• Welcome to Българска Аквариумна Енциклопедия. Please login or sign up.

28.07.2025 18:57

Промяна новините на форума:

Ако имате проблем в аквариума, преди да пуснете нова тема, попълнете въпросника тук.

• Професионална поддръжка на аквариуми

как да накарам жена ми?

Започната от rookie_gyn, 10.03.2006 17:30

« назад - напред »

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

rookie_gyn

имам три аквариума един 480 л, и два по 160 л които искам да си поставя в апартамента, но проблема е, че все още нямаме мебели и моята половинка вдига гири, че преди да види всичко обзаведено никакви стъкларии в къщи. МОЛЯ ПОМОГНЕТЕ МИ !!!
ПРЕДЛОЖЕНИЯ И ИДЕИ И ЛЪЖИ ВСЯКАКВИ ПРИЕМАМ

Boby_

:lol: Влизам ти в положението - и аз не съм от най-търпеливите.
Все пак не е ли по-добре наистина да изчакаш с вкарването на аквариумите, докато не дойде обзавеждането? В крайна сметка ако ги наместиш сега и ги напълниш, после може да се наложи да им променяш местата заради мебелите, а това иска допълнително време и усилия, особено ако се касае за "работещ" и декориран обилно аквариум от 480 литра.

miTko

Боби е прав. Щом изобщо ти е позволила да вкараш толкова аквариуми в къщи, по-добре изчакай. :wink:
Разни мои АКВАРИУМИ 

NikolaV

Тука не мога и аз да не се обадя :-)
В момента по цял ден слушам от жена ми, че само за аквариума мисля и други подобни еретични мисли. Права е, де ;-)
Наистина обаче е по-добре да си направиш останалите работи и тогава да мислиш за аквариумите. Моя вариант обаче е, че мисля за аквариума като за част от интериора и мебелировката. Замислил съм 700-800 л. гьол и спрямо него си подреждам и хола. Да, за съжаление няма да имам аквариума преди хладилника да речем, но вече мястото му е заплюто и без него няма да мине ;-)

Тони

При мен беше друго положението. Още когато строяха блока, знаех къде ще е аквариума и му подготвих мястото. Всъшност той бе исталиран след замаската и шпакловката, и преди ламината, кухнята и всичко останало. С жената нямах проблем. Не и се занимаваше с ремонти и обзавеждания, та ми се довери напълно :lol: . Мога да кажа, че не я разочаровах. Хареса и.  :D
https://aquariumbg.com/forum/proxy.php?request=http%3A%2F%2Fimg293.imageshack.us%2Fimg293%2F4525%2Fdsc01245editedzg1.jpg&hash=2c575e6a505c8a44fc649f5cdac35d60b1303f00Тука ред нема, ама требва да се спазва!

rookie_gyn

аз на мебелите съм им измислил местата според аквариумите без тя да го знае естествено, няма да са много, ама женска работа,

NikolaV

Тони, колега, аз бях нарисувал в болното си акваристисчно съзнание аквариума още преди горната плоча да е излята :)
Жена ми много се дразнеше, че докато тъсихме жилище аз преди всичко гледах къде ще седи най-добре гьола. Или поне така я дразнех :-)

Тони

Цитат на: "NikolaV"Тони, колега, аз бях нарисувал в болното си акваристисчно съзнание аквариума още преди горната плоча да е излята :)
Жена ми много се дразнеше, че докато тъсихме жилище аз преди всичко гледах къде ще седи най-добре гьола. Или поне така я дразнех :-)
Така е щот си и казал : "Тук ще седи аквариума!"
Трябвало е да и кажеш: "Това - тука, онова там, а ето тук ако сложим едно аквариумче, ще стане супер... "

:D
https://aquariumbg.com/forum/proxy.php?request=http%3A%2F%2Fimg293.imageshack.us%2Fimg293%2F4525%2Fdsc01245editedzg1.jpg&hash=2c575e6a505c8a44fc649f5cdac35d60b1303f00Тука ред нема, ама требва да се спазва!

rookie_gyn

и аз така и казах, че ще бъде супер, направо като жива картина, ама тя май не си пада много по изкуство, даже шкафа ще е един такъв модернистичен, дето се вика раздвижен, ама не!Пусти инат - първо мебелите подредени вкъщи, после другото!

su6tata

Какво да ти кажа - 8-ми март мина! Изпуснал си момента да преговаряш и подкупваш  :lol: А можеше да купиш три несъвместими рибока за подарък и поднасяйки и ги да и съобщиш добрата новина,че не могат да съжителстват заедно и спешно имат нужда от аквариуми  :D

kpokcho

rookie_gyn :lol: извинявам се ама ти как си я взел тази жена?
хем вдига гири, хем не разбира от изкуство... ама командва...

Boby_

Цитат на: "kpokcho"rookie_gyn :lol: извинявам се ама ти как си я взел тази жена?
хем вдига гири, хем не разбира от изкуство... ама командва...

Ха, ама то има ли по-различни?  :lol:  :wink:
И моята е такава.  :wink:

su6tata

Ей за тва никакви жени - само рибки и толкова - не вдигат гири, не могат да изказват мнение, пък и не държат сметка в колко часа се прибираш и от къде  :lol:

dido

su6tata

Ами освен да редактирате темата на "Как да разкарам жена ми" и да продължим да обсъждаме  :lol:

Similar topics (5)

7240

Започната от Shagrath

Публикации: 64
Прегледи: 24540

23366

Публикации: 5
Прегледи: 3536

55903

Публикации: 4
Прегледи: 3047

18237