• Welcome to Българска Аквариумна Енциклопедия. Please login or sign up.

21.07.2025 17:29

Промяна новините на форума:

Ако имате проблем в аквариума, преди да пуснете нова тема, попълнете въпросника тук.

• Професионална поддръжка на аквариуми

Честит 3 март, българи!

Започната от vasso, 03.03.2010 03:11

« назад - напред »

0 Потребители и 2 Гости преглежда(т) тази тема.

slayerp5

Честит празник!  *bg* и от мен.

nasaiforii

Честито ! Най-големият български празник   *bg*   *bg*
Не забравяйте, че тази планета не е модел за рационална мисъл и онова, което се счита за здрав разум тук, кара останалата част от вселената да настръхва.

Lucio

Честит празник  *bg* . Моя празник започна сутринта като си видях колата със свалена задна лайсна, мили родни картинки. Бях толкова ентусиазиран и надъхан от сутрешните предавания,но вече сериозно се замислям за емигриране, просто ми омръзна да ме крадът и лъжат.

bicho1976

LuDiQa

Трети март е повод да си припомним, че трябва да се гордеем, че сме българи. Всеки носи родината си чрез своето семейство, чрез своя роден край, в сърцето си до последните дни от живота си. Трети март е един от най- големите български празници, на този ден са положени основите на третата българска държава. Трябва да помним, че този ден е и ден на признателност към свички загинали руски, финландски и други войни, които през годините от 1877 до 1878г. са се сражавали и загинали тук за освобождението на нашата - българската земя.   *bg* *bg*
Два домата пресичали улицата. По едно време единия го сгазила кола, а другият се провикнал хилейки се:
- Ставай бе, кетчуп!

Здравков

Честит празник Българи!!  *bg* да оддадем чест на загиналите за родината.

valnata

mejdupraznika

exorsist

Да бъдеш втори означава да си пръв от загубилите...А.Сена

tishomura

АЗ ква я мислех...Тя ква стана!!! :)   Напорист Фото Ентусиаст.

denbosch

Честит празник *bg*!
Покрай някой мач съм си запилял някъде знамето :duvar:-днес явно ще се купува ново!

Rendaka

Честит празник! Нека за всички това е ден, в който ще си спомним, че имаме дух и желание за свобода! Не позволяваите отново да ви поробят!!!

*bg* *bg*
Цитат на: JolandaWell don`t be  :oops: sorry for this commonly question,that`s why this forum is for :wink:

kiril_m

ssg

goldstar94

Similar topics (5)

42791

Публикации: 3
Прегледи: 3159

26964

Публикации: 2
Прегледи: 2232

43528

Започната от Mirobg