• Welcome to Българска Аквариумна Енциклопедия. Please login or sign up.

21.07.2025 01:34

Промяна новините на форума:

Ако все още не сте се запознали с правилата на форума, моля, направете го!

• Професионална поддръжка на аквариуми

Два забавни аквариума във Facebook

Започната от Лора, 12.09.2009 13:31

« назад - напред »

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

jodeci

Цитат на: Divane - 26.11.2009 22:39
да бе да..още чистене на стъкла..няма да имам време за реалните аквариуми! *CRAZY*
и Кане Корсо, а...?
:-)
План За Вечерта:
1. Да си успокоя нервите.
2. Да поговоря със жената.
3. Да си успокоя нервите...

blagoy

Цитат на: Divane - 26.11.2009 21:05
На мен ми трябват за Хепи аквариум-а  :-D

Имаш покана... :-D
https://aquariumbg.com/forum/proxy.php?request=http%3A%2F%2Fs118.photobucket.com%2Falbums%2Fo91%2Ffisherman__2007%2FAkva%2Fth_r006a-1.jpg&hash=15041450eb78136ccea645b645f2993ca57c3ba3
70l, 2x18W

Balkandjiev

Деси това с чистенето е лесно във всеки аквариум си сложих по един Анцитрус и гледам Косатки, не за друго ами защото ми омръзна пък и се чудех дали съм си нахранил истинските риби.!?

bluefire

Цитат на: Divane - 26.11.2009 22:14
излизат ми 4-ма ianko nikolov   :-D кой си ти?
с оранжевите гащи  *CRAZY*

Rendaka

^ *ROFL* Уби хлебарката със скобарка
Цитат на: JolandaWell don`t be  :oops: sorry for this commonly question,that`s why this forum is for :wink:

botan

Мдам и аз си имам кавариумче, че даже два в Хепи аквариум и даже и женска костенурка си имам, само дето мъжка нямам, все някой я отмъква преди мен, а моите си не мога да ги осиновя. :-(

Пламката

Наистина са доста интересни,дори сутрин преди училище ставам да хвърля "1 око" на Фейс Буук  *JOKINGLY*
Ето някой снимки на част от игрите които играя.
Това са от Fish Ville

От Happy Aquarium

А ето и 1 бъг,при максимален брой риби-50 едно момче има над 450 :D Много риби,без филтър=водорасли :-D :-D :-D

Това е от мен,там се пиша Пламен Змийчаров и ще се радвам ако ме добавите към приятелите си :) :)
Има ли желание има и начин :)

Деян

Тоя хепи аквариум е много просто измислен, поради което спях да влизам. Е може ли във рифов аквариум да се гледат бети и златни?!

Caxapa

Цитат на: Деян - 29.11.2009 14:01
Тоя хепи аквариум е много просто измислен, поради което спях да влизам. Е може ли във рифов аквариум да се гледат бети и златни?!

После да не се изненадваме с невероятните въпроси на начинаещите от най-разнообразно естество.

Divane

е..това е игра все пак! :-D иначе на мен ми е чудно как може да се слагат палми,водолази,сърфове,гумени топки и т.н... но се абстрахирам от тези глупости и просто се забавлявам  :-D

Пламката

Цитат на: Divane - 29.11.2009 14:50
е..това е игра все пак! :-D иначе на мен ми е чудно как може да се слагат палми,водолази,сърфове,гумени топки и т.н... но се абстрахирам от тези глупости и просто се забавлявам  :-D

Подкрепям те за палмите и другите глупости :)
Има ли желание има и начин :)

botan

Цитат на: Деян - 29.11.2009 14:01
О я стига! За сметка на това всички други риби са "истински". :-)

Kraseka

безсмислено, пробвах го ... глупава работа, къде щи тренирам дискус примерно да се върти в спирала или да ми бяга на зиг-заг. не е ли един час с пинцета да си редиш глосостигмата, да се омокриш и докато я съдиш рибите да ти ядат космите на ръцете... не си е работа  *ROFL*

meshov

няма ли кой да нахрани рибките на форума във фейса ?
ще умрат от глад :(
In normal times, evil would be fought with good. But in times like these, well, it should be fought by another kind of evil.

bells

И аз много съм се зарибила в игрите в Faebook, играя Happy aquarium и Pet society. Много интересни игри. Ако някой иска да ме намери в facebook jaki+boxer4eto@abv.bg  :-)

Similar topics (5)

23991

Публикации: 13
Прегледи: 6204

11544

Публикации: 16
Прегледи: 7642

5976

Започната от Хунта

Публикации: 10
Прегледи: 9580

47942