• Welcome to Българска Аквариумна Енциклопедия. Please login or sign up.

02.08.2025 16:26

Промяна новините на форума:

Ако все още не сте се запознали с правилата на форума, моля, направете го!

• Професионална поддръжка на аквариуми

Избрани бисери от форума - цитати на най-смешните изказвания

Започната от renatibg, 30.04.2006 14:48

« назад - напред »

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

skDn

да, не съм ги виждал тези акваскейпи, но не мисля, че думата която използвах е чак такава обида  *dontknow* , всичко е в кръга на шегата, но явно някои са го приели много на вътре. Нали раздела се казва "Лафче", което подсказва за по-забавни и развлекателни неща. Все пак се извинявам ако съм обидил някой  ;-)
Няма невъзможни неща, има пропуснати възможности

barabata

skDn, няма степенуване в обидите.
Или има обида или няма.
Аз по-горе цитирах също един пост, но не съм давал квалификации за никого.
Това е форум и всеки може да пише както намери за добре стига да не обижда никого , а пък в раздела пазар всеки може даслага (почти) каквото си иска и на каквато си иска цена. Против това други хора нищо не могат и не трябва да коментират в съответната тема, но пък един комично изграден пост нищо не му преци да се озове в тази темичка просто защото е весело.
А пък купуващите да се научат че ако не разбират е по-добре да потърсят 3-то мнение преди да се хвърлят с главата напред, че после боли главата ...

Това е тема в която се разглеждат комичните страни на пасанията във форума и никой не е имунизиран против влизането му в тази тема с някой друг бисер.
Това не означава, че трябва да се обиждаме.
Съвсем спокойно можеше да го цитираш и да напишеш че си се посмял 5 минути. И други хора щяха да се посмеят. Пък и при положение че във всеки 5 от 100 поста във форума се споменават водорасли във смисъла на растения отдавна не е чак толкова смешно за много хора тук.
Горчивината от лошото качество остава дълго след като сладостта от ниската цена е свършила.

Nikiengi

Цитат на: barabata - 24.07.2011 13:05
skDn, няма степенуване в обидите.
Или има обида или няма.
Аз по-горе цитирах също един пост, но не съм давал квалификации за никого.
Това е форум и всеки може да пише както намери за добре стига да не обижда никого , а пък в раздела пазар всеки може даслага (почти) каквото си иска и на каквато си иска цена. Против това други хора нищо не могат и не трябва да коментират в съответната тема, но пък един комично изграден пост нищо не му преци да се озове в тази темичка просто защото е весело.
А пък купуващите да се научат че ако не разбират е по-добре да потърсят 3-то мнение преди да се хвърлят с главата напред, че после боли главата ...

Това е тема в която се разглеждат комичните страни на пасанията във форума и никой не е имунизиран против влизането му в тази тема с някой друг бисер.
Това не означава, че трябва да се обиждаме.
Съвсем спокойно можеше да го цитираш и да напишеш че си се посмял 5 минути. И други хора щяха да се посмеят. Пък и при положение че във всеки 5 от 100 поста във форума се споменават водорасли във смисъла на растения отдавна не е чак толкова смешно за много хора тук.

Напълно съм съгласен, особено с зачестилите напоследък случаи! Колега , какво пиеш за да почерпя!  *DRINK*

NO CARRIER

skDn е наказан със забрана за влизане една седмица.
https://aquariumbg.com/forum/proxy.php?request=http%3A%2F%2Ftsvetkov.be%2Fupld%2Ffiles%2F1%2Fsign.jpg&hash=1bbdd94fc32cecdafae4a45f7c2393708fb9e9a5
Дневникът на Николай Цветков
Не ме е яд, че ме лъжат. Яд ме е когато мислят, че им вярвам.

paolo6481

Е той се извини човека съвсем учтиво.Има малко постове което предполага че отскоро е член на форума.Аз ходатайствам да му намалите наказанието на няколко дни за да му е като обеца на ухото и съм сигурен че занапред ще спазва правилата.
https://aquariumbg.com/forum/proxy.php?request=http%3A%2F%2Fi40.tinypic.com%2F34zdrna_th.jpg&hash=45c7615397b36a46302083086bcbaa2a9717f785

wwladoo

Цитат на: niki26 - 24.07.2011 02:47
mejdupraznika "Цитат на: niki26 в 01.07.2011г 14:02ч
Не не искам да гледам само растения но до колкото прочетох из форума за скалариите е хубаво водорасли.

Може ли да знам кое е смешното  *offtopic
Вижте сега,че този който те обиди не му прави чест,това го разбрахме а и гледам,,го шамаросаха,,за да му е обица на ухото!!Но аз си мисля,че просто неправилно си се изразил и затова си предизвикал включването в темата----правилно си разбрал,че скалариите обичат водорасли да обичат ги,да екстракти от водорасли в храната им да присъстват--в гранулите и люспите с които се хранят--защото са риби които са растителноядни и ако се гледат в растителни аквариуми и не им се дава растителна храна,често нападат растения с по меки листа и си хапват!! Така че колегата който те обиди изобщо не е прав,като те пита къде прочете,че скалариите обичат водорасли!!!Аз примерно освен, че в храната която им давам за разнообразие със съдържание на спирулина,прилагам и един доста по евтин начин за растителна диета на тях и на други растителноядни риби--цихлиди--особенно някои видове африканци,златни риби и др. такива-някои барбуси,някои видове тетри,растителноясни пирани и т.н.---давам им водна леща от време на време по малко,тя е с меки листа и е колкото една тяхна хапка,и си я мачкат с кеф като бонбонки и не закачат растенията(скалариите)за др.видове цихлиди(африканци не важи)те независимо от водната леща си дърпат растенията!!
човек се учи цял живот--АКВАВИКТОРИЯ-БГ--ПРОДАЖБА НА АКВАРИУМНИ РИБКИ,СКАРИДИ,ОХЛЮВИ,РАЦИ И РАСТЕНИЯ

BOJO

Цитат на: wwladoo - 24.07.2011 18:44
Вижте сега,че този който те обиди не му прави чест,това го разбрахме а и гледам,,го шамаросаха,,за да му е обица на ухото!!Но аз си мисля,че просто неправилно си се изразил и затова си предизвикал включването в темата----правилно си разбрал,че скалариите обичат водорасли да обичат ги,да екстракти от водорасли в храната им да присъстват--в гранулите и люспите с които се хранят--защото са риби които са растителноядни и ако се гледат в растителни аквариуми и не им се дава растителна храна,често нападат растения с по меки листа и си хапват!! Така че колегата който те обиди изобщо не е прав,като те пита къде прочете,че скалариите обичат водорасли!!!Аз примерно освен, че в храната която им давам за разнообразие със съдържание на спирулина,прилагам и един доста по евтин начин за растителна диета на тях и на други растителноядни риби--цихлиди--особенно някои видове африканци,златни риби и др. такива-някои барбуси,някои видове тетри,растителноясни пирани и т.н.---давам им водна леща от време на време по малко,тя е с меки листа и е колкото една тяхна хапка,и си я мачкат с кеф като бонбонки и не закачат растенията(скалариите)за др.видове цихлиди(африканци не важи)те независимо от водната леща си дърпат растенията!!

Категорично вярно за цихлидите от Африка. Доколкото съм запознат и за Амазония се препоръчва от време на време се дава растителна храна. Владо е прав.

изгубеният рай

aruana i astronotusi
«  -: Днес в 15:31 »   Цитат

здравейте колеги,имам 4 астронотуса 2 по 15см и 1- 25см.преди 3 дена пуснах при тях 1 аруана около 13см.от астронотусите тя не може да яде.въпросът ми е-ако мине време,ще свикнат ли или трябва да търся друг аквариум.

пита се в задачата :колко риби има в аквариума?

П.с.дано да не се засегнеш,не е злонамерено :-)

END!!!

valiovci

продавам аквариум 400 литра
« -: Вчера в 21:39 » 

--------------------------------------------------------------------------------
продавам аквариум 400 литрапродавам аквариум 400 литра
: 18.08.2011г 21:09ч
--------------------------------------------------------------------------------
скаипа ми е kiril_stoikow   
jsm 0879512557
продавам аквариум 400 литра 180-50-40 от 10мм стъкло оребрения вутре6ни отвсякъде с 2 плугга6ти капака  4ерен силикон на 1 година е.оборуджане 6каф, филтар помпа нагрежател термометур кеп4е марку4 дебел 6м дулаг ,лампи уминисцентни 6каф за лампите отгоре. грунд солидно коли4ество , камуни около 100 кила, 6бр риби 1 сом лепка6т се 4иста4 30см 2бр сомафрикански плужат наопаки 20-25 см 1 бр акула25 см1 бр целува6то гурами бело17 см 1бр лабео 4ено с 4ервени перки 15 см цена 600 лв вси4ко накуп се продава

=-O

Rainbow sid

Е за това се изпокарахме в една тема с колегите.Не е възможно човек да е толкова неграмотен.Не мога да преброя грешките!Има и други случаи, но са поносими.Едно е да не спазваш пунктоация,да грешиш при изписването на "и" и "й",но тоя модел ме разби,ебаси!
http://rainbowzoo.alle.bg/            Зоомагазин "Рейнбоу"

АМАЗОН

Цитатпродавам аквариум 400 литра 180-50-40 от 10мм стъкло оребрения вутре6ни отвсякъде с 2 плугга6ти капака  4ерен силикон на 1 година е.оборуджане 6каф, филтар помпа нагрежател термометур кеп4е марку4 дебел 6м дулаг ,лампи уминисцентни 6каф за лампите отгоре. грунд солидно коли4ество , камуни около 100 кила, 6бр риби 1 сом лепка6т се 4иста4 30см 2бр сомафрикански плужат наопаки 20-25 см 1 бр акула25 см1 бр целува6то гурами бело17 см 1бр лабео 4ено с 4ервени перки 15 см цена 600 лв вси4ко накуп се продава
Страшеен!
Направо е класик. :-D

paolo6481

Ами така е!Когато контактуваш с години с българи и използваш....латиница за да се изразяваш,в един момент се оказва че си забравил да пишеш на кирилица.Не е смешно според мен а е жалко.
https://aquariumbg.com/forum/proxy.php?request=http%3A%2F%2Fi40.tinypic.com%2F34zdrna_th.jpg&hash=45c7615397b36a46302083086bcbaa2a9717f785

cekonq

prodavam dva beli astronotusa po 20 lv par4eto akoito iska da zvunne na tel..0878373723

АМАЗОН

Едва с няколко поста но е напът да отнесе всички бисери.
Цитати от sunyyy.
ЦитатВместо да търсиш хранилка, има и друг вариант. Може да замразиш аквариума и рибите, има начини да ги замразиш за например 1 секунда. При такова замразяване се спират временно жизнените процеси на организмите в аквариума, когато се прибереш от почивката, пак толкова бързо за размразяваш и си готов ! Дано съм помогнал, ако имаш нещо неясно, пиши ми на лично
ЦитатАко го сипеш и имаш риби, ще им се спукат червата. Никоя риба не обича калий ! А като им се спукат червата, значи умират. а като умират, значи ще трябва да си купиш нови. Но във водата ще има още останки от калий, и новите риби ще умрат. Така че, ако вече си сипал, бързо мести рибите в друг аквариум и ги сложи под карантина във вода с оцет - на всеки 10 литра вода 1 с.л. оцет. После смени цялата вода на аквариума и си готов !
ЦитатНе е хайвер ! Рибите имат навика през седмица - две да си сменят очите. Така е станало и при твоите. Изчакай още 2-3 дни и те се разграждат във водата. За редовната смяна на очите, може да прочетеш в интернет Усмивка Дано съм бил полезен
Отговор
Не е истина просто. :-D

plamen46

Similar topics (5)

19830

Публикации: 5
Прегледи: 7017

13055

Публикации: 16
Прегледи: 9497

4910

Публикации: 27