• Welcome to Българска Аквариумна Енциклопедия. Please login or sign up.

24.06.2025 21:19

Промяна новините на форума:

Ако все още не сте се запознали с правилата на форума, моля, направете го!

• Професионална поддръжка на аквариуми

Честит 8-ми...

Започната от tishovsx, 08.12.2005 10:50

« назад - напред »

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

tishovsx

Честито на всички, бивши, настоящи и бъдещи студенти! :D
IN A REEF AQUARIUM, ONLY BAD THINGS HAPPEN QUICKLY

WOLF

:bow1  Мерси, довечера мисля да го отпразнувам подобаващо.
There are only 10 types of people in the world. Those who understand binary code, and those who don't.

niki_s

Честит и од мен.И приятно да прекарате дне :beer  :broil с

miTko

Честит ви 8-ми (март) и от мен! Ха-ха-ха! tooth
Разни мои АКВАРИУМИ 

KingNothing

Благодяря и АЗ !!!!Наздраве и от мен на всички студенти...   :beer  и да има повече  :drunk  само не прекалявайте че да не има  sick , ай де и аз отивам да празнувам...  nuts

NikolaV

Честито и от мен!!! :beer
То е ясно, че ще има  :drunk  :drunk и sick
Желая да има и мноооооого  hump  hump  hump
Само да нема  soska :-)
Наздраве!!!

ПП. Не е истина от кога не съм се сещал да го празнувам този празник... Остарявам... :cry:

malomir

Не знам как да се чувствам.Бях студент точно 10 минути.Заради амбицийте на родителите ми кандидатствах в консервата и за мой ужас ме приеха и то първи..За още по голям ужас на професора ми след излизането на резултатите му казах,че няма да стане тая работа и се върнах във Варна.Както казах всичко трая точно 10 мин.сега на всеки 8-ми декември съм със смесени чувства.

dido

rofl

Сега вместо да гледаш рибки щеше да ни подпяваш по кръчмите ...

Ernest

Честит 8-ми на патерица и от мен!
100л. - Жива твар ;) :Barbus nigrofasciatus, Trichogaster, Ancistrus Albinos, Corydoras Julli, SAE, Acanthophtalmus kuhli kuhli; Растения - Echinodorus Ozelot, Vesicularia, Cabomba pulcherrima, Hygrophila polisperma, Microsorum, Hottonia и др.

cihlidi_fan

Ами вече е доста късно ама ме нямаше дълго време тук,  :cry:  та за това честитя празника на всички студенти и студентки! :lol:  Сигурно яко  :drunk  :drunk  :drunk  :drunk  :drunk  е падало  :lol:
220л. Танганайка
17 Tropheus sp."Red" Chimba, 10 Cyprichromis leptosoma "Utinta"
3 Telmatochromis vitattus, 3 lamprologus ocellatus

https://aquariumbg.com/forum/proxy.php?request=http%3A%2F%2Fimg151.imageshack.us%2Fimg151%2F8813%2Flogocopy&hash=b4ea5442a8466f141a31ed7c3c139d77bd107786

Similar topics (5)

28771

Публикации: 4
Прегледи: 3018

51407

Публикации: 13
Прегледи: 4793

31633

Публикации: 4
Прегледи: 3029

49151

Публикации: 9