аквариуми

Как става така...

Започната от kapacitet, 22.11.2009 14:09

« назад - напред »

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

barabata

Все ще се намерят желаещи. Аз как реших да си взема въпросния ехайм профешанал 3 и то за по-малко от 300 евро с доставката.
И аз търсих къде да си го купя от България , но не намерих ... Затова и си поръчах.
Горчивината от лошото качество остава дълго след като сладостта от ниската цена е свършила.

Асен Евгениев

Цитат на: bigbeer - 23.11.2009 03:19
Определено темата ще стане още по-гореща. И така. Кой се опитва да убие акваристиката в България според вас?
То да е само акваристиката, да го преглътне човек. За съжаление такова е положението във всички сфери.
Реших да си купя фотоапарат Канон. Модела, който си избрах, в Техномаркет струва 879 лв. След това в нета
го намерих за 775лв., после за 768лв. и накрая за 745лв. Ако си го поръчам от чужбина съм сигурен, че цената
ще започва с 6...!
От всички удоволствия акваристиката е на второ място.
След определена възраст - на първо!

N.Nobs

Цитат на: akapulko - 23.11.2009 18:13
Ако си го поръчам от чужбина съм сигурен, че цената
ще започва с 6...!

По-скоро с 4  :-D

http://www.bhphotovideo.com/c/product/643179-REG/Canon_3633B001_PowerShot_SX20_IS_Digital.html
Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили "Титаник".

77

днес отивам в бирената и си пълня две бутилчици със со2  :-)всичко е ок докато не виждам мутрата на работника който пълни бутилките,сещам се че последният път доста мърмори че трябвало да пълни малки бутилки ,че писането не си заслужавало и как още малко ще ни търпи и такива подобни...тоя път старата песен на нов глас,даже се похвали как върнал няколко човека :duvar:
както и да е ,изтърпях го. взех си бутилките ,попитах го да не ги е препълнил и дали мога да ги транспортирам легнали и след уверението че няма проблеми ги закарах за да ги монтирам.сглобих системата ,и ми направи впечатление че плавно но ритмично
манометърчето леко се движеше напред назад  *CRAZY*не предполагах какво ще се случи и почнах да го гледам и да се чудя защо прави така,при положение че имам от доста години со2 и не съм забелязъл такова движение на манометъра за ниското налягане.
придърпах бутилката до мен и  си седях и го гледах,но  след минутка бум клапана изби *CRAZY*жената избяга за секунда ,пък аз стоях като идиот, гледах и не вярвах на ушите  си :-D като свърши шоуто отворих джама и излязох със псувни.  ]:->
пораженията бяха счупен манометър (от падането на теракота) клапанчето и натоварването на моите нерви.
отидох до един познат и си купих нов манометър и клапанче ,струваха към 15 лв...не е нещо особено ,но още псувам >:o
а утре ще ходя пак да зареждам бутилката,но сигурно ще ми мине и ще го оставя за по нататък...незнам може и да му обесня на тоя РАБОТНИК че той е сложен да РАБОТИ качествено ,а не да се оплаква и да ми създава проблеми ]:-> ще видим...
но и аз се чудя КАК СТАВА ТАКА...
https://aquariumbg.com/forum/proxy.php?request=http%3A%2F%2Fs29.postimg.org%2Faeehc6buv%2FDSC_1686_copy.jpg&hash=9bc922c588fba1c702ad9ed785674aa0520d3910

rakim

Няма какво да обясняваш на работника и да се занимаваш с глупости,викаш шеф или управител някакъв и с него говориш.barabata  за jager и аз мислих от нета но не си заслужава точно за тях.17 евро плюс доставка...5 лв да спестиш.Между другото в Пловдив зоомания бях,там по принцип 300в са по 50лв но до нова година има намаление с 20% на всички продукти на eheim,така че нагревателя ми идва 40лв :-)
540л Южна Америка

tishovsx

Прави сте всички, но да кажем че аз звънна или пусна мейл на Ехеим или дистрибутор и ги питам, дали мога да купя от тях по 10 броя от най продаваните им филтри...бизнес да правя така да се каже. Ама да ми направят добри отстъпки, та да се върже като в Германия цената...а какво ще кажете. До къде ще я докарам? Дали ще се навият? И колко от тях ще продам в растояние на три месеца.
Пазара диктува цената, като сме си бедни като църковни мишки, никой не ни е виновен. Ще си внасяме от Ибея и ще псуваме по родни търговци... :duvar:

Пламене, не се учудвам за бутилката...диваци в тая държава с лопата да ги ринеш.
Опс...държава ли казах... *CRAZY*
IN A REEF AQUARIUM, ONLY BAD THINGS HAPPEN QUICKLY

Асен Евгениев

Цитат на: N.Nobs - 23.11.2009 19:12
По-скоро с 4  :-D

http://www.bhphotovideo.com/c/product/643179-REG/Canon_3633B001_PowerShot_SX20_IS_Digital.html
Да, вярно.Започва с 4... Даже и по-евтино го видях от посоченото. Ще си го поръчам
другия месец за Коледа, тогава ще започва с 3..!?! :-D
А ние си мислим, че от големите вериги за електроника пазаруваме тънко. :-(
От всички удоволствия акваристиката е на второ място.
След определена възраст - на първо!

Живко

Ти остави дали е тънко. В още по-голяма заблуда сме за качеството!
Никой не се е родил научен.

Similar topics (5)

866

Публикации: 13
Прегледи: 6321

12547

Публикации: 7
Прегледи: 4461

5637

Публикации: 29
Прегледи: 11711

24836