• Welcome to Българска Аквариумна Енциклопедия. Please login or sign up.

15.07.2025 17:52

Промяна новините на форума:

Ако имате проблем в аквариума, преди да пуснете нова тема, попълнете въпросника тук.

• Професионална поддръжка на аквариуми

Нашествие на спамери

Започната от Caxapa, 05.12.2009 13:37

« назад - напред »

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

meshov

Цитат на: kapacitet - 05.12.2009 22:55
Аз нещо не мога да разбера къде е проблема. Преди малко повече от две години, когато се регистрира и пуснах първата си тема написвайки и първия си пост, той бе на секундата изтрит ( даже не беше преместен и в "сметище" ). Имаше хора които бяха дирекно преценили, че съм писал пълните глупости на един начинаещ. Е как мислите се почувствах, леко казано тъпо и какво си казва човек в такъв момент .... ( еб.ти   ла.нарите ).
В момента модераторите и хората от които зависи реда във форума са толкова снисходителни и толерантни към всеки един нов член задаващ глупави въпроси и пишещ безумици, че нямаме право да се оплакваме. С лошо може всеки, но нека това да не бъде решението на проблема.
Човека предизвикал темата беше писал и на мен. И какво толкова, отговаряш и край.  *dontknow*
една и съща тема 4 пъти ..... ако за теб това е една, аз ще ти дам 1000лв ти ми ги върни 4 пъти и ще сме квит.
In normal times, evil would be fought with good. But in times like these, well, it should be fought by another kind of evil.

Лора

Защо си мислиш, че не сме му отговорили?!  :-)
В началото на една връзка ти се струва, че всички мъже са смотани, само твоят - не! По късно разбираш, че всички мъже са смотани, но колкото твоя - никой!

NO CARRIER

Колеги,

Ако някой ви досажда в лични съобщения, можете да го блокирате по посочения по-назад начин. Ако някой ви обижда, има цъкалка - Report to admin. Използвайте я и ще бъдат взети мерки.  Ако някой го прави в публична тема, вероятно няма да остане незабелязано и модератор или админ ще вземе мерки.

Ако говедото не ви кефи - оставете го да пасе. Ако тръгнете да му вадите нож, може да се случи така, че да ви намушка с рогата или пък някой докато го застрелва, да уцели и вас.  *DRINK*
https://aquariumbg.com/forum/proxy.php?request=http%3A%2F%2Ftsvetkov.be%2Fupld%2Ffiles%2F1%2Fsign.jpg&hash=1bbdd94fc32cecdafae4a45f7c2393708fb9e9a5
Дневникът на Николай Цветков
Не ме е яд, че ме лъжат. Яд ме е когато мислят, че им вярвам.

Асен Евгениев

Цитат на: Лора - 05.12.2009 23:39
Защо си мислиш, че не сме му отговорили?!  :-)
Визирам тези, които не са го направили, а само са се издразнили. За теб съм сигурен,
че си дала наставления. :-)  *DRINK*
От всички удоволствия акваристиката е на второ място.
След определена възраст - на първо!

kapacitet

ЦитатЗа теб съм сигурен,
че си дала наставления.

Оооо да, вожда Лорч веднага е напалила племенния огън и е наточила томахавките.  :-P

Лора

Цитат на: kapacitet - 05.12.2009 23:59
Оооо да, вожда Лорч веднага е напалила племенния огън и е наточила томахавките.  :-P

Чак пък да точа томахавки...  *CRAZY*
В началото на една връзка ти се струва, че всички мъже са смотани, само твоят - не! По късно разбираш, че всички мъже са смотани, но колкото твоя - никой!

Rendaka

Влизам си аз одеве в профила, след което забелязвам две нови съобщения - едното не е важно от кой е , а другото.... хммм.... ще го спестя засега. Прочитам аз питънката, която съдържаше въпросното съобщение, разглеждам снимките, които са прикачени към него, установявам, че не може да се даде краен отговор, следствие на което завоалирах по някакъв начин и дадох оклончив отговор. Продължавам да си разглеждам аз форума и се вмъкнах в лафчето и какво да видя - О, боже (кажи) имаме си тема за Хелера, където се оказва, че за едно нещо питал по 20 пъти и пак не му става ясно, а въпроса му към мен беше за хелери  :-D Весела работа

Сори за офтопик-а, разбрах , че мога да го игнорирам, но си мисля, че няма да ми се наложи - едва ли ще ми пише пак  ;-)
Цитат на: JolandaWell don`t be  :oops: sorry for this commonly question,that`s why this forum is for :wink: