• Welcome to Българска Аквариумна Енциклопедия. Please login or sign up.

26.07.2025 01:03

Промяна новините на форума:

Ако все още не сте се запознали с правилата на форума, моля, направете го!

• Професионална поддръжка на аквариуми

Жената на аквариста

Започната от abaro, 01.06.2005 02:32

« назад - напред »

0 Потребители и 2 Гости преглежда(т) тази тема.

penchod

Тук е мястото и аз да похваля жена си, първо си възстанових акваристиката като хоби, благодарение на нея, в смисъл тя като разбра цхе съм гледал рибки като дете, обяви че иска да си направим аквариум, а сега помага във всичко, когато съм зает, а и когато не съм де.
 ТАКА ЧЕ МОГА ДА КАЖА БЛАГОДАРЯ!!!

stanko

разбира се че си на облекчен режим
иаче режимът е верига ,вода от аквариума ,храна зелени водорастли и ако мноого слушкаш някоя умряла рибка с малко брада

miTko

Цитат на: "penchod"Тук е мястото и аз да похваля жена си, първо си възстанових акваристиката като хоби, благодарение на нея, в смисъл тя като разбра цхе съм гледал рибки като дете, обяви че иска да си направим аквариум, а сега помага във всичко, когато съм зает, а и когато не съм де.
 ТАКА ЧЕ МОГА ДА КАЖА БЛАГОДАРЯ!!!
Ти си щастлив, при мен е обратното... :(
Разни мои АКВАРИУМИ 

stanko

това е така защото още не отговаря на анкетата вие сте истински акварист ако
като събере 10 от 16 ще го питаме как ще го гледа жената

Igi

И аз искам да  се похваля, нищо че темата е "Жената на аквариста". Отсрещната срана проявява изключително разбиране и търпение, да не говоря че изслушва всичките ми пледоарии отностно коя риба какво е правила и как го е направила, а аз разказвам с големи подробности  :D

stanko

Полвинката ти е щастливц :angel

miTko

Разни мои АКВАРИУМИ 

AQUASAUR

Ето един руски тематичен анекдот:

Такой забавный эпизод. Утром, дома, только проснувшись и встав с постели, сажусь возле аквариума и с интересом разглядываю плавающую там живность - рыбки всякие, улитки... Стучу по стеклу пальцами руки напротив морд пары гурами: - у-ти, у-ти, гули-гули... Ух ты, не боятся ни фига! - говорю восхищенно. На что моя «половина», к этому моменту тоже вылезшая из постели, и подтянувшаяся к аквариуму, говорит:

- Да ты их просто пугать не умеешь! Смотри, как это делается!

С этими словами она быстро наклоняется так, что ее лицо оказывается возле стенки аквариума прямо напротив бедных рыбок... Бедные рыбки! Не часто приходится видеть такой ужас у живого существа... Отчаянно рванув к противоположной стенке аквариума, совершая бешеные виражи в поисках спасения и, вероятно, страшно вопя своим рыбьим инфразвуком, они, в тщетных поисках укрытия наконец-то притаились за каким-то водным фиговым листком, всем своим видом демонстрируя страшнейший стресс.

- Да-а... - протягиваю я, - вот что значит-лицо не накрашено...

- А-а-а!!!

Что было дальше, не помню...https://aquariumbg.com/forum/proxy.php?request=http%3A%2F%2Fwww.mysmilie.de%2Fsmilies%2Fverwirrt%2F15.gif&hash=a7f111811a4db94f139ef7bcfa35c509cdae4338

Similar topics (4)

38077

Публикации: 18
Прегледи: 9595

4248

Публикации: 16
Прегледи: 8572

44465

Публикации: 47
Прегледи: 24886

2800

Започната от kraltchev