• Welcome to Българска Аквариумна Енциклопедия. Please login or sign up.

29.07.2025 02:26

Промяна новините на форума:

Ако имате проблем в аквариума, преди да пуснете нова тема, попълнете въпросника тук.

• Професионална поддръжка на аквариуми

ГРАНД СБИРКА ПЛОВДИВСКО 10 септември 2011 в „9ти Километър“ !!!

Започната от Slavov, 07.07.2011 03:43

« назад - напред »

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Nikiengi

Ако някой нещо не го хареса за спане (не е категория лукс, щото е мотел), насреща му през пътя има хотел (май беше Казабланка) с там май 3 звезди. Съдейки по малкото коли отпред винаги, когато съм минавал от там, съдя че е по-така. Пък и отвън изглежда доста добре!  :-D

Nikiengi

Давайте, казвайте кой ще го има тогава, Slavov да направи един списък и да видим към края на Август да направим резервацията! Ако е топло времето (а обикновено в Пловдив е такова) басейните ще работят! *THUMBS UP*

Black Adder

Цитат на: MeTogu - 10.07.2011 00:11
Като се запишат най-върлите фенове на сбирките BigBeer и Black Adder може да проявя интерес.За сега съм пас колега Савоф.
Цитат на: bigbeer - 10.07.2011 00:25
Там сме! Чакам официалната програма да излезе! ;)

Е па аз чаках Методи да ни кани у Руси, ама щом заради нас с Пешо иска да дойде  - айде да се разпиша и аз с 3 броя:
Black Adder, Laik, Asio

/само некой по-светнат да каже, дали 10-ти няма да е работен ден, щото не знам как ще се почива заради 6 и 22 септември. На мойте хора не ни пречи и да е работен ден, но ... не всеки е кат нас/

bigbeer

Aз съм 2 броя. Двойна стая с климатик и баня!  *DRINK*

Slavov

Мда само трябва да поразпитам утре, кой ще спи в този хотел, кой ще си спи у дома, и т.н. иначе его 20 човека сме засеги, иначе ще направим смрат като за 40  !!! МИНИМУМ !

mupk0

Аз имах мерак,но няма как да дойда на тези 2 дати.За жалост ще съм в Габрово където уча,за поправка по Мат2,която беше единственият изпит ,който не взех :(  :duvar:

Асен Евгениев

Цитат на: mupk0 - 27.07.2011 20:51
няма как да дойда на тези 2 дати
Спокойно, като се отложи сбирката ще ти е удобно. :-D
От всички удоволствия акваристиката е на второ място.
След определена възраст - на първо!

Slavov

Пепел ти на устата, нищо няма да се отлага, 5 души да останем ама ще има сбирка !

slayerp5

Slavov

Ммм др седмица в края вече мисля че е време да заформим някакви цифри, таа на лично може да ми пращате сигурните (брой, кой ще спи в хотела , кой на друго място, колко стола за масата и т.н.), ама др седмица, аз ще ви кажа кога..

Асен Евгениев

bigbeer

Цитат на: akapulko - 30.08.2011 03:01
Инициатора нещо се покри. *dontknow*

Пак несериозна работа става.. а уж излизаме от кризата. ;(

: 01.09.2011г 00:12ч
*bg* Акапулко, я се стегни и организирай нещо около Самоков, белким софиянци се сберат...  >:o

Nikiengi

Нещо пътя София-Самоков го даваха затворен, като минавах онзи ден от там та не знам дали ще се "сберат Софиянци"! Ама аз и там мога да дойда!  *DRINK*

ceco

: 01.09.2011г 00:12ч
*bg* Акапулко, я се стегни и организирай нещо около Самоков, белким софиянци се сберат...  >:o
[/quote]

Разумно звучи. Тъй като е късно за агнета и рано за прасета ако вземе да заколи и едно теле ще се съберем като лешояди.  *spam

Асен Евгениев

Нямате никакви проблеми. Има ли желаещи, веднага отскачам до Боровец /на 10 мин. ми е/ да проверя на място
какви са условията. Докато не е започнал сезона. Ама като знам колко сте сериозни...

Similar topics (5)

30085

Публикации: 14
Прегледи: 9735

11718

Започната от bastuna

Публикации: 4
Прегледи: 3062

3542

Публикации: 24
Прегледи: 9207