• Welcome to Българска Аквариумна Енциклопедия. Please login or sign up.

22.12.2024 08:19

Промяна новините на форума:

Ако все още не сте се запознали с правилата на форума, моля, направете го!

• Професионална поддръжка на аквариуми

Въпрос за Sony Ericsson Xperia neo V

Започната от The Proo, 15.12.2011 13:33

« назад - напред »

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

The Proo

Решил съм да си взема този телефон http://mobilenbutic.com/sony-ericsson-xperia-neo-v искам да ми кажете мнения за него ...Благодаря предварително! :-) :-) :-) :-)

ianiovski

За мен е перфектен телефон , голям хубав дисплей  , Андроид  ОС ,  1 Ghz процесор , 512 мб рам  ,5мп камер един малък компютър  . Направо си заслужава  парите ;)  Аз съм с Андроид и съм много доволен  в маркета е пълно с приложения .

alleyesonme

За този телефон не знам, но в никакъв случай не си купувай Xperia Х8 ! Ужасна камера, самата камера има 1 настройка, музикалния плеър няма никакви опции за подреждане, батерията е СУПЕР СЛАБА (зареждам го всяка вечер), мога да изкажа още много неща за него, но просто сега не се сещам :) Иначе този ми изглежда по добър :)

ianiovski

Всички телефони  от такъв клас с  смартфони с голям дисплей не издържат много, по 2 дена някъде  не защото батерията е слаба а защото много  консумация има телефона . Зависи ако си забравил някой процеси включени  които ти не трябват,   батерията пада бързо. Просто  проблема с батерията е индивидуален зависи какво ползваш от телефона  ,дали ти е включено 3G  , bluetooth, Wifi , GPS . И  голямата грешка  е ,че всеки си инсталира  Task killer ,който много вреди на телефона смисъл ,че се бърка в процесите на Андроида и  така забозва.  Аз от 2 дена съм  без TAsk Killer и телефона се държи много по-добре  . И моята батерия кара 2-3 дена  , но ако го ръчкам стабилно за 1 ден е паднала .  До сега не съм чул   човек с такъв тип телефони да му издържа батерията 1 седмица  , всички са за по 2-3 дена макс и това е . Просто това е слабото място на този тип телефони  не може хем да ти е тънък хем и батерията да ти издържа много . Ако искаш да не зареждаш постоянно си вземи една Нокия с фенерче и ще си оправиш проблемите  :whistle:

alleyesonme

Никога не оставам включен WiFi, Bluetooth и т.н :) Изобщо не го пипам дори, не цъкам игрички, обаждам се по 5 пъти макс на ден.

The Proo

Мерси за отговорите имам още един въпрос който си го е купувал в комплекта намирал ли е кабел от mini HDMi za HDMI???

The Proo

Още един въпрос кой е по добре да си взема Neo или Neo V???

Rendaka

Neo V е по-добрият модел, аз съм с такъв и нямам никакви забележки към него, работи перфектно, а батерията му държи 2-3 , най-много 4 дена в зависимост от натоварването. Има всичко необходимо за един смартфон, че и отгоре и трудно си представям как ще му иизползваш всички функций (поне аз не успявам). Съотношението цена/качество е на ниво.

Поздрави!
Цитат на: JolandaWell don`t be  :oops: sorry for this commonly question,that`s why this forum is for :wink:

The Proo

Благодаря колега но реших да взема Neoто заради по добрата камера няма смисъл за 30 лева .Поздрави и весели празници!

Similar topics (5)

3014

Публикации: 6
Прегледи: 3136

34210

Започната от boxy

Публикации: 15
Прегледи: 8236

14749

Започната от magutta

Публикации: 8
Прегледи: 4631