• Welcome to Българска Аквариумна Енциклопедия. Please login or sign up.

20.07.2025 02:11

Промяна новините на форума:

Ако все още не сте се запознали с правилата на форума, моля, направете го!

• Професионална поддръжка на аквариуми

Фотоапарат от USA

Започната от Bunz, 13.06.2006 10:30

« назад - напред »

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

dido

Не се хвърляй на Ебая. Там ще те прецакат почти сигурно за подобно скъпо нещо. Пазаруването от Б&Х е доста по-сигурно - купувал съм от там вече.

Bunz

Цитат на: "dido"Не се хвърляй на Ебая. Там ще те прецакат почти сигурно за подобно скъпо нещо. Пазаруването от Б&Х е доста по-сигурно - купувал съм от там вече.

Мда, Б&Х и на мен ми изглеждат по-сигурни. С какво биха могли да ме прецакат, според теб?

dido

Ами на първо място в Ебая контактуваш с неясно какъв търговец. Може да не ти изпрати нищо, може да се загуби по пътя, може да не ти достави това, което е написано в офертата.

За последното съм четох някакви коментари наскоро - пишат ти - извинявай, ама това и това го нямаме (всичко друго освен тялото  :D ). На негово място ще приложим еди какви си непотребни боклуци, за да покрием цената, и прочее. Ако ти е интересно, ще изкопая дискусията - някъде във форто-форума беше.

Bunz

Цитат на: "dido"Ами на първо място в Ебая контактуваш с неясно какъв търговец. Може да не ти изпрати нищо, може да се загуби по пътя, може да не ти достави това, което е написано в офертата.

За последното съм четох някакви коментари наскоро - пишат ти - извинявай, ама това и това го нямаме (всичко друго освен тялото  :D ). На негово място ще приложим еди какви си непотребни боклуци, за да покрием цената, и прочее. Ако ти е интересно, ще изкопая дискусията - някъде във форто-форума беше.

Това е достатъчно. Разбрах какво имаш впредвид, ще имам едно на ум, мерси.

NikolaV

Цитат на: "dido"Същата работа е тоя бушон май - някой писа за дисагностика при него...

Горчивата истина е, че в БГ НЯМА нормален сервиз. Може би само сервиза на HP правят някакво сериозно изключение, ама и те пък са едни апарати, майка плаче.
Мда... Защото не се ремонтират (хапаратите), а директно се сменят. За това, колкото и да е смешно винаги съм препоръчвал HP като добър вариант за евтина сапунерка.

dido

Именно - купихме на мой приятел за сватбата преди 3-4 години апаратче на HP, смениха му го за някакъв смешен дефект - примерно надраскан протектор на дисплея отзад.

Bunz

Да не пускам нова тема:
Tamron или Sigma, кой какво предпочита?

dido

Canon L серията, разбира се. Сигма и тамрон сукс дееба  :D

miTko

Цитат на: "NikolaV"
Цитат на: "dido"Същата работа е тоя бушон май - някой писа за дисагностика при него...

Горчивата истина е, че в БГ НЯМА нормален сервиз. Може би само сервиза на HP правят някакво сериозно изключение, ама и те пък са едни апарати, майка плаче.
Мда... Защото не се ремонтират (хапаратите), а директно се сменят. За това, колкото и да е смешно винаги съм препоръчвал HP като добър вариант за евтина сапунерка.
Да, евтина и тъпа сапунерка е, обаче мога да кажа че е държелив и то много, поне моят(735).Ако можеше да говори, какво съм го правил, къде съм го мъкнал, какво е преживял...Но не се заблуждавайте, по-новите модели(R и M сериите) са по-калпави и паянтови!
Разни мои АКВАРИУМИ 

NikolaV

Общо взето винаги е така. По-новите модели са по-зле. Все пак може би и целта е да сменяш сапунерката на 2-3 години. Не ни е де. По-на запад. За най-здрав от ХП-тата го водеха 720-ката. Една позната още снима с такъв и не е мръднал. Всичко си е и до късмет обаче.
Един приятел си взе 850-ка и на втората седмица го смени за някакъв никакъв дефект наистина - леко заяждащо копче за пускане. Новия му от 3 години си работи без проблем.

Bunz

Дидо, правилно ли разбрах, че си поръчвал от сайта който ми посочи?
Ако да, как стана доставката до БГ?

dido

Поръчвал съм. Доставката стана до човек в NY, който се готвеше да пътува до БГ и той си ги внесе през митницата. Ако искаш да ти доставят директно до тука, ще трябва да платиш мито и ДДС върху тази цена. Което не е много здравословно, разбира се  :D

Bunz

Мдаа и моят план е такъв, дано на моя човек не му натежи прекалено.

Stas

Ето ти доста сайтове, които предлагат 350D:
http://www.pricegrabber.com/p__Canon_EOS_350D_Digital_Rebel_XT_Digital_SLR_Camera_Body_Only_Black,__7139626
(Това е само за тяло.)

Това, от кого да си купиш, трябва да определиш по рейтинга на продавача.
Аз миналата седмица пазарувах от BeachCamera и най-отговорно твърдя,  че са перфектни в доставките! И в обслужването!
Пазарувал съм и от ButterflyPhoto, DigitalFoto, 17th Street Photo - също нямам оплаквания. Предполагам, че и B&H са добри...

А по принцип моя 300D, който продадох беше с две гаранционни карти в комплекта - едната беше за щатите и Канада, а другата - международна. Така, че от теоретична гледна точка Canon си имат гаранция и у нас. Друг въпрос е доколко нашите велики сервизи уважават официалната гаранционна карта на Canon, незакупен от тукашните дилъри.

jovani

Мисля, че тези хора наистина са наи евтините. Точно от там мисля да си взема бъдещият апарат 350д
http://www.keydigital.co.uk/items.php?id=7139451

Similar topics (4)

26296

Публикации: 12
Прегледи: 6241

22286

Публикации: 24
Прегледи: 12620

38978

Публикации: 5
Прегледи: 3720

17295