• Welcome to Българска Аквариумна Енциклопедия. Please login or sign up.

01.07.2025 12:25

Промяна новините на форума:

Ако все още не сте се запознали с правилата на форума, моля, направете го!

• Професионална поддръжка на аквариуми

Бургас

Започната от bastuna, 29.09.2008 11:02

« назад - напред »

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

NO CARRIER

Довечера нещо? Кен Хесли ще е на плажа. Макар, че май се очертава облачно, ама кой знае.
https://aquariumbg.com/forum/proxy.php?request=http%3A%2F%2Ftsvetkov.be%2Fupld%2Ffiles%2F1%2Fsign.jpg&hash=1bbdd94fc32cecdafae4a45f7c2393708fb9e9a5
Дневникът на Николай Цветков
Не ме е яд, че ме лъжат. Яд ме е когато мислят, че им вярвам.

wwladoo

Цитат на: NO CARRIER - 30.06.2010 17:53
Довечера нещо? Кен Хесли ще е на плажа. Макар, че май се очертава облачно, ама кой знае.
Някакво мероприятие с него ли,не съм чул!А Коко......От колко часа е и къде точно!!! ;-) :-)
човек се учи цял живот--АКВАВИКТОРИЯ-БГ--ПРОДАЖБА НА АКВАРИУМНИ РИБКИ,СКАРИДИ,ОХЛЮВИ,РАЦИ И РАСТЕНИЯ

gogosavov

Алооуууууууууууууууууууу Владооооооооооооооо!  :karamse:Джулай Морнинг чичо!  :karamse:
За съжаление утре съм на работа и ..... ще посрещна изгрева ......както мога

wwladoo

Цитат на: gogosavov - 30.06.2010 18:10
Алооуууууууууууууууууууу Владооооооооооооооо!  :karamse:Джулай Морнинг чичо!  :karamse:
За съжаление утре съм на работа и ..... ще посрещна изгрева ......както мога
Не съм ти чичо,просто изключих за датата бе човек--Когато съм слушал Юраая хиип.... по радио Свободна Европа и Гласът на Америка и то в ОФ-клуб--даже, ;-) :-Dт.е. гнездо на оси ,и на нелегално внесени  грам.плочи,ти хайде.....не си бил роден може би!!!И за такова нещо се ходеше, да не ти казвам къде--педагогическа стая,оттам ТВУ--а за по големите-Белене(наборите които в момента са над 50г.) и тем подобни...... *MODERATOR*,ако ни бяха изхващали!!!
човек се учи цял живот--АКВАВИКТОРИЯ-БГ--ПРОДАЖБА НА АКВАРИУМНИ РИБКИ,СКАРИДИ,ОХЛЮВИ,РАЦИ И РАСТЕНИЯ

gogosavov

:-[
Владо, приеми сърдечните ми извинения.
Ще ти подаря календарче на следващата сбирка.
*DRINK*

wwladoo

30.06.2010 18:20 #471 Last Edit: 30.06.2010 20:27 by wwladoo
А ти получаваш бонус--- *DRINK*-за напомнянето-човек понякога изключва!!Джолай моорнинг,сравнително отскоро се празнува масово(години) изгрева,но класиката се слуша отдавна....... *DRINK*  Коко ако си навит и има още желаещи колеги *DRINK* аз съм насреща-има култуви групи с които сме израстнали навремето(няма да ги изреждам знаят се много добре)макар да бяха забранени от господата т.е. грешка ,,другарите,,    Ехххххх  споменннииииииииииииии,младост!!!!! *YAHOO* *banan* *banan* *banan*Много лошо е делничен ден и който е на работа сутринта-кофти!!! ;-)

Асен Евгениев

Сега нещо я няма тръпката като едно време, когато имаше милиционерски репресии. 8-)
От всички удоволствия акваристиката е на второ място.
След определена възраст - на първо!

Caxapa

Владо! Не се оправдавай! Слагаш табелка "Профилактика" и спиш на бюрото докато се освестиш.  *DRINK* *banan*

wwladoo

Цитат на: akapulko - 30.06.2010 22:24
Сега нещо я няма тръпката като едно време, когато имаше милиционерски репресии. 8-)
Нали знаеш,забраненият плод е най-сладък,макар в конкретният случай да не важи!!!Хубавото класиката си остава,има групи или отделни певци идват и още по бързо си заминават,но има и такива, поколения наред ги слушат,независимо от възрастта!!!Градският нещо ме обърка,с някой захлюпен(селяндур) не селянин,а селяндур има голяма разлика, който не е чувал за Юрая,за Пърпъл,За Реинбоу,за Назарет,за Уаит снеик  и т. н.-е да не пропуснем и Бигълс-но там е друг род музика-но пак класика!! *DRINK*  Сахара аз не се оправдавам,просто никой не писа в темата и с това я оправдавам провала на оргазизацията за Джулая ,аз съм лесен-удрям ключа и толкоз,аз не съм маг. а база,пък и да бях-началника ли ще ме уволни-- ;-) :-D

Caxapa

Не бе Владо! Градския не  те иронизира а казва, че едно време си беше  геройство да излезеш в градината  и да си надуеш касетофона на мах  с динозаврите. Някои се кефеха ма музиката а други се кефеха на ченгетата които дотичваха да ни съберат с раздрънканите си жигули. Това ни караше да бъдем горди и да се противопоставяме на законите им които ни забиваха в информационно  затъмнение. Казвам ти го като човек и като бивш работник в тази система.Не спорете а се насладете на феста и посрещнете изгрева с усмивки.  *THUMBS UP* Завиждам ви но няма как.

wwladoo

Е нямаше навити,а сам не върви някак!!! ;-)Той и друг път е идвал и съм  ходил,на концерта му в Летния театър!!!!Е хубаво беше-утрото с Джулая,ама ще го преживеем някак!!!! *DRINK* Къф касетофон,бе Сахара те гони-седемдесетте години---фиииииииииууууууу правеше радиото от заглушителите,после пак 10 мин. музика и после пак фииуу,бяхме 7-8клас,и на грамофонни плочи от ,,парахутчиите,,който не знае от по младите-така наричахме моряците-те единствено от ,,простият,,народ излизаха по Запада-освен богопомазаните!!!Касетофоните по късно доста!!!!   1976г. излезе ако не се лъжа първата плоча--Музикална стълбица със Тома Спространов --Бони М,ВИГ Игълс-с хотел Калифорния,Смоуки,Прешънс Уилсън и т.н.-това беше първата легално издадена на Балкантон-и беше голяма радост като си я купих нормално от книжарницата!!Иначе преди това имаше разни малки плочи със разни френски шансони на Шарл Азнавур,Жо Дасен и т.н. ;-) В седми клас са ми порили,чарлстона господа отрядниците със червените ленти на съвместни акции с милиционерите,хайки правеха!!Косите ни с линийка са мерили-2см. и тип руски комбайнер прическа-а после излезе на мода доста по късно тая прическа-а толкова я мразех навремето!!!Слагаш една плитка купа на главата и всичко което се вижда нула номер,а под купата 2 см. ;-) :-D-който не знае-това е тип руски комбайнер!

AngelEyes

Ехо, здравейте, дружина!  *privet*
Една срещичка скоро .. да вземем да оформим ?  O:-) 

NO CARRIER

Идната неделя ако е живот и здраве, и аз съм с вас. :-)
https://aquariumbg.com/forum/proxy.php?request=http%3A%2F%2Ftsvetkov.be%2Fupld%2Ffiles%2F1%2Fsign.jpg&hash=1bbdd94fc32cecdafae4a45f7c2393708fb9e9a5
Дневникът на Николай Цветков
Не ме е яд, че ме лъжат. Яд ме е когато мислят, че им вярвам.

gogosavov

Здравейте, предлагам да се преброим за сбирка в Неделя, 05 Септември вечерта. Отдавна не сме се събирали.

Similar topics (5)

25479

Публикации: 5
Прегледи: 4338

45726

Публикации: 29
Прегледи: 16499

29106

Публикации: 0
Прегледи: 2012

11288

Публикации: 2