• Welcome to Българска Аквариумна Енциклопедия. Please login or sign up.

22.07.2025 12:45

Промяна новините на форума:

Ако все още не сте се запознали с правилата на форума, моля, направете го!

• Професионална поддръжка на аквариуми

Как да покажем че харесваме една жена

Започната от BOJO, 20.08.2009 21:56

« назад - напред »

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Divane

с "игнор" се привлича вниманието само на подрастващи девойки..но може би пък точно такива искате,знам ли  :-)
иначе една поотраснала жена,знае отлично какво иска и тия с "игнора"..с остават там някъде..в нищото :-D

Лора

Мисля, че комплиментите са най доброто средство. Само не й се натрапвай, че може да се отдръпне.
Незнам за гаджето ли става въпрос или за жената, ако е гаджето просто и угаждай по малко за да се чувства значима в живота ти. Ако е жената... за съжаление има един момент в който остава само дружбата отколкото любовта, но по горните неща понякога вършат работа.
В началото на една връзка ти се струва, че всички мъже са смотани, само твоят - не! По късно разбираш, че всички мъже са смотани, но колкото твоя - никой!

Raven

Аз нямам някакъв опит или по скоро не съм обръщал внимание на тези неща,но съм сигурен че жените обичат силни мъже.
Мразят лигльовци и мрънкала,за мен най неприятното нещо са мрънкащи и оплакващи се мъже.
Жените също отбягват такива мъже,естествен инстинкт е.
Част от това е и демонстрацията на възможности,това също отключва техни пещерни инстинкти,но не е задължително да имаш пари,просто трябва да се държиш мъжки и да демонстрираш че не те е страх от нищо и може да разчита на теб.
В най общ смисъл.

Другото което харесват жените в мъжете е чувството за хумор,не обичат спеченяци и сухари.
Обичат интересни мъже,да им обръщат внимание  и да има нещо оргинално в тях.

Другото което съм забелязвал че харесват е някакво интересно ,опасно и "мъжествено " хоби,гмуркането например :-D

Скално катерене,мотокрос,парапланеризъм - също вършат работа.
Елементът на риск и опасност ги привлича в партньора- явно е също стар пещерен инстинкт,жените са свикнали мъжете да рискуват живота си.

Какво не обичат жените- лигльовци,слабаци,метросексуални,егоцентрици,женкари,мърльовци.

Как да и направиш впечатление- аз просто тръгвам напред с рогата,усмихвам се и я заговарям,ако стане - стане...
Жените харесват директният подход- това го приемат като демонстрация на сила и смелост и естествено ги привлича.

Просто отиваш и питаш каквото искаш да знаеш- не е страшно да те отрежат.
Естествено трябва ди питаш нещо нормално.
Ако започнеш да се офлянкваш и да се правиш на интересен- шансът намалява рязко,приемат го като детинщина.
https://aquariumbg.com/contest/showthumb.php?picnum=48-3-8-140.1.JPG

Баннете всички! Администраторът ще познае Своите.

Divane

Забрави да добавиш,че жените харесват умните мъже - такива,от които може да научат нещо ново,интересно,вълнуващо..

elblanko

Ето ти малко помощ от мен, когато разбереш за какво си мисли една жена всичко става много по лесно
https://aquariumbg.com/forum/proxy.php?request=http%3A%2F%2Frosidi.blog.bg%2Fphotos%2F40194%2Foriginal%2Fwomans-brain.jpg&hash=8acbee1e7641f02d017dc96a7ddeca4d240b1482
Не ''убивайте'' времето, защото то ще ви го върне.
                                                                                                                                Антон Светозаров
https://aquariumbg.com/forum/proxy.php?request=http%3A%2F%2Falfa.kachi-snimka.info%2Fimages%2Fviu1343311821a.gif&hash=826485123ec157466e56654f744135d3a56dfb37

Миряна

Еееее тук няма да се съглася с елбланко. Мен никога не са ме интересували клюките, скъпите коли, бижута, гаджето ми да е богат и тн тн.  Моите познати също не съм   забелязала да  клонят към тях. Не отричам, че има такива жени, но има и такива мъже. *JOKINGLY* Raven най-точно го е написал + интелигентността.
https://aquariumbg.com/forum/proxy.php?request=http%3A%2F%2Fs29.postimg.org%2Fcsyrovhmb%2F538237_3797678353034_21052137_n.jpg&hash=7f354611765e38613a09ec04546b6d458529bb4a

miTko

Цитат на: nenad66 - 21.08.2009 01:39
Za da i pokazes na zenata deka ja haresvas podari i edna "dijamantska ogrlica"i dojdi po nea so Ferari :-

Да, много си прав! Те времената станаха такива, че всяка тръгва след пачката. Очичките им светват като военен прожектор, нали ги гледам! Медиите непрекъснато възпитават този модел на поведение и са основен стълб на консуматорското общество...

А преди можеше и така  @}->-- .
Разни мои АКВАРИУМИ 

elblanko

Цитат на: ^^Мирянка - Мърморянка^^ - 21.08.2009 04:45
Еееее тук няма да се съглася с елбланко. Не отричам, че има такива жени
Ето тук е разковничето, разбира се че има жени които не отговарят на този профил но теса прекалено малко, повечето са точно като на картинката. Има и един такъв момент че повечето жени виждайки тази картинка не я харесват въобще и дори не се замислят дали всъщност това на картинката не са самите те, не е нужно да влизате в дълбоки размисли най лесно е да преброиш колко чифта обувки имаш. ;-)
Цитатима и такива мъже
Естествено че и мъжете си имат трески за дялане, но темата е за жените ако има такава за мъжете с удоволствие бих обсъдил и нашето поведение.
Не ''убивайте'' времето, защото то ще ви го върне.
                                                                                                                                Антон Светозаров
https://aquariumbg.com/forum/proxy.php?request=http%3A%2F%2Falfa.kachi-snimka.info%2Fimages%2Fviu1343311821a.gif&hash=826485123ec157466e56654f744135d3a56dfb37

BOJO

Добро утро на всички . Дам доста мнения ....

В зависимост от случая и NO CARRIER и Raven  са прави.  И най - неприятно /по темата/ и elblanko е прав. Доста такива "пиленца" се срещат по улиците и другото: възрастовата граница им пада непрекъснато.

nenad66 : Мисля имаш предвид да я впечатлиш. С кола става, с диаманти също ... но тогава отиваме на варианта консуматор на elblanko .  Щом я влекат материалните придобивки.

Divane: ти би ли излязла с атомен физик който слуша ДИВА чалга и те заведе например в Перун до  Централна гара София? Ще е умен без съмнение   :-P.... заведението е от студентските ми години , не знам дали работи още :)

: 21.08.2009г 11:11ч
Цитат на: elblanko - 21.08.2009 13:40
Естествено че и мъжете си имат трески за дялане, но темата е за жените ако има такава за мъжете с удоволствие бих обсъдил и нашето поведение.

Присъстващите правят изключение, ние (мъжката част на форума) не сме безгрешни, но много се доближаваме до идеала.

Живко

Яка тема. Чак сега я виждам.

Никъде не се казва за каква жена става на въпрос, за да може да се разгърне стратегия ;-)
Дали е съпруга, непозната, гадже, колежка.
Няма как да се поставят нещата под общ знаменател. *privet*
Никой не се е родил научен.

denbosch

Цитат на: Живко - 21.08.2009 16:36
Няма как да се поставят нещата под общ знаменател. *privet*
Прав си ,но дори и да се уточни дали е съпруга, непозната, гадже, колежка пак не могат да се сложат нещата под общ знаменател.Важното е лаф да става ;-).

Лора

Лаф, лаф, ама човека си пита сериозно...
В началото на една връзка ти се струва, че всички мъже са смотани, само твоят - не! По късно разбираш, че всички мъже са смотани, но колкото твоя - никой!

Divane

Цитат на: BOJO - 21.08.2009 14:59

Divane: ти би ли излязла с атомен физик който слуша ДИВА чалга и те заведе например в Перун до  Централна гара София? Ще е умен без съмнение   :-P.... заведението е от студентските ми години , не знам дали работи още :)

Такава комбинация едвали е възможна. Интелигентните мъже не посещават подобни заведения и чалгата не им е в кръвта  ;-)

Иначе..много сте сладки като започнете да се оплаквате,че жените били материалистки :-D Жени има всякакви,мъже - също!
Нима е много готино когато един мъж си продаде апаратамента за да си купи последен модел Мерцедес тип "пичеловка" и спи в него?(щото има и такива)

Та..голата любов по принцип я има само в приказките,то там и принцове и принцеси има.. в реалният живот обаче е друго. Още от пещерно време е заложено жената да избира най-силния( дето е утрепал най-големия дивеч). В днешно време обаче,колкото и да не ви се иска ,силата се определя от тия гадни пари. Нормалната жена инстинктивно харесва мъжа,който е достатъчно умен,че да изкарва достатъчно пари,което е признак,че бъдещото й дете ще има осигурен живот. Няма нищо страшно в това. Умната жена може да се влюби и в беден мъж,но да си личи,че е перспективен,т.е. един ден ще съумее да направи пари и да подсигури семейството.
Живота постепенно учи - убедила съм се в това!
И аз като крехка девойка смело развявах лозунга - Важна е любовта,не парите( дори и сега мисля така,но вече е по-различно.
Мога да обясня и защо - докато си млад и живееш при мама и тате,т.е. има кой да те храни,облича ида ти дава джобни,идеалите са велико нещо - наистина няма никакво значение дали младежката ти любов е богат или беден,важното е да сте влюбени..тогава всичко е до колене.
Когато обаче поотраснете,настъпи време да изкарвате сами прехраната си,някои се замислят и за семейство, всичко се променя коренно.
Животът ви блъска ту на ляво,ту на дясно..проявяват се и гореописаните инстинкти.
Защото представете си едно бедно семейство,което не може да си позволи да отиде на почивка,или пък да купи на детето си сладолед,а то плаче щото другарчетата му ядат пред него,или пък не можете да си позволите да му вземете играчка,или да го облечете добре..детето се комплексира,фрустрира и израства с проблем,вие се комплесирате,фрустрирате и живеете с проблем.Мъжа става нервен(едни ги избива на агресия,други се затварят в себе си),жената се изнервя и започва да живее с мисълта,че е направила зверска грешка като се е омъжила за слабак и къде отива любовта викате? Има една приказка,дето една баба навремето я казваше " И аз съм убава,и ти си убав,ама да видиме сега какво ще ядем!"..Та такива ми ти работи ;)

BOJO

Цитат на: Divane - 21.08.2009 17:50

Такава комбинация едвали е възможна. Интелигентните мъже не посещават подобни заведения и чалгата не им е в кръвта  ;-)

Закостенели предрасъдаци. Възможна и още как  *ROFL*
: 21.08.2009г 15:03ч
Само да добавя , може и апартамента да не стигне за последния модел "Мерцедес", тип "Пичеловка" . В този случай е необходимо да се помисли за допалнително финансиране : апартамент, кола, вила на тъщата или тъста, като е позволено и комбинации  :coffee:

Ама и това за финансирането на покупката не е по темата ....

Divane

Цитат на: BOJO - 21.08.2009 18:06
Закостенели предрасъдаци. Възможна и още как  *ROFL*

Блаженни са вярващите!
Ако имаш предвид някой,който си е купил дипломата..мога да се съглася с теб. :-D
Като гледам колко упорито обаче наблягаш на тази чалга,то изводът,който ме оставяш да направя е 1. Притесняваш се,че слушаш чалга и че могат да те сметнат за нискоинтелектуален. ;-) 2 - Намираме се на приказка докато мине работния ден :-D

ПП: И все пак, темата ти не беше за чалгата,нали? :-)

Similar topics (5)

13064

Публикации: 5
Прегледи: 3900

22359

Започната от Divane

Публикации: 48
Прегледи: 14860

9619

Публикации: 2
Прегледи: 2706

39917