• Welcome to Българска Аквариумна Енциклопедия. Please login or sign up.

25.07.2025 12:31

Промяна новините на форума:

Ако все още не сте се запознали с правилата на форума, моля, направете го!

• Професионална поддръжка на аквариуми

Ако ви трябва помощ за компютрите - казвайте, част 2

Започната от Longanlon, 08.01.2007 23:12

« назад - напред »

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

deadman93

https://aquariumbg.com/forum/proxy.php?request=http%3A%2F%2Fimg269.imageshack.us%2Fimg269%2F7893%2F98740689.jpg&hash=4a86a80a028e7f60923f2d2ca9a1d11dc51840f7

mp450

Деян

Срещнах проблем, при опит да отворя локален диск D излиза съобщението Error: Cannot find source of disk, защо е така и как да го оправя (ако може без преинсталация)?

onyxman

Може и без преинстал, но ще загубиш информацията там.Десен бутон на D:/ Формат и би трябвало да си ок.

kapacitet

Дай малко по- подробно описание, кога, как, от колко време се случва и колко често.
Може да е от вирус- малко вероятно.
Лоши сектори.
Ако е отделен диск- проблем при датенкабела или конфликт с останалите устройства.

След рестарт оправя ли се проблема

Barbus

Значи, решил съм се да ви вземам лаптопче и ми трябват малко съвети  :-[ Общо взето ще се ползва само за интернет, зяпане на филми и слушане на музика когато съм нейде по пътищата и нямам достъп до стационарната щайга  :-D Максималната сума която съм готов да дам е около 1000 лв. и ми се иска в този ценови диапазон да имам нещо с максимално голям хард и размер 15". Хаересах си TOSHIBA SATELLITE A300-1N8. Струва ми се, че се доближава максимално до изискванията ми и ще ви помоля за мнения добро ли е и ако има по- добри в този ценови диапазон, да ми дадете съвет към какво да се насоча при търсенето. Благодарско предварително  :-)
We hold each other closer, as we shift to overdrive
And eveyrthing goes rushing by, with every nerve alive
We move so fast it seems as though weve taken to the sky
Love machines in harmony, we hear the engines cry.

Лора

Ох, като чуя Тошиба и настръхвам. Патих си веднъж, исках да сложа Windows XP  е направо ми се е* ма***. Така и неуспях да инсталирам никаква ОС. Можеби защото за първи път хващам Тошиба, искаше някакви SATA драйвери... но ми беше трудно и така я върнах на приятелката.
Аз бих те насочила към MSI или ASUS.
В началото на една връзка ти се струва, че всички мъже са смотани, само твоят - не! По късно разбираш, че всички мъже са смотани, но колкото твоя - никой!

Barbus

А някое моделче ако може, че от лаптопи не отбирам много много  :-[

ogogogo

Аз съм с този http://www.technomarket.bg/product_detail.php?product_id=09039796 и съм много доволен.
HDTV-ТА,ИГРИ,НЕТ. До сега абсолютно никакъв проблем.
Това за тези пари е много добро http://www.technomarket.bg/product_detail.php?product_id=09046087
а пък и АСУС имат по-добър сервиз от МСИ.
И най-дългия път започва с една крачка!
http://i629.photobucket.com/albums/uu14/ogogogo_photo/1-11.jpg

Barbus

*thanks Благодарско колега  *DRINK*
Отворен съм и за още предложения  :-) И Тошибата дето я показах тотално ли отпада, защото много ми хареса и за сега клоня повече към нея не поради огромна разлика в параметрите а по- скоро защото е с хубаво озвучаване  :-[ 

NO CARRIER

Без да приемаш мнението ми за меродавно, искам да кажа, че се носят слухове, че на Тошиба поддръжката им е кофти.  :-[
https://aquariumbg.com/forum/proxy.php?request=http%3A%2F%2Ftsvetkov.be%2Fupld%2Ffiles%2F1%2Fsign.jpg&hash=1bbdd94fc32cecdafae4a45f7c2393708fb9e9a5
Дневникът на Николай Цветков
Не ме е яд, че ме лъжат. Яд ме е когато мислят, че им вярвам.

Barbus

Коко, приемам всякакви мнения, баце  :-) До сега съм нямал допирни точки с такава техника и съветите от хора които са имали са ми от полза. А знам,, че на вашите мнения мога да се доверя  *thanks  Веднъж не го направих и сега  :duvar: , че не си взех апарата който ми препоръчахте а се набутах с гаден Олимпус  *MODERATOR*  Този път ще се вслушам повече, за да няма грешки  *privet*

Лора

Ами аз съм със Асус серия Х51, била съм и със Асус F5. Значи препоръчвам втория, т.к има вградена камера и микрофон. Като характеристики незнам кое е по добро, но ако сравнявам безжичната връзка F5 е много добър. Уарлеза хваща по добре сигнал, ако ползваш такава връзка.
Няколко месеца се пробвах и на МSI, немога да ти кажа кой модел, но също е перфектен. Дори бих казала, че много по добър от Асуса.
Незнам за другите марки, но специално тези два ги просават с дискове с драйвери, при което няма да се налага да ги търсиш из интернет.
Друго, което исках да ти кажа, но се колебаех за Тошибата. Познат в София, си взе от Мултирама Тошиба (незнам какъв модел) за 4300лв на изплащане. Денят в който го донесе се наложи да го върне- изгоря му дъното. =-O
Така, че избора е изцяло твой. Само един съвет. Вземи си го от компютърен магазин, продавач-консултантите, ще ти обяснят най добре предимствата и недостатъците на тези модели. Предполага се че, те знаят най добре. Не се колебай да потърсиш и техния съвет.

Пс. Ако ще делиш дялове обяди се, научих си урока и мога да помогна. :-D
В началото на една връзка ти се струва, че всички мъже са смотани, само твоят - не! По късно разбираш, че всички мъже са смотани, но колкото твоя - никой!

kapacitet

Barbus, не се замисляй бате, каквото и да си вземеш ще е хубаво и ново. И Sony Vaio да е пак може да спре след месец. Това дали ще е с камера и микрофон или без и на кого колко му изкарал компа са пълни глупости. Аз ще ти кажа пък да си вземеш HP. Вземай според потребностите ти и визията и съответно парите които можеш да отделиш. Ако мислиш, че в магазина ще ти кажат кои модели най- често се връщат с рекламация, питай консултанта ако ли не хващай първия и бегай.  *ROFL*

kamos

Аз пък ти препоръчвам Дел.
Имат чудесна гаранция / май и викаха некст бизнес дей/
Един приятел си купи Дел. Харда му се скапа и на другия ден отиде техник и му го подмени харда в тях.
Аквариумистика - увлечение, которое полностью можно охарактеризовать как обучение на собственных ошибках. Даже если матёрый аквариумист будет предостерегать от возможных ошибок и нежелательных действий, мало кому удаётся их полностью избежать...

Similar topics (5)

20521

Публикации: 12
Прегледи: 4665

36853

Публикации: 27
Прегледи: 14512

19336

Публикации: 48
Прегледи: 13766

30802

Публикации: 16