• Welcome to Българска Аквариумна Енциклопедия. Please login or sign up.

25.06.2025 18:46

Промяна новините на форума:

Ако имате проблем в аквариума, преди да пуснете нова тема, попълнете въпросника тук.

• Професионална поддръжка на аквариуми

Защо да развъждаме рибки?!?

Започната от ELMANTEC, 27.09.2012 16:55

« назад - напред »

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

HEPOH

Добре де, нека някой вносител да се искаже. Да каже какъв брой рибки му умират и т.н. В много от магазините в Пловдив гледам, че има много несполучлив внос.
Никой не може да ме убеди, че дадена ферма ще изкара по-добри риби от любител акварист при горе-долу еднакви родители. Като се има в предвид, че във фермата дадения вид е забит в дъното на някой стилаж и има още стотина аквариума, и примерно мойте 2 акв., в който съм развъдил Колизи *DRINK*
Търся мъжки Воален Анц. Албинос

Caxapa

Нероне! Нека не прозвучи като заяждане, но си далеч от представата за  ферма.
Няма забити аквариуми в ъглите на стелажите. Някои ферми дори не са аквариуми а малки биотопи.

HEPOH

Цитат
Цитат
ЦитатНероне! Нека не прозвучи като заяждане, но си далеч от представата за  ферма.
Няма забити аквариуми в ъглите на стелажите. Някои ферми дори не са аквариуми а малки биотопи.

Много радко се засягам. Може и да не съм прав за фермите, но това не променя моето мнени. В какъв смисъл биотоп? По някакъв начин правят истински условия , слагат стотици рибки и се молят да оцелее някоя ли. И аз не се заяждам, просто ми е любопитно :-)
Търся мъжки Воален Анц. Албинос

stanislavd

Отскоро се сблъсках с рибния свят, но вярвам, че рибата дълго ще помага на хората да се изхранват. Не знам дали да не отворя нова тема, но помогнете ми - какви риби могат да се развъждат за изхранване в БГ, при условия които да са етични - без тормоз за животното, високи концентрации на метаболити и т.н.

Similar topics (5)

48228

Започната от anc

Публикации: 11
Прегледи: 5937

16551

Публикации: 4
Прегледи: 2281

9919

Започната от patter

Публикации: 18
Прегледи: 10028