• Welcome to Българска Аквариумна Енциклопедия. Please login or sign up.

25.07.2025 13:05

Промяна новините на форума:

Ако имате проблем в аквариума, преди да пуснете нова тема, попълнете въпросника тук.

• Професионална поддръжка на аквариуми

Избрани бисери от форума - цитати на най-смешните изказвания

Започната от renatibg, 30.04.2006 14:48

« назад - напред »

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

nikolaytoshev

Raven

Цитат на: vasso - 20.01.2010 02:11
Несхот, вуобсхте, неч, филтАр, долчх....... :-D

......зитко ичиргубоил хумсхи кюпе ине тулсхи..... естрюгин кюпе икз тулсхи онд туртуна пила жупан естрюгин кюпе тулсхи.... м алхаси кюпе ахлюбрин а.

Имало е  такъв език.
Е верно че не се говори от близо хиляда години, но пък може и да е останал някой друг прабългарин тук там и да го владее... ;-)
https://aquariumbg.com/contest/showthumb.php?picnum=48-3-8-140.1.JPG

Баннете всички! Администраторът ще познае Своите.

Bai Pe6o

vasso

:-D То освен тоя прословут АнциТРОс ,често се срещат неща и от типа: "Имам 2 гоеми СКАЛАРА" *CRAZY*

: 27.01.2010г 14:02ч
Цитат на: митко - 28.01.2010 03:01
Имах впредвид, че вьрши сьщата работа и е по евтин.
Също така не е правилно да се казва имам В предвид или имам НА предвид. Имам предвид е правилно. Да не говорим за масовата простотия от типа: " За какво става НА въпрос?" Това поне са елементарни неща -българи сме все пак! :kreshtja:

barabata

Цитат на: martin95601 - 13.02.2010 23:11
Продавам тази къщичка...
Продавам я защото ми е малка за този аквариум и заема доста място!
...
*ROFL* *ROFL* *ROFL* *ROFL* *ROFL*
Хем е малка, а заема мнооооого място !
*ROFL* *ROFL* *ROFL* *ROFL* *ROFL*
Горчивината от лошото качество остава дълго след като сладостта от ниската цена е свършила.

tsokala

Публикации: 33

Re: Проблем при начинаещи
« Отговор #4 -: 11.02.2010г 19:07ч » Цитат 

--------------------------------------------------------------------------------
здрасти жоро аз също съм начинаещ и чесно казано не сам толкова информиран като теб но да ти кажа не мисля че е от водата на рибките защото аз не чакам моята да престоява толково време а направо я сменям докато рибките са си в аквариума само че слагам ч капка на литър метиленово синио и хлор стоп продават се във всяко зоохоби мой съвет е да си вземеш , а и да не забравяме солта

goldstar94

Тука нещо сам се умаил . :-D :-D исках да кажа скаридката   *THUMBS UP*

LuDiQa

Два домата пресичали улицата. По едно време единия го сгазила кола, а другият се провикнал хилейки се:
- Ставай бе, кетчуп!

vasso

Цитат на: sandokan - 15.03.2010 00:29
ясно  аз им слагам на някои растениа някаква тор кято е във   вит на купче  зрънца сега прочетох ,че  някои от растениата се приспособяват но не всички  температурата я качвам по степено та ще видя какво ще стане
Цитат на: sandokan - 14.03.2010 23:45
да и това е решение  аз имам оште един аквариум но той е с африканци  а там  притех  друга риба не вирее  но ще видя какво ще правя  всепак ви благодаря
Цитат на: sandokan - 14.03.2010 19:02
разбирам   еми ас им давам по повче храна би трябвало да се нахранват
Цитат на: sandokan - 14.03.2010 13:55
имам около 20 меланотени и сега си взех 6 дискуса   ще имали някакв проблем да живеят заедно 

gipsa

Е, жалко , че мен още ме няма да си се посмея.  :-D

zambo

Анатоли
175л. Rainbow Fish
56 л. Red Cherry + Cambarellus montezumae 
42 л. Cambarellus montezumae

vasso

За жалост простотията няма край, масово явление, изключително много ме дразни и побърква. Някои простаци даже се гордеят с неизлечимата си тъпота и ограниченост. Няма никакво уважение към събеседниците - нека ми четат глупостите и да си вадят очите. Все тая, какво друго остава освен да се смеем, то няма да се променят....

Асен Евгениев

Цитат на: goldstar94 - 14.03.2010 21:54
Тука нещо сам се умаил . :-D :-D исках да кажа скаридката   *THUMBS UP*
Какво е това "умаил"? *dontknow*
От всички удоволствия акваристиката е на второ място.
След определена възраст - на първо!

Similar topics (5)

47942

Публикации: 0
Прегледи: 1959

30528

Публикации: 2
Прегледи: 2150

20156

Публикации: 21
Прегледи: 8858

18665