• Welcome to Българска Аквариумна Енциклопедия. Please login or sign up.

28.07.2025 18:29

Промяна новините на форума:

Ако все още не сте се запознали с правилата на форума, моля, направете го!

• Професионална поддръжка на аквариуми

Избрани бисери от форума - цитати на най-смешните изказвания

Започната от renatibg, 30.04.2006 14:48

« назад - напред »

0 Потребители и 2 Гости преглежда(т) тази тема.

iai-bg

Цитат на: manastar - 29.09.2009 13:11
Не се ебаваите със севрозапада.Това е класика.Все едно да се ебаваш с Моцарт. *DRINK*

И това е за тук .. ЕбаваИте
СеВРозапада ...
А Моцарт освен някой менует да извърти ....  *JOKINGLY*
IAI

Rendaka

^ Не толкова самата правописна грешка, колкото написаното под цитата, анонсирано към Моцарт  :-D
Цитат на: JolandaWell don`t be  :oops: sorry for this commonly question,that`s why this forum is for :wink:

Denis The Hotstepper

https://aquariumbg.com/forum/proxy.php?request=http%3A%2F%2Fi185.photobucket.com%2Falbums%2Fx190%2Fmataxata%2F1-4.jpg%3Ft%3D1268384406&hash=0618ef6c1fddc20c43d674df9e8648210e9e6deb

mir4oka

Един ден се връщам от даскало и какво гледам в аквариума - още един хелер. Имах два хелера и сега имам три. Женския не беше бременен, а и рибката в аквариума не бесхе много малка. Майка ми или баща ми ги питах те също се изненадаха и казаха че не са я слагали те. Тогава как се появи????
Това се чудя!!!

Лора

Дядо Коледа най вероятно е замесен.... :-D
В началото на една връзка ти се струва, че всички мъже са смотани, само твоят - не! По късно разбираш, че всички мъже са смотани, но колкото твоя - никой!

Caxapa

:-D Благодаря на всички за добрите постове които сте пуснали в тази тема. Така непринудено и истински не бях се смял от много време. Продължавайте в същия дух и може да засенчите братя Грим начинаещи риПковъди..опс..скузе..акваристи. *bg*

Tiro

26.12.2009 21:00 #336 Last Edit: 27.12.2009 06:05 by Tiro
Във вашите аквариуми има по един старгейт и за сега само хелерите знаят как да го ползват  *ROFL* *CRAZY*
120л. Гупи, Сае, Звезден Анциструс

Ако искате да получите от мен отговор на въпрос, задайте го на БЪЛГАРСКИ!!!
След като не полагате елементарни усилия, не виждам причина, аз да се напрягам два пъти: първо - да разчета написаното и второ - да потърся отговора.

San Giovanni

:-D Привет! ...така и не стана ясно какво стана с хелерката.... ?! моля автора да драсне някой ред *privet*
  ...досега щу боб фърлиме...... :-D
Болт, закован с чук, държи по-здраво, от пирон завит с отверка!

ico

Цитат на: freza - 07.01.2010 23:51
Здравей !!!!
относно молинезията както и всички други живородни рибки  подаването на CO2 е малко трудно преодолимо нещо ако подадеш малко повече веднага кислорода в аквариума става вижте този линк сложно е за обяснение  http://www.plantscafe.net/modules/bgexm4.pdf   
така че ако имаш живи растения лошо рибките до един месец ще започнат да стават лениви
ще свият плавниците и ще започнат да скачат от аквариума защото параметрите ще са изменени

Цитат на: ANONIM3N - 08.01.2010 18:20
Искам да попитам как да позная кое сомче е машко и кое шенско ако някои има вазмошност да ми снима машко и шенско
Кръщаваш го, а то във водата пикае...

vasso

аквариума ми е с филтър и помпичка..аква е 30 литра обитатели са 6 гупи 6 хелера 2 жълти полинезии 5 неонки 1 хипопотомус и 1 мъжка бета...преди имах златни рибки в тос анвариум и си живееха спокоино с 3 гупи и 12 хелера това беше 1 седмица и гаджето ми доиде в нас и много ги харесаи аз няма как да не и ги дам и дадъх..а сега имам тес риби които изброих още в началото въпроса ми е дали сега ако си купя двечки ще се закачат??моля за съвети...мерси предварително---  
    ХипоПотомус, дадъх, ТОС, Полинезии;
Цитат на: mutanta - 12.01.2010 21:06
Здравейте знаете ли някоя кориерска фирма която да доставя рибки заштото в тези който попитах не става.И ако някой знае  как да се сваржа с Владо понеже все нее на линия, за да си порачам някое рибе ште сам ви много благодарен.
кОООриер, заШТото,порАчам,свАржа,ШТе, сАм;

NO CARRIER

https://aquariumbg.com/forum/proxy.php?request=http%3A%2F%2Ftsvetkov.be%2Fupld%2Ffiles%2F1%2Fsign.jpg&hash=1bbdd94fc32cecdafae4a45f7c2393708fb9e9a5
Дневникът на Николай Цветков
Не ме е яд, че ме лъжат. Яд ме е когато мислят, че им вярвам.

sliven

И ко,дреми ли му на mutanta!? Съмнявам се. Моят начин е, да меря с неговите слова и..... мат!  *SORRY*
Едно е да искаш,Второ е да можеш,а пък,Трето и Четвърто е да го направиш-"Мъжки времена"от Николай Хайтов

Tiro

И...? ти падаш до неговото ниво, а той си мисли, че е велик и говори интересно и затова го имитират  :-D
По добре мисля, че трябва да се игнорира и ако пита "що не ми отговаряте" - отговор: "заради правописа/граматиката"
П.С.и аз съм неграмотен, но се опитвам да се поправя  :coffee:
120л. Гупи, Сае, Звезден Анциструс

Ако искате да получите от мен отговор на въпрос, задайте го на БЪЛГАРСКИ!!!
След като не полагате елементарни усилия, не виждам причина, аз да се напрягам два пъти: първо - да разчета написаното и второ - да потърся отговора.

Лора

В началото на една връзка ти се струва, че всички мъже са смотани, само твоят - не! По късно разбираш, че всички мъже са смотани, но колкото твоя - никой!

vasso

Цитат на: odinra - 20.01.2010 00:59
Здравейте искам да ви пита за златната ми рибка несхот много странно взе да плувавърти се на една страна кат спре да плува се издига на горе вуобсхте много нетипи4ни за неч плуване преди 3-4 4аса мих филтара и долчх малко вода водата е престочла седмица нчкаде дали и има нещо
моля пишете ако трчбва да правя нещо 4е ме е страх дане я загубя тя мми е любимата
Несхот, вуобсхте, неч, филтАр, долчх....... :-D
Цитат на: odinra - 20.01.2010 02:17
ами като се замислч малко след хранене се полу4и това по принцип си ги хранч еднакво не сум давал пове4е от обикновенно мойе и да е глутнала нчкое каму4е да му се невиди зна4и казваш да ч отделч и да не  ч храня това с глада с какво схте и помогне
извинявам се за невейеството просто искам да разбера какво ще стане като гладува
мерси за бурзия отговор

Similar topics (5)

25989

Публикации: 177
Прегледи: 56847

19751

Публикации: 46
Прегледи: 14266

11203

Публикации: 10
Прегледи: 5359

2973