• Welcome to Българска Аквариумна Енциклопедия. Please login or sign up.

30.06.2025 05:21

Промяна новините на форума:

Ако все още не сте се запознали с правилата на форума, моля, направете го!

• Професионална поддръжка на аквариуми

Iphone

Започната от karton, 20.10.2012 09:24

« назад - напред »

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

karton

Здравейте  :)
Искам да питам някой има ли от китайските ифони дето ги продават по интернет за по 150-250 лв. И може ли да ми кажете някакви мнения за тях и заслужават ли си парите ?

kiril_m

Мнението ми: много е вероятно каквото поръчаш да не го получиш.

kamos

Купи си самсунг и не се занимавай със щуротии
Аквариумистика - увлечение, которое полностью можно охарактеризовать как обучение на собственных ошибках. Даже если матёрый аквариумист будет предостерегать от возможных ошибок и нежелательных действий, мало кому удаётся их полностью избежать...

karton

Не съм мислил за самсунг а се чудех междъ тея ифони и нокиа аша . А ако е ебау има ли шанс да не пристигне ?

manyg

Ако мислиш да вземаш iphone - вземай iphone, a не китайска реплика.
Преди време взехам от китайците такива телефони и таблети за търговия и да ти кажа пълен боклук са! Няма да се загуби пратката ти, но продукта е ... Губеше им се обхвата на телефоните, дисплея не стига че беше регистивен, а и понякога не даваше контакт.
Ако вземаш, вземай оригинално ина4е скъпо ще ти излезе ;)

Успех!

Caxapa

Оригинален Айфон си е за предпочитане пред репликата му. Самсунг-галакси също е хубав но  си оставам фен на Ай-фито. Аша-та  уж добра но куца милата от много страни. Купих такъв на жената и само ден след това съжалих но тя пък си го харесва и му се радва. Оригинала си е оригинал. Евтиното излиза в пъти по-скъпо!

karton

А кой е по добре според вас ? самсунг галакси или нокиа аша или нокиа ц5-03  или HTC DESIRE C или HTC WILDFIRE S ?

kamos

samsung ace или ace plus
Аквариумистика - увлечение, которое полностью можно охарактеризовать как обучение на собственных ошибках. Даже если матёрый аквариумист будет предостерегать от возможных ошибок и нежелательных действий, мало кому удаётся их полностью избежать...

Vempe

Във момента най на оферта са моделите на Сони , и са доста надеждни машини. :)
Безсмъртен съм до доказване на противното, а тогава няма да ме засяга !!

meshov

20.10.2012 16:49 #9 Last Edit: 20.10.2012 20:32 by meshov
Ако самсунга не е s3 не си го купувай, дори и за този модел имам съмнения. Самсунг и телефон... Имал съм, няма да повторя тази грешка!
Самсунг и качество, две не съвместими неща!!!
Ако имаш възможност си вземи един ифон 4 или 4s, без значение кой.
In normal times, evil would be fought with good. But in times like these, well, it should be fought by another kind of evil.

ilk4000

Самсунг и телефон, моля ви се! Несериозно е да се дават подобни съвети. :karamse: Нокия или HTC, но по - скоро HTC  *THUMBS UP*

kamos

Цитат на: ilk4000 - 20.10.2012 18:32
Самсунг и телефон, моля ви се! Несериозно е да се дават подобни съвети. :karamse: Нокия или HTC, но по - скоро HTC  *THUMBS UP*
Чак пък не сериозно? Нокия отдавна не са това което бяха. НТС стават, но самсунга също си държи качество. Соните също са добри. Въпроса е да е с андроид-най-богат избор на приложения и функционалност.

paolo6481

И аз сгреших преди време и купих Самсунг.От 3 години нямам търпение да се счупи за да го сменя но тя пущината желязна излезе.А преди това повече от година никой телефон не е изкарвал в мен.
https://aquariumbg.com/forum/proxy.php?request=http%3A%2F%2Fi40.tinypic.com%2F34zdrna_th.jpg&hash=45c7615397b36a46302083086bcbaa2a9717f785

adam

В момента най-масовите смарт телефони в Ирландия са Самсунг Галакси S3, IPhone 4s и отскоро IPhone5. Почти всеки втори е с такъв телефон, най-вече заради интернета. А защо хората предпочитат точно тези марки на всеки му е ясно, пък и мобилните оператори правят доста добри оферти. Аз лично ползвам IPhone 4s. Доволен съм, като изключим, че при нормално използване на телефона батерията му издържа 1-2 дни.
Лично аз препоръчвам един от трите горе споменати смарт телефона.

kapacitet

Батка всичко опира до потребност. Ако искаш Телефон, а не нещо което ще виси на зарядното всеки ден си вземи нокиа. Ако си гъзар и искаш една плескуда в жобето, да си мацкаш по екранчето като седнеш на кафенце и да си чоплиш във факбук си вземи самсунг. Но не забравяй, че като сядаш трябва да ти е в ръчичката, че инъче ще стане самсунг кифте.
Така стигаме до предложение 3, а то е за турбо гъзари и се казва айфонета. Там си номер едно, мистър 700 евра. Като го плеснеш на масата и музиката спира. Оркестъра започва да ти свири на уше и ставаш любимец на всички.
Това е положението, аз примерно съм путьо и от 10 години съм с нокиа. Постоянно забравям къде съм оставил последно зарядното, винаги имам обхват и рестартирам само като сменям картите.

Успех в избора