• Welcome to Българска Аквариумна Енциклопедия. Please login or sign up.

23.07.2025 00:11

Промяна новините на форума:

Ако имате проблем в аквариума, преди да пуснете нова тема, попълнете въпросника тук.

• Професионална поддръжка на аквариуми

Има ли левскари?

Започната от Violeta, 10.03.2006 02:24

« назад - напред »

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Legion

Браво на Левски:bow
Стига сте се делили на пионерчета и чавдарчета всички сме българи :mrgreen:

П.П. А и всички знаят че синьото винаги е било преди червеното :twisted:

NO CARRIER

Напротив, първо е червеното с по-голяма дължина на вълната и по-малко келвини и после идва синьото - с много по-малка дължина на вълната и с много повече келвини. ;-)
https://aquariumbg.com/forum/proxy.php?request=http%3A%2F%2Ftsvetkov.be%2Fupld%2Ffiles%2F1%2Fsign.jpg&hash=1bbdd94fc32cecdafae4a45f7c2393708fb9e9a5
Дневникът на Николай Цветков
Не ме е яд, че ме лъжат. Яд ме е когато мислят, че им вярвам.

HegeJl4o

аз сам От Левски и мисля че сега ще ги бием тука :bg

SHARK_BLOOD

Дано, ама така се очертават нещата!

Legion

Първо е синьото небе,после е синьото море и чак тогава идва ада и червените пълчища.
През лето господне 1911(човешка грешка 1914 :oops: ) бе създаден Левски и  едва след това по негов образ и подобие се пръкна ЦСКА  :wink:

А съм сигурен че повечето във форума първо сте носили сини шалчета около врата :D  :P  :D
Аз никога не сложих червено.

HegeJl4o

Цитат на: "Legion"Първо е синьото небе,после е синьото море и чак тогава идва ада и червените пълчища.
През лето господне 1911 бе създаден Левски и  едва след това по негов образ и подобие се пръкна ЦСКА  :wink:

А съм сигурен че повечето във форума първо сте носили сини шалчета около врата :D  :P  :D
не е ли през лето господне 1914 >?
или аз се бъркам много яко  :?:

Raven

разбира се че трябва да уважаваме Левски- все пак това е най качественият ни спаринг партнъор  на местна почва. tooth

само дето напоследък в шампионата е в такава форма че и за спаринг не става :gi
https://aquariumbg.com/contest/showthumb.php?picnum=48-3-8-140.1.JPG

Баннете всички! Администраторът ще познае Своите.

SHARK_BLOOD

Само ЦСКА, само ЦСКА!!!

Legion

Цитат на: "HegeJl4o"
Цитат на: "Legion"Първо е синьото небе,после е синьото море и чак тогава идва ада и червените пълчища.
През лето господне 1911 бе създаден Левски и  едва след това по негов образ и подобие се пръкна ЦСКА  :wink:

не е ли през лето господне 1914 >?
или аз се бъркам много яко  :?:
:lol:  :D  :lol: Да се таковам в запалянкото въобще не съм видял
 квосъм написал :oops:  :oops:  :oops:

Nemo

rofl  rofl  rofl  ЩО изтри поста беше интересен  :lol:  :lol:
Π ө ů ҹ υ њ σ ß

Stas

Тук става дума за български отбор. Аз като потомствен ЦСКА-ар стискам палци на Левски, защото е български отбор.
А тъпите спорове за синьо и червено нека оставим на тинейджърите във форума - и те ще пораснат и поумнеят! Колкото по-скоро, толкова по-добре за тях!

Nemo

Цитат на: "Stas"Тук става дума за български отбор. Аз като потомствен ЦСКА-ар стискам палци на Левски, защото е български отбор.
А тъпите спорове за синьо и червено нека оставим на тинейджърите във форума - и те ще пораснат и поумнеят! Колкото по-скоро, толкова по-добре за тях!

Съгласен съм !
Π ө ů ҹ υ њ σ ß

Legion

Цитат на: "Nemo"
Цитат на: "Stas"Тук става дума за български отбор. Аз като потомствен ЦСКА-ар стискам палци на Левски, защото е български отбор.

Съгласен съм !

И все пак няма нищо лошо в това когато 2 ма сини  срещнат 1 червен в автобуса да се бъзикат с него.Културно разбира се :lol:

Nemo

Културно ? Не ми се вярва . Ако под културно разбираш тукати и ритници :?
Π ө ů ҹ υ њ σ ß

Legion

Цитат на: "Nemo"Културно ? Не ми се вярва . Ако под културно разбираш тукати и ритници :?
Видя ли клипчето?!? :roll:

Similar topics (5)

33040

Започната от nice one

Публикации: 4
Прегледи: 2850

14357

Публикации: 0
Прегледи: 2017

48745

Публикации: 1
Прегледи: 1252