• Welcome to Българска Аквариумна Енциклопедия. Please login or sign up.

19.07.2025 00:03

Промяна новините на форума:

Ако все още не сте се запознали с правилата на форума, моля, направете го!

• Професионална поддръжка на аквариуми

Два Въпроса за Две Футболни Срещи - ЦСКА-Фулъм, Виляреал-Левски

Започната от jodeci, 18.09.2009 00:35

« назад - напред »

0 Потребители и 2 Гости преглежда(т) тази тема.

adidas

Тоя дето му се смеете каза ,и че Кевски ще имат 6 загуби и то така и ще стане..Май верно ще е милионер ако е заложил  :-D

Ribara90

Хаха много съм актуалне в тая тема  :-P Да,ЦСКА няма да излезе от групатаа и този ми залог ще узгуби но коефициента за 6 те ЗАГУБИ на сините и доста по голям от този за залога на ЦСКА и съм на доволна печалба...милиони не са спокойно...За сума в края на трицифрините сума става дума... *bg*

Lucio

Raven

https://aquariumbg.com/contest/showthumb.php?picnum=48-3-8-140.1.JPG

Баннете всички! Администраторът ще познае Своите.

valnata

Цитат на: Raven - 03.12.2009 23:15
Лилиииии - как ни пердашат само.....

Поне да запазим този резултат до края. Да не е по-срамно. :-D

jodeci

Такааааа....
Отборите ни завършиха участието си в ЛЕ както си и очаквахме всички - последни в групите... без, разбира се, оптимистичното Рибарче...
Как си младо Рибарче? ;)

Та да обобщим:

Цитат на: Ribara90 - 18.09.2009 23:20
ЦСКА излиза от групата бе...Поне още 7 точки ще вземе...

Рома ЦСКА 1Т.
ЦСКА Базел 3т.
Базел ЦСКА 1т.
Фулъм ЦСКА 1т.
ЦСКА РОМА 1т.

А за Левски каквото вземе в София от Залцбург(ако може де) другите 5 мача са загуби на 0 !!!

Цитат на: jodeci - 19.09.2009 00:11
А бре, младеж, ти в Никарагуа ли живееш (ако знаеш къде е, де)? Гледаш ли български футбол? А футбола в Европа? То си лъха отвсякъде, че си фен на ЦСКА, ама помисли малко. Явно не сваляш розовите очила. Всичко, което направят и двата отбора оттук-нататък, ще е успех, предвид състоянието на футбола у нас. Ще е хубаво за България и двата отбора да продължат, макар и да не го вярвам.
Тия 7 точки обаче, за които говориш, ще са много трудни за вземане от ЦСКА... или пък ще станеш милионер от залагания в Еврофутбол.
За Левски пък, дето ще им бъдело най-лесно срещу Залцбург - нямам думи. Ти май си мислиш, че ще играем с "Паламуд" Приморско или с "Гърбат Кит" Манагуа, а не с "Ред Бул"?
Хайде да слезеш на земята колега!

Извинявам се, ако съм бил краен.
                                                                                                   Поздрави!

Цитат на: Ribara90 - 19.09.2009 01:00
Сега може да ти е смешно,но на 17.12 може и да  не е ? *THUMBS UP*

Цитат на: jodeci - 19.09.2009 19:53
Нека така да бъде.
Дано стане така, че ЦСКА да вземе тези 7 точки, за които говориш! Ще се радвам за успеха на българският футбол.
Залагам обаче 2-йка Ендлери, че на 17.12.2009 г. ЦСКА няма да ги има тези 7 (седем) точки в групите. В бонус, ще платя и куриера, който ще ти ги достави като коледен подарък.
А ти какво залагаш, ако ти стиска???
Не забравяй, че няма просто да обещаеш и после да се изметнеш. Обещанието ще остане написано тук, във форума. Ще си го търся като наследство. А твоята дума ще трябва да тежи като камък.  ;-)
Имаме ли сделка???

Цитат на: Ribara90 - 19.09.2009 21:06
Аз каквото трябва съм направил в ЕФУ...Риби не ми трябват..Ако се наложи си взимам има си зоомагазини...

В неделя чакам ЦСКА да са over и естествено 1-цa...

Само се чудя дали да пусна фиша за Левски в групите на ЛЕ..

Цитат на: Ribara90 - 06.10.2009 19:40
Къде е оня дето ми каза,че Левски намяло да паднат 6 пъти..... :-D

Цитат на: Ribara90 - 06.11.2009 00:43
Хаха много съм актуалне в тая тема  :-P Да,ЦСКА няма да излезе от групатаа и този ми залог ще узгуби но коефициента за 6 те ЗАГУБИ на сините и доста по голям от този за залога на ЦСКА и съм на доволна печалба...милиони не са спокойно...За сума в края на трицифрините сума става дума... *bg*

От цялата работа стана ясно, че:
- Няма да се налага Raven да си прави цихлидарник  :-D
- Прави сме за Българският футбол, че скоро няма да се оправи  *NO*
- Рибарчето е платил на г-н Божков едно от болтчетата от левия колесник на новия му чартърен самолет...  ;-)

Поздрави !!!  *DRINK*
План За Вечерта:
1. Да си успокоя нервите.
2. Да поговоря със жената.
3. Да си успокоя нервите...

Lucio

Поздравявам Левски за сърцата си игра и за победата, която наистина в този мач заслужаваха повече.  *DRINK*

SashoPhoto

На фона на най-лошия си сезон за почти 100 годишната история на "Левски" вчерашната победа на Олимпико е като светъл лъч. Разбира се някой ще кажат "резерви бихте". Но само преди 2 дена един друг отбор и то като домакин беше отнесен от резерви от Рим...
Дано другата година футболните хора в България да спрат с простотиите и да хванат последния влак за класиране в групите на ШЛ и ЛЕ, защото няма да имаме друг шанс скоро - след 2010 коефицентът, който предимно "Левски" беше натрупал се изчиства и сме на дъното!  *bg*

Raven

Честито ,но от вчерашният мач единственото хубаво нещо е само статистиката.

Нека не сравняваме Рома с Лацио- едните играха без двама титуляри а другите играха с осем човека които нямат и минута игра в серия А този сезон.
Съвсем очевидно Лацио  беше решил да пробута мача протоколно, за това и футболистите му така и не разбраха кой къде седи на терена.

https://aquariumbg.com/contest/showthumb.php?picnum=48-3-8-140.1.JPG

Баннете всички! Администраторът ще познае Своите.

ogogogo

Нека не сравняваме Рома с Лацио- едните играха без двама титуляри а другите играха с осем човека които нямат и минута игра в серия А този сезон.
Съвсем очевидно Лацио  беше решил да пробута мача протоколно, за това и футболистите му така и не разбраха кой къде седи на терена.

Много точно и неоспоримо!
И най-дългия път започва с една крачка!
http://i629.photobucket.com/albums/uu14/ogogogo_photo/1-11.jpg

bicho1976

През уикенда домакините постигнаха победа над Дженоа с 1-0, което всъщност бе и първата им такава в Серия А от 30-ти Август насам. Тази победа изпрати Лацио на 15-то място, три точки над зоната на изпадащите отбори.Предвит тази ситуация и топлите отношения със "синият"отбор се очакваше подобен резултат.
Цитат на: SashoPhoto - 18.12.2009 10:27
На фона на най-лошия си сезон за почти 100 годишната история на "Левски" вчерашната победа на Олимпико е като светъл лъч. Разбира се някой ще кажат "резерви бихте". Но само преди 2 дена един друг отбор и то като домакин беше отнесен от резерви от Рим...
Щом този лъч топли някого,така да е.

Цитат на: jodeci - 18.12.2009 03:53

Та да обобщим:

От цялата работа стана ясно, че:
- Няма да се налага Raven да си прави цихлидарник  :-D
- Прави сме за Българският футбол, че скоро няма да се оправи  *NO*
- Рибарчето е платил на г-н Божков едно от болтчетата от левия колесник на новия му чартърен самолет...  ;-)

Поздрави !!!  *DRINK*
За първото,слава богу! :-)
Въпреки всичко смятам че имахме два отбора си е успех
Рибарчето е млад надъхан фен,с годините ще му мине.

denbosch

Честито на Левски и феновете! *bg*
Победата си е победа,важна е статистиката,след година никой няма да помни как точно е спечелена,освен феновете на ЦСКА ;-).

// А иначе на мен победата много си ми намирисва-резерви,резерви,ама то срещу такива и осмокласници биха спечелили!Аз лично гледах почти до към края на първото полувреме и като ми стана ясно за какво иде реч превключих на друг канал.От УЕФА май не дебнаха на правилното място ;-)!

Lucio

По-добре червените братя да замълчат сега. Нека ни ебават за Сливен, за Бате , за Жилина и т.нт/ не са малко :) / . Вчера имаше само един отбор на терена и той беше Левски. Тази победа не е само за статистиката, трупа се коефицент. Колкото и малко да е, Левски догодина ако се класира за евротурнирите пак ще е с най-добрия жребий и тогава нека се запитат някои хора  дали Баждеков е голям късметлия или тези статистически победи са за самочувствие.  А и Боратков ще лапне някой лев  :-D .

SashoPhoto

Цитат на: Raven - 18.12.2009 11:09
Честито ,но от вчерашният мач единственото хубаво нещо е само статистиката.

Съвсем очаквана реакция от феновете на отбора, направен за смях насред София от ДЕЦАТА, не просто резервите на Рома. Друго си е да гледаш как синята лавина гази на Олимпико...

Една гатанка - каква е разликата между калинката и панчаревци? Калинката има повече от една точка!

Similar topics (5)

1764

Публикации: 7
Прегледи: 6417

10267

Публикации: 7
Прегледи: 4300

30574

Публикации: 1
Прегледи: 2073

4667

Публикации: 41