• Welcome to Българска Аквариумна Енциклопедия. Please login or sign up.

21.07.2025 22:06

Промяна новините на форума:

Ако имате проблем в аквариума, преди да пуснете нова тема, попълнете въпросника тук.

• Професионална поддръжка на аквариуми

Избрани бисери от форума - цитати на най-смешните изказвания

Започната от renatibg, 30.04.2006 14:48

« назад - напред »

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

onyxman

Stupid_boy

какво толкова, на човека рибите му опитват да излезнат на разходка. може да пробва и той да ги разхожда.
( извинявам се на човека, ама се опитвам до някъде да го защитя )
в тази тема, поне за мен, по-интересно беше заключението, че 'излизали' само хелерите!

пак добре че не са му влезли в ( самоцензурирано ) леглото!

Лора

Предполагам е в бисерите заради правописа си.
Иначе хелерите обичат да изкачат извън аквариума. Лично аз съм намирала хелери извън аквариума. Ако знаех, че искат да си правят плаж под лампата, щях да им подложа чинийка със сол. Баха изсушени перфектно. :-D
В началото на една връзка ти се струва, че всички мъже са смотани, само твоят - не! По късно разбираш, че всички мъже са смотани, но колкото твоя - никой!

bigbeer

Цитат на: AzZzZ - 18.03.2009 20:29
разменям гупи за някои др. неон или растение или пЪк хелери пак за растение или някои друг неон а забравих да кажа че ба6тата на гупите е турска гупа може и пък за някоя др. рибка ;) пи6ете

Няма да е лошо да направим един конкурс за топ-топ на месеца :) АзЗзЗ ми е фаворит за месец март  :-D

barabata

Цитат на: velkov5 - 27.03.2009 23:12
Здравейте !! Имам много дразнещ проблем с водорастлите ми,които се появи преди десетина дена.Значи по принцип аквариума ми функционира от осем месеца и е с обем от 80 литра и има много добро осветление спецялно за растения и аквариумни рибки,филтера е потопяем на фирмата "ehemi"В аквариума съм си засъдил Гигинско Валиснерия и Криптокорин.До скоро всички водорастли ми изглеждаха перфектно с изключение на Крипторино.Появиха се някакви мъхчета по листата на Крипторина,които не искат да изчезнат.Много прилича този мъх на "кладенчав мъх" и коготоги почистя листата след ден пак започва да се образува и незнам как да го премахна.Явно нещо е станало с баланса на водата или нещо друго е причината.   Ще можете ли да ми кажете как мога да се справя с този гаден МЪХ  трябва ли да купя някакъв препарат за този проблем с водораслото???? Благодаря ви предварителна!!                 
:buff:
Горчивината от лошото качество остава дълго след като сладостта от ниската цена е свършила.

NO CARRIER

http://aquariumbg.com/forum/index.php?topic=16805   :buff: КирилИМетоди и брат му сигурно в гроба са като вентилатори.  *SORRY*
https://aquariumbg.com/forum/proxy.php?request=http%3A%2F%2Ftsvetkov.be%2Fupld%2Ffiles%2F1%2Fsign.jpg&hash=1bbdd94fc32cecdafae4a45f7c2393708fb9e9a5
Дневникът на Николай Цветков
Не ме е яд, че ме лъжат. Яд ме е когато мислят, че им вярвам.

ogogogo

"Жорикс, този тубифекс е пиявица.Няма отърване от тях - крият се в грунта."
*CRAZY*
И най-дългия път започва с една крачка!
http://i629.photobucket.com/albums/uu14/ogogogo_photo/1-11.jpg

}|{opukc

Цитат"Жорикс, този тубифекс е пиявица.Няма отърване от тях - крият се в грунта."
*CRAZY*

Ако беше тубифекс аз май ще затворя цикъла и ще спра да купувам храна! :-D

djoko_iako

Търся женски макропод, по възможност да може да стигне до Велико Търново.

Не знам как ще стигне, пеша ли???  *ROFL*

SkyNer

Прохождащия

ccpzaz

Цитат на: zorigigi - 14.04.2009 16:49
ами да ти кажа не разбирам много от риби но ако харесваш изящни и красиви си вземи скаларии и неони пък може и цитроси.
а пък ако искаш лесно да се развъждат избирай междъ гупи,молинезий,сом4ета и хелери не се бият.а пъ ако искаш можеш да добавиш и охлюви.

П.П Става въпрос за 8 литра аквариум !!!  *ROFL* *ROFL* *ROFL*

Деян

Под "Цитроси" лимони ли да разбираме или анциструси?  :-)

ccpzaz

*dontknow* Лошото е че "цитросите" не са класифицирани при " изящни и красиви (скаларии и неон ) " :-P

FaLLen`

Нищо чудно ... някой слънчев ден да започна да бера Скаларий и Неони от на баба ми градината  :-D

Голяма търговия ще падне ... пък и те така ще цъфтят  *YAHOO*

magutta

Similar topics (5)

11203

Публикации: 10
Прегледи: 5323

2973

Започната от madcap

Публикации: 41
Прегледи: 18892

44388

Публикации: 21