• Welcome to Българска Аквариумна Енциклопедия. Please login or sign up.

30.06.2025 19:01

Промяна новините на форума:

Ако все още не сте се запознали с правилата на форума, моля, направете го!

• Професионална поддръжка на аквариуми

Iphone

Започната от karton, 20.10.2012 09:24

« назад - напред »

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

meshov

Ами kapacitetси говори наизуст без никакво покритие, кара с нокия от 10 години но смята че се изказва компетентно мнение.
По-добре да си замълчиш в този случай от колкото да ти четем глупостите.
Дръж си нокията и не лъжи хората.
Вече съм казал мнение и имам сравнение с достатъчно много телефони.

п.с.
писах ти лично да не оспамваме темата!
Имам достатъчно опит в сравнение с теб, наистина си неподготвен.
In normal times, evil would be fought with good. But in times like these, well, it should be fought by another kind of evil.

kapacitet

А meshov ползва самсунг от три години и е доста компетентен. Извиньете, че се исказах неподготвен. Като чета как искрено се засегна, май си избрал третия вид телефон от моите препоръки.

ilk4000

Цитат на: kamos - 20.10.2012 19:03
Чак пък не сериозно? Нокия отдавна не са това което бяха. НТС стават, но самсунга също си държи качество. Соните също са добри. Въпроса е да е с андроид-най-богат избор на приложения и функционалност.
Изхвърлих се малко, признавам!  ;-)
Като върл привърженик на НТС (имам HD2 от 2години, сложих си Андройд и съм много доволен), искам да си призная, че останах много изненадан и впечатлен като видях SG3, но беше закратко докато не видях HTC One X. На пръв вид еднакви телефони, разликата е, че на единия процесора е малко по - голям(на HTC разбира се), но все пак незначително. След това дълго време ме чоплеше как може от HTC да си позволят Samsung да изкарат същия телефон като техния и тогава мернах статия за HTC One X+. Пак ги удариха в земята!  ]:->

PS. Телевизорът ми е Samsung и съм много доволен!

kapacitet

ilk4000, изброй ми моля те 5 неща които правиш с HTC-то. Просто съм любопитен.

ilk4000

Цитат на: kapacitet - 21.10.2012 01:24
ilk4000, изброй ми моля те 5 неща които правиш с HTC-то. Просто съм любопитен.
Фейсбук, чета книги, гледам филми, снимам, влизам в интернет, слушам музика, пиша си курсовите работи, пазарувам в ибей, играя игри.

valnata

Аз съм с галакси S2 и съм много доволен. Лек, бърз, страхотен дисплей :-D  HTC също са добри *THUMBS UP*

Асен Евгениев

Айде и аз да се изкажа, макар и неподготвен. :-)
Като фенове на Sony Ericsson вкъщи от години ползваме такива телефони. В момента сме с моделите
Xperia ray и Xperia arc S / с Android/. Хубави телефони, ама батерията умира за няколко дни, а това
адски много ме дразни. Предишния ми телефон беше К810i и издържаше над три седмици. Вие
младите цъкате в нета и играете игри, но на мен са ми неудобни, нещо са ми дребни а и вече
недовиждам. Имам компютри и в вкъщи и на работа, а в колата имам таблет /между другото и той
ми е дребен/ и лаптоп с мобилен интернет. И телефона го ползвам само за разговори и за снимки, за
да уловя момента, все пак не ходя с фотоапарат в джоба. И общо взето се набутвам, но заради
по-добрите снимки се примирявам. Затова телефона си го избирайте според целите, за които
ви трябва.

https://aquariumbg.com/forum/proxy.php?request=http%3A%2F%2Fi46.tinypic.com%2F2v3muj4.jpg&hash=7cea90f4a63882cf73dbd4100a9beab60482c345

От всички удоволствия акваристиката е на второ място.
След определена възраст - на първо!

chaykov

оо няма по-добри снимки от телефон... най-добри те са без значение кой висок клас на SonyEricsson са!
Англиски форум : питаш нещо и ти отговарят. Руски форум : питаш нещо и в замяна също те питат нещо.
Български форум : питаш нещо и всички се впускат да ти обясняват колко си тъп!

https://s1.postimg.org/43tluyw8fj/aqua.jpg[/url]

Асен Евгениев

Цитат на: chaykov - 21.10.2012 13:50
оо няма по-добри снимки от телефон... най-добри те са без значение кой висок клас на SonyEricsson са!
Както винаги, пак нищо не си разбрал и сарказмът ти е неуместен, затова ще поясня специално за теб.
Новият ми телефон прави по-добри снимки от СТАРИЯ, който освен това е и амортизиран за 4-5 години
интензивна употреба, затова се примирявам да дам някой и друг лев повече за по-модерен телефон,
въпреки че не ползвам всичките му възможности. И проявявай повече въображение като четеш.
От всички удоволствия акваристиката е на второ място.
След определена възраст - на първо!

S_mo

Какво мислите за HTC Wildfire S Black?

denbosch

Реплика от сайт-твърдо не!!!

От репликите има изключително добри попадения-брат ми им е върл фен и е само с такива,но всичко се купува на място и се оглежда и изпробва.Иначе може много лошо да се изпързаляш-има реплики с външен вид на последен модел айфон,а вътре има само прост телефон.Липсват дори елементарни екстри-даже и камера няма,а само прозорче.Да не говорим за софтуер и функционални възможности.

change

Цитат на: akapulko - 21.10.2012 14:45
Както винаги, пак нищо не си разбрал и сарказмът ти е неуместен, затова ще поясня специално за теб.
Новият ми телефон прави по-добри снимки от СТАРИЯ, който освен това е и амортизиран за 4-5 години
интензивна употреба, затова се примирявам да дам някой и друг лев повече за по-модерен телефон,
въпреки че не ползвам всичките му възможности. И проявявай повече въображение като четеш.

Според мен човека съвсем искрено иска да каже, че снимки от телефон стават най-добре със сони. Не мисля, че иронизира.
Най-вероятно, ти си го разбрал грешно, но може и аз да греша също. А дали от всички телефони, сони снимат най-добре не мога да кажа.

Колкото повече Мечо Пух гледал, толкова повече Прасчо го нямало...

Buhoff

Китайските реплики за мене са пълни пръчки. И двете ми колежки купиха на децата си такива. Единия ми колега си купи имитация на сони ериксон да си гледа телевизия на него  :-D :-D :-D. Та мойте впечетления са следните:
Ще развиеш завидни мускули на пръстите преди да отключиш екрана.
Телефоните са доста по бавни от оргиналите и забиват отвреме на време.
Още като го вземеш в ръце и разбираш че си си купил копие.
Разликата в дисплейте е като тази при TFT телевизарите и тези с кинескоп.
Аз не бих си купил такъв телефон. 

За колегата фен на Нокия: Да колега NOKIA БЯХА някога железни телефони. До преди година всичките ми телефони които съм имал  бяха NOKIA но взех нещо да ги сменям често  - по принуда.  *NO*

Дискус

Поръчвал съм няколко пъти от ebay ментета на iphone. Даже 2 вида. Единият беше i68, другата реплика не и помня точния модел. Мога да ти кажа,че като се обадя на някой и затворя , телефона губи обхвата и после го чакам по 10-15 минути да намери мрежа. Или трябва да го рестартираш. Не можеш да инсталираш абсолютно никакви допълнителни приложения. Дисплеят е толкова зле , че не мога да прочета какво пише под иконите, освен ако не си го допра до носа. А все още уж виждам ;) Ако тръгнеш да пишеш съобщение, като натиснеш някоя буква, изписва всяка друга около нея , но не и тази която си натиснал. А за да го отключиш само може да ти скъса нервите :) Не знам какво друго да добавя...

Колкото до истинският iphone... Някой колега се изказа ,че бил само за гъзария. Колега ... първо си вземи един свестен телефон, било то apple, samsung, htc  и тогава чак ще разбереш ,че скъпият телефон не е само за гъзария. Но щом смяташ ,че нокията с фенерче е върха на технологията .... ползвай си го със здраве.

qoke2

Определено HTC oneX+ който ще излезе на пазара до месец е най-добрия телефон правен някога! Само че колегата до колкото разбрах искаше телефон за 200-300 лева. За тези пари ще трябва да направи компромис и да си вземе каквото намери, стига да е с андроид. За мен лично няма по-добър интерфейс от HTC sence и няма да го сменя за нищо друго. Ай фоните определено са само за гъзария... със сигурност е доста трудно да правиш някой неща на толкова малък дисплей, а и всички приложения са платени за разлика от същите в андроид маркет!