• Welcome to Българска Аквариумна Енциклопедия. Please login or sign up.

02.08.2025 14:23

Промяна новините на форума:

Ако имате проблем в аквариума, преди да пуснете нова тема, попълнете въпросника тук.

• Професионална поддръжка на аквариуми

Хммммм..........

Започната от rakim, 19.10.2005 02:59

« назад - напред »

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

rakim

От около месец нямах интернет и от време на време влизах във форума набързо от някоя зала,но вече имам пак :lol: Просто смених предишната скапана фирма :) Та това което искам да кажа всъщност е,абе хора защо когато някой начинаещ влезе във форума и се зачуди къв аквариум да си прави,в смисъл с растения или без,забелязал съм че се говори или за цихлидарник(когато става дума за аквариум без растения),или ако иска да гледа растения веднага става дума за холандски аквариум :?: Имам предвид ,че всеки знае че холандския аквариум е наи труден за създаване и потдръжка,и естествено се отказва от растения(не че цихлидарниците не са яки :lol: )Абе става дума,че можеш да си направиш аквариум с умерен брой растения,демек 'растения' не значи труден холандски аквариум с кви ли не системи и торове ,така че който се кефи на зеленина нека пробва без да се замисля :D
540л Южна Америка

Stas

Съвсем случайно погледнах тази тема.
Би ли обяснил съображенията си да озаглавиш темата "Хмммммммм..."?
Как очакваш някой да влезе и да ти отговори при това заглавие?

А иначе: да може да си направи човек аквариум са малко растения, но това е дста общирна тема.

Longanlon

Да ти кажа Rakim, прав си - все натам вървят обясненията на всички. Забелязал съм тази тенденцият и напоследък се замислям за някои съзнателни усилия да й се противопоставя.

Което разбира се не омаловажава въпроса със заглавието на темата ти.
https://aquariumbg.com/forum/proxy.php?request=http%3A%2F%2Ffeeds.feedburner.com%2FLonganlon.2.gif&hash=89a29c11af8a650ec7ddb49df6bd62ce3a6f8f5b

miTko

Цитат на: "Longanlon"Да ти кажа Rakim, прав си - все натам вървят обясненията на всички. Забелязал съм тази тенденцият и напоследък се замислям за някои съзнателни усилия да й се противопоставя.

Което разбира се не омаловажава въпроса със заглавието на темата ти.
Донякъде нещата се изкривяват от преобладаващата информация.Защотото преди години нямаше такива "моди". Всички започвахме с няколко рибки и 2-3 растения. Сега някои хора започват с цихлидарник, холандски а и морски дори...За размери да не говорим.
Разни мои АКВАРИУМИ 

dido

Напредък, напредък... ;-) Това може само да ни радва :-)

Legion

Пари пари повече парички имат хората и могат да си позволят на принципа пробвай пък ако стане да унищожат няколко пъти един холандски аквариум и в процеса да изпробват всички маркови продукти на пазара. :wink: Жалко за аквариума,но пък за бизнеса е супер :!:

tishovsx

Аз приключих с ерата-холандец,акваскепър,цихлидарник...само вода и една златна да се мотае в него...супер е ! Вервайте ми !
IN A REEF AQUARIUM, ONLY BAD THINGS HAPPEN QUICKLY

kraltchev

Аз пък бях останал с впечатлението че на всеки аквариум с растения в България му викате "холандски".  Дали са много или малко няма значение - важно е само да има специални лампи и идеята да е да се гледат растения добре.  Май е въпрос на терминология или по-скоро жаргон?

--Николай

Longanlon

ами да - аз викам холандски на всеки растително ориентиран аквариум - независимо дали подреждането му е по японски или по класически тертип: ако целта не са рибите, а растенията, за мен е холандски.
https://aquariumbg.com/forum/proxy.php?request=http%3A%2F%2Ffeeds.feedburner.com%2FLonganlon.2.gif&hash=89a29c11af8a650ec7ddb49df6bd62ce3a6f8f5b

rakim

Е извинявам се за заглавието :oops: .Хмммм е щото се бях замислил по въпроса и въобще не съобразих как ще го талкуват хората.А също по въпроса,аз например се кефя на комбинацията риби и растения,нито едното е по,нито другото.Когато двете са в хармония става наистина яко :lol:
540л Южна Америка

Similar topics (1)

4910

Публикации: 27
Прегледи: 9880