• Welcome to Българска Аквариумна Енциклопедия. Please login or sign up.
 
27.04.2024 11:48

Промяна новините на форума:

Ако все още не сте се запознали с правилата на форума, моля, направете го!


  • Професионална поддръжка на аквариуми
  • Killiman Ltd

Честит Празник

Започната от Caxapa, 03.03.2014 08:10

« назад - напред »

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Caxapa

Честит празник на всички Българи!  *bg* *bg* *bg*

hunter

Честит празник  *bg*

buchkata

Честит празник!

njoyz

Честит 3-ти март на всички! *bg* *bg* *bg*
А пубертетът не е лошо нещо, стига да зарежеш чекиите и да минеш на нещо истинско. ---NO CARRIER

VeselinD

Честит празник! *bg*

NO CARRIER

Честит празник!  *bg*
https://aquariumbg.com/forum/proxy.php?request=http%3A%2F%2Ftsvetkov.be%2Fupld%2Ffiles%2F1%2Fsign.jpg&hash=1bbdd94fc32cecdafae4a45f7c2393708fb9e9a5
Дневникът на Николай Цветков
Не ме е яд, че ме лъжат. Яд ме е когато мислят, че им вярвам.

skorpi_zoo

Ако го хвана тоя Мърфи...

Лора

 Честит празник Българи! *bg*
В началото на една връзка ти се струва, че всички мъже са смотани, само твоят - не! По късно разбираш, че всички мъже са смотани, но колкото твоя - никой!

nikita 123

Честит празник на всички Българи! *bg*

tahio

Честит празник  *bg*

JEM

Днес,кога на Балкана тътен отеква,и глас Български в едно се чува,патриотични песни се пеят и сърцата лудо бият,нека не забравяме миналото си и помним духът на дедите си,имената на героите си и да не се страхуваме за утрешния ден,да не се оплакваме от днешния,а с гордо вдигнали глави да вървим напред,защото БЪЛГАРИЯ е вечна и ще я има винаги,ЧЕСТИТ ПРАЗНИК БЪЛГАРИ.....
https://aquariumbg.com/forum/proxy.php?request=http%3A%2F%2Fprikachi.com%2Fimages%2F852%2F6799852C.jpg&hash=f2353be992cf54bc4f05d0515acf68d5dedde1e7

egor71

честит празник !  *bg*

Amev

Честит празник ! Да бъдем горди Българи и в останалите дни от годината !

Aquafen

Честит празник на всички. *bg*

venitos

Честит Празник! Пазете гордоста, че сте българи в сърцата си!

https://aquariumbg.com/forum/proxy.php?request=http%3A%2F%2Fs25.postimg.org%2Fvsynxqwuj%2F3150.jpg&hash=9e04c2edcf4c31bc9716dd722a91783aa6af7af3

Caxapa

Честит празник !  *bg*

Nikola 1

 *bg* *bg* *bg*

Една публикация, която ще ни накара да се замислим и да се гордеем.

3 март, естествено, може да се разглежда в контекста на историята, в контекста на свободата, в контекста на отношенията ни с Русия и Турция. Всички тези парадигми биха били резонни, полезни и истинни.
Само че е хубаво 3 март да бъде нещо повече. Хубаво е всеки да помисли какво взима за себе си от 3 март, какво носи в ума и сърцето си днес и какво ще предаде на тези след него утре.
Защото 3 март е усещане, което погрешно будим у себе си много рядко. Усещането, че сме част от нещо голямо, велико, заслужаващо саможертвата на всички, решили да я направят, и заслужаващо нашата обич, уважение и дух. Защото България не е това, което чуваме в химна. Тя е това, което чуваме, когато химнът спре, зарята угасне и ние продължим по пътя си - този, който вървим всеки ден, този, който за всеки е различен.
В душата си онези, които са избрали да бъдат българи, днес празнуват. Не просто свободата. Празнуват величието на един дух, запазил ни толкова много векове и направил България това, което е била, което е и което може да бъде.
Не всички са съгласни, че България днес си заслужава усилията. Че си заслужава саможертвата или труда. Защото предпочитат да имат нещо хубаво, което да обичат. Само че така не се обича истински. Защото е лесно да обичаш, когато всичко е наред. Въпросът е да обичаш, когато е трудно, когато е тежко, когато трябва да се направят много усилия и да се извърви дълъг път. От такава обич има нужда България. И слава богу, все още има достатъчно българи, които да й я дават. Достатъчно българи, на които им пука. Винаги е имало и затова от векове България стои и не рухва. Битката не е лека и никога не е била. За онези, които искат да разграбят дома, в който живеем всички, е най-удобно да ни отчаят и да ни прокудят. Само че това си е нашият дом. Нашата държава. И ще се махнат те. Не ние. Това са направили българите на Аспарух, войските на Тервел, мъчениците от Батак, опълченците на Шипка. Не са дали земята си, рода си, корена си. Уповавали са се на това, което са, защото са знаели, че то е много.
И няма значение дали днес сте далеч от родината. Няма значение дали сте близо. Няма значение дали се казвате Георги, Мехмед или Джон. Защото 3 март е празник на душата и корена, не на документите за самоличност. 3 март е празник на онези, които, ако имат още един живот, пак биха избрали да се родят тук. Не защото България е най-спокойното, уредено или богато място на света. А защото е единственото място, на което могат да са щастливи и което говори в душата им с гласовете на Ботев и Левски, на Аспарух и Симеон.
Честит 3 март, българи!


Read more: http://actualno.actualno.com/chestit-3-mart-bylgari-news_526788.html#ixzz41p8NYiCW

Krasko

Честит празник !  *bg*

rakim

Да живее България  *bg*
540л Южна Америка

vasil dimitrov


bustama

Честито ни Освобождение! Поклон, пред борците за свобода, които запазиха през вековете Духът Български!

morskia

Честит празник! *bg* *bg* *bg*

Similar topics (5)

34234

Публикации: 8
Прегледи: 3457

1893

Публикации: 14
Прегледи: 6009

5816

Публикации: 17
Прегледи: 6341

28771

Публикации: 4
Прегледи: 2708

51407

Публикации: 13
Прегледи: 4342