• Welcome to Българска Аквариумна Енциклопедия. Please login or sign up.

18.07.2025 02:17

Промяна новините на форума:

Ако все още не сте се запознали с правилата на форума, моля, направете го!

• Професионална поддръжка на аквариуми

Интернет от Vivakom ?

Започната от M14iro, 03.08.2012 22:35

« назад - напред »

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

M14iro

Здравейте ! Искам да си в прекарвам домашен интернет от Виваком . Предлагат пакет ТВ + интернет със скорост на download - 10 Mbps , но  аз неим вярвам много, много и се опасявам да не сполъгват със скороста на нета  след като включа договора  . Та, някой използвали такъв  пакет  , нека да сподели дали си заслужава ?  *privet*

Smurfff

Баш на Vivacom "БТК" Не се връзвай имам приятели които са на този така всеизвестен доставчик и няма нито един доволен, прекратяват договори и имат бая неустойки :-)

Penta

Цитат на: Smurfff - 03.08.2012 22:38
Баш на Vivacom "БТК" Не се връзвай имам приятели които са на този така всеизвестен доставчик и няма нито един доволен, прекратяват договори и имат бая неустойки :-)

Аз лично съм на ADSL от (помня ли) 7-8 години, за това време 2-3 пъти ми е спирал нета  (имам в предвид за часове).
Предимството им е стабилния нет, не скоростта, но в повечето градове просто няма конкуренция.
Със ситен шрифт в договора  е написано  " Скорост до 10 Mb" така че ако ти пуснат по-ниска нямаш основание да недоволстваш.

dalgia

Аз съм със интернет от виваком Както е казал колегата скорост до 10 мб .Прави са си хората като казват до 10 ,защото никога не съм имал скорост по голяма от 4 мб.Нямам търпение да ми свърши договора, още няколко месеца и сбогом виваком.В интерес на истината за три години съм оставал всичко на всичко 2-3 пъти без нет за по няколко часа.Това добре обаче много бавен направо дразни.Като отида на друго място и ползвам друг доставчик на нет е повярваите е нещо съвсем друго. :buff:

M14iro

Благодаря Ви , колеги !  *privet*   Значи, големи лъжи ми пробутаха в офиса им . 

Peakone

Пускай си на coolbox и си свиркай. В Пловдив нямат конкуренция - до 100Mbps.

Similar topics (4)

25694

Започната от vasso

Публикации: 19
Прегледи: 8684

13261

Публикации: 3
Прегледи: 3328

26308

Започната от Seiji

Публикации: 13
Прегледи: 6512