• Welcome to Българска Аквариумна Енциклопедия. Please login or sign up.

19.07.2025 17:19

Промяна новините на форума:

Ако все още не сте се запознали с правилата на форума, моля, направете го!

• Професионална поддръжка на аквариуми

Честита победа

Започната от niki_s, 17.05.2006 23:48

« назад - напред »

0 Потребители и 2 Гости преглежда(т) тази тема.

zmeq

Ами проблема е и в спихиката. Ливърпул съвсем по друг начин подходиха миналата година и се видя кво стана. Това никога не е била силата на Венгер. Спекоха маймуните  :?

niky

Много ми харесаха "коренните англичани" в отбора. :D
Европейци яко. :D

miTko

Цитат на: "niky"Да не забравяме с кой играят следващия кръг rofl

За съжаление си прав. :?
Преди да дойде онзи дръвник обаче "Левски" нямаха  14 години победа на този стадион!
Както каза един познат по този повод - дето е текло, пак ще тече.
Разни мои АКВАРИУМИ 

ВЕТЕРАН

Бреее по нещо да си приличам с вас :lol: И аз не гледам ритни топки!

Живко

upset с всичко друго си наобратно ли? tooth
Никой не се е родил научен.

77

Цитат на: "Живко"upset с всичко друго си наобратно ли? tooth
трябва да бъдем толерантни към различните.
https://aquariumbg.com/forum/proxy.php?request=http%3A%2F%2Fs29.postimg.org%2Faeehc6buv%2FDSC_1686_copy.jpg&hash=9bc922c588fba1c702ad9ed785674aa0520d3910

Gitsov

Лесно ви е на вас а при мен всички гледат футбол и половината са от Левски а другата половина от ЦСКА а на всичкото отгоре сега се бяха разделили от Барса и Арсенал .Левскарите от Арсенал щото в Барса бил играл Стоичков бахти и простотията можете ли да си я представите пиха и псуваха 90 мин. е не ги издържах .
Знанието е сила,незнанието още по-голяма. А Манаков

ВЕТЕРАН

Ми по отношение на акваристиката :ДА
Аз съм по друга школа fishsmile

van40

Цитат на: "cihlidi_fan"Е стига глупостни, все пак това е най-популярния спорт  :roll:  Аз не съм супер фен, но все пак съм си фен на Барса, оле олеее! Радвам се че ги биха.....ама и Арсенал са много добри и го показаха в началото, но след 2-та гола които им вкараха психиката им отиде подяволите  :cry:  :oops: ... та от там дойде и 2-рият изключително неприятно, смешен, гол  :?
Нищо де ....важното е че "моят" отбор е победителя

И кое смешното на втория гол???????????????????

cihlidi_fan

Ами как топката мина под краката на вратаря как кое, ако това не е смешно... :lol:  :twisted:
220л. Танганайка
17 Tropheus sp."Red" Chimba, 10 Cyprichromis leptosoma "Utinta"
3 Telmatochromis vitattus, 3 lamprologus ocellatus

https://aquariumbg.com/forum/proxy.php?request=http%3A%2F%2Fimg151.imageshack.us%2Fimg151%2F8813%2Flogocopy&hash=b4ea5442a8466f141a31ed7c3c139d77bd107786

Живко

Цитат на: "ВЕТЕРАН"

опс,
поста и емоушана ти са двумислени и са грешка. искам да кажа, че не са за форум.
мога да отговоря по дест различни, комични начина, но преполагам ще се обидиш и за това като идвам в Бургас, ще черпиш по бира и ще се посмеем.
:D
Никой не се е родил научен.

ВЕТЕРАН

Цитат на: "Живко"
Цитат на: "ВЕТЕРАН"

опс,
поста и емоушана ти са двумислени и са грешка. искам да кажа, че не са за форум.
мога да отговоря по дест различни, комични начина, но преполагам ще се обидиш и за това като идвам в Бургас, ще черпиш по бира и ще се посмеем.
:D
ЕЕХЕХЕХЕ някои да ме накефи.Аре идвай,няма да съжаляваш!Абе аз като си гледам постовете изглеждат много агресивни :roll: Пък аз не съм такъв човек :angel Явно ще трябва да се видим с някои личности на живо :lol:(за да се убедят :lol: ) Аре сега ще ти пратя GSM - ми на ЛС  :beer

Similar topics (5)

52952

Публикации: 14
Прегледи: 8023

43612

Публикации: 21
Прегледи: 15774

16043

Публикации: 80
Прегледи: 32388

56311

Публикации: 1