• Welcome to Българска Аквариумна Енциклопедия. Please login or sign up.

20.07.2025 01:28

Промяна новините на форума:

Ако имате проблем в аквариума, преди да пуснете нова тема, попълнете въпросника тук.

• Професионална поддръжка на аквариуми

Искате ли да си направим пазар за риби в Пловдив както в София

Започната от El toro, 28.12.2011 10:40

« назад - напред »

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

El toro

В момента градя малка база и неискам да пе4еля от нея а да направя чисти линии , а идеята за пазара мисля че може да се усъществе и мисля че панаира или пазарчето на младешка е добър вариянт за панаира имам човек който може да ми помогне,а за пазара аз ще говоря с собственика, а на Раким мога га намеря рибите които изка в балгария има много хора които гледат много видове риби. А другото нещо в софия на пазара нямо много призводители от софия
да не кажа  почти никакви всепак е софия . Стандарта е доста по висок , а клиенти има за всичко....................И смятам че идеята е много добра

rakim

Човек,аз знам че можеш да ми намериш еди какви си риби в България,аз и сам си ги намирам мерси все пак.Днес питах за въпросния развъдчик на разнообразни риби и ми казаха че развъжда живородки,златни риби и калихти....Не искам да ме възприемате като човек против такъв пазар,напротив аз съм за.Просто не виждам как някой ще ми предложи избор с по евтина цена на пазара от тази на магазина,където ще е по топло ;-)Тези които знам аз и са по навътре в нещата ,,уж,, имат магазини и не виждам как ще излезнат на сергия.
540л Южна Америка

El toro

Дайте да се саберем на 2-ри пак там ще говорим за всички неща даже мога да поканя и развъдчика за който говорите Сашето и той ми е приятел, това ми е номера-0895-646-129 и на 2-ри ще сам в пасифик........

Mirobg

За да не си говорим празни прказки,питайте как стоят нещата някой който продава на пазара, има ги във форума. Не забравяйте ,че трябва да се плати наем на търговската площ,разрешително от общината и т.н.
Едно пиленце закъсняло да излети на юг есента. Станало студено и както летяло, тупнало на земята със заледени крилца. Добре обаче минала крава и се изакала отгоре му. От топлото кравешко ако пилето се стоплило, крилцата му се размразили и то весело подало глава над лайното и зачуруликало. Чуло го ед

elblanko

Цитат на: El toro - 28.12.2011 11:09
Пуснах на ново темата мисля да организирам този пазар ще говоря с хора от панаира и с собственика на пазарчето на младежка, просто трябва да има такъпазар зада се развиваме
Пожелавам ви хубав и успешен ден на всички акваристи и тчхните семеиства...........
Браво на тебе, направо ти завиждам за ентусиазъма.  *privet*  *thanks
И един съвет, много е важно да не го правите в събота.  *DRINK*

Цитат на: rakim - 30.12.2011 02:18
Просто не виждам как някой ще ми предложи избор с по евтина цена на пазара от тази на магазина,където ще е по топло ;-)Тези които знам аз и са по навътре в нещата ,,уж,, имат магазини и не виждам как ще излезнат на сергия.
Ми те и в  София повечето магазинери не продават на пазара, но пазара си го има и без тях. А и не е задължително да са от Пловдив търговците, подуенския пазар е ярко доказателство за това.
Не ''убивайте'' времето, защото то ще ви го върне.
                                                                                                                                Антон Светозаров
https://aquariumbg.com/forum/proxy.php?request=http%3A%2F%2Falfa.kachi-snimka.info%2Fimages%2Fviu1343311821a.gif&hash=826485123ec157466e56654f744135d3a56dfb37

El toro

мисля че в неделя е наи-добре,ако успея да го направя ще е голям плус
: 31.12.2011г 00:12ч
2.01.2012 e датата чакам с нетърпение да се запозная с повече лубители като мен *THUMBS UP* *THUMBS UP* *THUMBS UP* *THUMBS UP* *THUMBS UP* *DRINK* *DRINK* *DRINK* *DRINK* *DRINK* *DRINK* и всички да си изкарат яко довечера

aquafan

Здравейте,
Аз също съм от Пловдив и отскоро се запалих по акваристиката.Понеже съм непълнолетен искам да попитам мога ли да дойда на сбирката в понеделник сам ли трябва с придружител?

tomatomov197

Цитат на: aquafan - 31.12.2011 15:25
Здравейте,
Аз също съм от Пловдив и отскоро се запалих по акваристиката.Понеже съм непълнолетен искам да попитам мога ли да дойда на сбирката в понеделник сам ли трябва с придружител?
Ако те придружава кака ти , може и на сбирката във Варна да дойдеш  :-D
С добра дума и пистолет се постига повече, отколкото само с добра дума.

aquafan

Ами нямам кака... :-D :-D.Иначе може ли сам или не може?

Nikiengi

grand_leon_levi

El toro

2-ри към 19:00 мисля да съм в пасифик
: 01.01.2012г 11:11ч
*DRINK* *DRINK* *DRINK* *DRINK* *DRINK* *DRINK* *DRINK* *DRINK* *DRINK* *DRINK*- мисля даже да изпия някой бира ако не разбере жената,
ще си взема тик-так *THUMBS UP*

fizika01

И така днеска само среща ли ще има или ще има и някаква стока? Че ми трчбва малко мъх и си търся сомчета.

Nikiengi

Ами като си попитал, някой от хората, които ще идват, може да ти донесе, но сбирката не е пазар, а среща на която ще се видим и ще си говорим (може и за пазара)!  :-)

Similar topics (5)

55422

Публикации: 1
Прегледи: 2302

36702

Публикации: 0
Прегледи: 1736

24511

Публикации: 10
Прегледи: 6392

41904

Публикации: 1