• Welcome to Българска Аквариумна Енциклопедия. Please login or sign up.

27.06.2025 11:43

Промяна новините на форума:

Ако имате проблем в аквариума, преди да пуснете нова тема, попълнете въпросника тук.

• Професионална поддръжка на аквариуми

Моите американци.

Започната от tre, 07.05.2014 20:08

« назад - напред »

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

tre

Малко реклама на американските цихлиди, защото все по малко хора ги гледат.
https://www.youtube.com/watch?v=OmFq1kqHIWw&feature=youtu.be

vanko77777

Здравей, много са хубави рибите в колко литра аквариум ги гледаш, на мен също ми допадат много американските цихлиди 
Това е нечовешко! - викаха канибалите, четейки вегетарианско меню.

20l.-Скаридарник
40 l., 207 l., 462 l.
462l.-Астронотуси, 7 бр. Myletes rubripinnis (Сребърен долар) и сом Птеригоплихт гибицепс

rollon

От доста време си мислех да ти пиша лично с молба да пуснеш тема за аквариума си.Ако може,би било супер да напишеш малко подробности за него.

sVGNsali

Цитат на: rollon - 07.05.2014 23:09
От доста време си мислех да ти пиша лично с молба да пуснеш тема за аквариума си.Ако може,би било супер да напишеш малко подробности за него.

+1 - дай малко повече информация.. Иначе прекрасни рибки, браво! Не и знам името, но тази с оранжевата глава и синьо тяло много ми хареса..
Каква е разликата между майстора и чирака? Времето.

tre

Здр,колеги ето малко повече инфо за аквариума.205д 37ш 45в  339л с вграден съмп с помпа 2000литра в час.всички риби са израснали и селектирани в аквата за близо 3г с исключение на 1 хипостомус,когато го взех беше на 7г сега е над 10 (вехтия)и един трофеус,който е убивал себеподобните си-при мен  е меко казано кротак. Аквата,като цяло е малко литри.Някои индивиди са над 30см,почти няма под 20 см.
За това добавих и един самоделен канистър,постнал съм тема за него  http://aquariumbg.com/forum/napravi-si-sam/samodelen-kanistar-apdeit/msg458890/#msg458890 интересното за него е че съм го сложил хоризонтално положение,под аквата пълен е основно с керамика.и така въпреки малкия литраж,и благодарение на силната филтрасия с голям обем,рибите се чустват добре и хвърлят хайвер.Ако имате вапроси,щте отговоря с удоволствие.

Similar topics (5)

11764

Публикации: 1
Прегледи: 2407

33580

Публикации: 0
Прегледи: 1631

54983

Публикации: 0
Прегледи: 1640

9804

Публикации: 13