• Welcome to Българска Аквариумна Енциклопедия. Please login or sign up.

22.07.2025 07:33

Промяна новините на форума:

Ако все още не сте се запознали с правилата на форума, моля, направете го!

• Професионална поддръжка на аквариуми

Динамо(Москва)-ЦСКА

Започната от bicho1976, 27.08.2009 16:38

« назад - напред »

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Лора

*spam
jodeci  Страшен подпис, баси така не се бях смяла незнам от кога. *ROFL*

ЦитатПлан За Вечерта:
1. Да си успокоя нервите.
2. Да поговоря със жената.
3. Да си успокоя нервите...

Сори момчета за спама. :-[
В началото на една връзка ти се струва, че всички мъже са смотани, само твоят - не! По късно разбираш, че всички мъже са смотани, но колкото твоя - никой!

jodeci

*spam

Смей се ти, смей се... питаш ли ме к'во ми е...  :-[   :-D
План За Вечерта:

bicho1976

М-даа ,кофти за Литекс.Те ми бяха сигурен участник в ЛЕ.Ама май е вярна приказката за ''старите к...и и новият бардак".Литекс и Левски ме убедиха в тази истина.А всичко тръгна толкова добре тази вечер.Но 50%си е добър резултат.Доказа се че в България има само два отбора,всички останали се борят за място под слънцето.

jodeci

ЦитатМ-даа ,кофти за Литекс.Те ми бяха сигурен участник в ЛЕ.

И за мен бяха, ама истината е далече.  :-(   0:4 си е направо погребение. Чакаме жребия за групите  на ЛЕ утре, пък после каквото топка покаже.
План За Вечерта:

Raven

Надявам се да ни се падне най силният съперник- някакси ще съм по спокоен.

Слабите съперници ме притесняват като знам как играе ЦСКА срещу силни и срещу слаби ;-)
https://aquariumbg.com/contest/showthumb.php?picnum=48-3-8-140.1.JPG

Баннете всички! Администраторът ще познае Своите.

FHM

Айдечестито на феновете .
Ся да си пожелаем български финал  :-P

elblanko

Динамо търсиха опит в евротурнирите, ЦСКА им го предоставиха но беше горчив.
Не ''убивайте'' времето, защото то ще ви го върне.
                                                                                                                                Антон Светозаров
https://aquariumbg.com/forum/proxy.php?request=http%3A%2F%2Falfa.kachi-snimka.info%2Fimages%2Fviu1343311821a.gif&hash=826485123ec157466e56654f744135d3a56dfb37

wwladoo

Литекс просто са под всякаква критика,и господин треньора никъде го няма,когато трябваше смени той.....
човек се учи цял живот--АКВАВИКТОРИЯ-БГ--ПРОДАЖБА НА АКВАРИУМНИ РИБКИ,СКАРИДИ,ОХЛЮВИ,РАЦИ И РАСТЕНИЯ

dfdid

Абсолютен левскар съм,но мога да кажа браво на ЦСКА че затвориха устите на надутите руснаци от Динамо.
Яд ме е за Литекс ама както и на мача на Левски се получи "Като не вкарваш ти вкарват".
Чакаме жребия днес и успех на двата отбора.Колкото по-напред стигнат толкова по-добре за България!

miTko

По какво си приличат българските "грандове" и м****е? Участват, близо са, но не влизат!  :-D
Разни мои АКВАРИУМИ