• Welcome to Българска Аквариумна Енциклопедия. Please login or sign up.

22.07.2025 00:04

Промяна новините на форума:

Ако имате проблем в аквариума, преди да пуснете нова тема, попълнете въпросника тук.

• Професионална поддръжка на аквариуми

Идея за нова тема....

Започната от jodeci, 14.08.2009 03:26

« назад - напред »

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

jodeci

kapacitet , май не съм се доизяснил.

Идеята ми тръгна от това, че аз съм благодарен на няколко човека тук, заради помоща им ( включвам и тези, с които сме имали отношения "купувам/продавам" и са били коректни). Мисля, че е добре хора като тях да получат поне моралното поощрение под формата "Благодаря На" и то да се вижда от всеки новорегистрирал се дори.
Идеята е след като ТИ си помогнал ( дори и със съвет само), човека отсреща да каже "Благодаря на ... за ...". Не е нужно да си пратиш аквариума си до БГ за да помогнеш на някой юзър. Това е доказано много пъти тук - във форума. Съветите са най-важните! И не че благодарностите ги няма. Напротив, много са, но се губят по темите и всичко се размива. Помоща на хората остава недооценена (или оценена само в тесен кръг)!

Когато се съберат 100-200 "ЗА" теб, всички нови потребители ще знаят - в този форум ТОЙ ПОМАГА НАИСТИНА! Това е идеята!

Поздрави на всички!!!
План За Вечерта:
1. Да си успокоя нервите.
2. Да поговоря със жената.
3. Да си успокоя нервите...

kapacitet

15.08.2009 02:17 #16 Last Edit: 15.08.2009 02:20 by kapacitet
Аха, разбирам. Искаш нещо такова, както е направено в еbay, коментари към постъпките на дадена личност. Били те положителни или отрицателни. Примерно влизаш в профила на даден юзър и там стоят коментарите на останалите юзъри към него ( похвали и благодарности ). Всеки започва от 0 % профил, похватите му дават +%, а негативите -%.
Ако се направи отделна тема и съм новобранец, хич няма да и обърна внимание. Представи си само 10 страници със " благодаря на Raven за съвета" , " благодаря на NOCARRIER за анубиаса който ми подари" , " благодаря на Divane, че ми даде да погаля ... ".

Поздрави  *DRINK*

Divane

за третото няма да имаш възможност да благодариш със сигурност!  :-P :-P :-P

kapacitet

Цитатза третото няма да имаш възможност да благодариш със сигурност!

Ай ко са праиш сега веееее, обеща ми. Е ся бих ти бухнал един минус в профила, за туй, че пъво ми каза " може ве моооой, не си казал не съм ти дала" , а сега не мой. 

NO CARRIER

Аз предлагам да спрем до тук, защото ще стане страшно нататък.  *STOP* Явно не сме дорасли за тези неща.
https://aquariumbg.com/forum/proxy.php?request=http%3A%2F%2Ftsvetkov.be%2Fupld%2Ffiles%2F1%2Fsign.jpg&hash=1bbdd94fc32cecdafae4a45f7c2393708fb9e9a5
Дневникът на Николай Цветков
Не ме е яд, че ме лъжат. Яд ме е когато мислят, че им вярвам.

jodeci

Явно не сме. Жалко!

И все пак ще продължавам да мечтая за Тема "Благодаря" , кото няма да бъде пълна с реклама и флууд.
Мечти, мечти, Милене...

План За Вечерта:
1. Да си успокоя нервите.
2. Да поговоря със жената.
3. Да си успокоя нервите...

kapacitet

jodeci, сега обърнах внимание, че в новата екстра която NO CARRIER вкара в профилите има място за коментари за потребителя.

wwladoo

Колега Kapacitet ,щом като си далечко и не можеш да подариш прашясващите аквариуми,можеш да ,,напрупаш положителни точки,,като даваш компетентни отговори на начинаещи колеги--като спасиш на няколко пъти рибки взети с мерак и любов ,за които може и да са давани парички спестявани трудно, а пък и изобщо и получиш благодарност също си е помощ и то голяма!!!Защо само когато се подари нещо и това да се таксува като помощ и тогава да се трупат така наречените,, полож. точки,,зная че всеки обича да му се подари нещо,но ти му подаряваш живот на любимците му с твоите знания!!!Не трябва да се омаловажава това,защото в конкретния случай освен материалното--паричките за рибите--ти му правиш и морален и психически подарък,спестяваш разочерованието от загубата на любимците!!!Мисля че това е също поле за изява в твоя случай!!! ;-) :-)
човек се учи цял живот--АКВАВИКТОРИЯ-БГ--ПРОДАЖБА НА АКВАРИУМНИ РИБКИ,СКАРИДИ,ОХЛЮВИ,РАЦИ И РАСТЕНИЯ

botan

NO CARRIER

Наско, няма да стане. Тук всеки втори отговор е коментар на предишния потребител, а не на публикацията му.  :duvar:
https://aquariumbg.com/forum/proxy.php?request=http%3A%2F%2Ftsvetkov.be%2Fupld%2Ffiles%2F1%2Fsign.jpg&hash=1bbdd94fc32cecdafae4a45f7c2393708fb9e9a5
Дневникът на Николай Цветков
Не ме е яд, че ме лъжат. Яд ме е когато мислят, че им вярвам.

Similar topics (5)

19868

Публикации: 73
Прегледи: 22017

22488

Публикации: 52
Прегледи: 20502

18178

Публикации: 20
Прегледи: 8017

37782

Публикации: 3