• Welcome to Българска Аквариумна Енциклопедия. Please login or sign up.

19.07.2025 15:49

Промяна новините на форума:

Ако все още не сте се запознали с правилата на форума, моля, направете го!

• Професионална поддръжка на аквариуми

Прав ли е Владо ?!?

Започната от HEPOH, 05.08.2012 10:51

« назад - напред »

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

HEPOH

ЦитатКолега моля малко да се ограмотиш,преди да пишеш саркастичтните си думи--явно не си запознат с някои неща и в опита си нали...... се излагаш.Думата ,,Шампион,,при колегите които се занимаваме с отглеждане на дискуси  и то не само в БГ,не се употребява със значението както в спорта.Под ,,Шампион,, се разбира дискус отгледан с огромни размери,перфектна форма(отговаряща на определени показатели) и окраска,чистота на селекцията и т.н., а не непременно дискус, който  е взел някаква шампионска титла,ако вземе такава добре дошло,можем само да се гордеем с това,защото в БГ има достатъчно добри риби,поне аз съм виждал доста такива.Така,че колега изобщо не е гръмко името на темата и всеки уважаващ се акварист занимаващ се с дискуси,след добър подбор и селекция, може да отгледа Шампион и е отглеждал.Колегата като е пуснал тази тема е имал точно това впредвид, а и не винаги оценените на първо място в дадена категория,риби на такива първенства са били най добрите--има едни такива субективни фактори като съдии нали,но това са други теми....  Горното написах без лошо чуство към теб колега,но когато се пише е хубаво човек да е запознат с някои неща, а не да хвърля ей така думи..Пожелавам успех на колегите, които ще участват аз лично няма да имам тази възможност...     Не е лоша идеята за снимките от първенството,да се нагледаме на красоти поне,а и да се опитаме да си сверим часовниците!!!

Пускам тази тема, за да не оспамваме темата на хората. Искам да чуя от хората в тази област това така ли е и защо чак сега се намери някой да го напише?
ЦитатТоя нерон да не е роднина на шебека, освен да спами темата и да се заяжда с хората не прави нищо друго.]
Колега, по-скоро ти може да си ми роднина, защото имам роднини в С. Загора.

П.С. Пиши по-грамотно !
Търся мъжки Воален Анц. Албинос

stanislav89

Знаем ги твоите роднини от Кв. Лозенец. Ще пиша както си искам, като за начало виж твоя правопис.

NO CARRIER

Що ми се струва, че и тая тема няма да доведе до нищо добро?! *MODERATOR*
https://aquariumbg.com/forum/proxy.php?request=http%3A%2F%2Ftsvetkov.be%2Fupld%2Ffiles%2F1%2Fsign.jpg&hash=1bbdd94fc32cecdafae4a45f7c2393708fb9e9a5
Дневникът на Николай Цветков
Не ме е яд, че ме лъжат. Яд ме е когато мислят, че им вярвам.

Similar topics (5)

11378

Публикации: 3
Прегледи: 3784

23355

Започната от kobra

Публикации: 10
Прегледи: 5050

41074

Започната от Borko7

Публикации: 1
Прегледи: 1826