• Welcome to Българска Аквариумна Енциклопедия. Please login or sign up.

04.08.2025 12:43

Промяна новините на форума:

Ако все още не сте се запознали с правилата на форума, моля, направете го!

• Професионална поддръжка на аквариуми

Има ли икономисти тук?

Започната от vivic, 24.09.2006 03:18

« назад - напред »

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

vivic

От 2 дена търся из нета годишен отчет за Агрополихим или/и Acid&Fertilizers Group , но нищто няма. Може би не търся на правилното място, но не съм икономист и ми е простено.

Някой може ли да помогне?

... черпя бира, ей  8)

Longanlon

Не мога да ти кажа сайта, щото не го помня, ама когато ми потрябва някой от старите отчети на фирма, гугъла винаги успява да ги намери.

Да не говорим, че можеш да се обърнеш към самата фирма с официално писмо и да ти пратят каквото ти трябва.
https://aquariumbg.com/forum/proxy.php?request=http%3A%2F%2Ffeeds.feedburner.com%2FLonganlon.2.gif&hash=89a29c11af8a650ec7ddb49df6bd62ce3a6f8f5b

vivic

Точно това беше проблема в случая - гугъла не помага - още повече , самата фирма Асид&Фертилайзерс Груп не я намирам като официално регистрирана. И в интернет не намерих сайт или нещо такова. Отчети търсих чрез някои специализирани сайтове, но не успях (може би не знам правилните места за търсене). Просто не съм запознат до такава степен със законодателството в тази област и не знам  ако това сдружение е офшорка примерно, пак ли трябва да поддържа публична отчетност... а в сайта на Агрополихим отчет няма ,въпреки че са длъжни да публикуват :cry:  

Това с писмото до компанията не е вариант защото аз съм никой в случая и ако ми теглят една ще са си в правото...

Joro Vn

ЦитатНякой може ли да помогне?

... черпя бира, ей
Ми щом е за бира :D . Пиши ми на ЛС!

Similar topics (5)

10702

Публикации: 3
Прегледи: 2708

10060

Публикации: 2
Прегледи: 2889

33040