• Welcome to Българска Аквариумна Енциклопедия. Please login or sign up.

05.08.2025 17:46

Промяна новините на форума:

Ако все още не сте се запознали с правилата на форума, моля, направете го!

• Професионална поддръжка на аквариуми

Ако ви трябва помощ за компютрите - казвайте!

Започната от llello, 08.09.2005 18:16

« назад - напред »

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Longanlon

https://aquariumbg.com/forum/proxy.php?request=http%3A%2F%2Ffeeds.feedburner.com%2FLonganlon.2.gif&hash=89a29c11af8a650ec7ddb49df6bd62ce3a6f8f5b

NikolaV

Пешо, не се ебавам де... Виж кво си пише под плъгина (на снимката ти)! На Файърфокса плъгините са активни след рестарт.

Dimitree

NO CARRIER

Цитат на: "Dimitree"Помууууущщщ  

Разцъкал съм тука тай един форум  
Не знам какво да едитна, че да се показват повече от 20 emoticons :/
Някои може ли да помогне ?
Изкаш да извършиш груба селска проява ли?!  :bash
Забрани си джава скрипта и после с копи/пейст.
https://aquariumbg.com/forum/proxy.php?request=http%3A%2F%2Ftsvetkov.be%2Fupld%2Ffiles%2F1%2Fsign.jpg&hash=1bbdd94fc32cecdafae4a45f7c2393708fb9e9a5
Дневникът на Николай Цветков
Не ме е яд, че ме лъжат. Яд ме е когато мислят, че им вярвам.

Dimitree

lz3cv

Каня се да си взема TFT монитор но ме разубеждават че не ставал за динамични игри. По-специално Call of Duty. Едни са за тръбата, други казват че ставало и с TFT-то и аз не знам кое да избера. Тези които имат и са пробвали да кажат как е. Дайте съвет моля....

Тук на бачкането ми купиха миналия ден TFT SONY 19" ама е 16 Ms :-( и май с такова няма да стане. Вариант е да инстална играта и да поджиткам сутрин докато няма шефове.
Другото е че и на този монитор пиксела е 0,25 като на тръбите ама буквите нещо кофти излизат. Не са като на CRT мазни ами са едни насечени. Всички TFT-та ли се държат така или при хубавите буквите са си наред?

Друго интересно което мога да споделя е че един приятел тества преди няколко дни в сервиза си едно CRT и каза че дало 15 Ms. Така че легендата че тръбите са в пъти по-бързи от кристалите май ще се окаже празна работа.

dido

Тия милимунди ги остави да си почиват. Сложи играта на панела и поцъкай малко, виж как ти стои. Ако ти хареса - купувай.

Лично за мен ЦРТ-то е за кофата отвсякъде. Колегата от графото мисли наопаки, ама той не ги разбира нещата - художник е горкия, гледа си цветовете. Аз съм програмист и обичам буквите да са ми на мястото, не да са размаз по целия екран  :D

miTko

С милимундите спекулират, общо взето има разни начини за мерене, затова ги пишат доста ниски напоследък.Така че за повече от 8 не се навивай и после пробвай, както Дидо ти е казал. Пусни една игра, после пусни и филм/клип, виж на практика. И заеби това сони, щото ми се драйфа. :twisted: Щом си събрал пари за хубав монитор виж Viewsonic и Eizo.
Разни мои АКВАРИУМИ 

lz3cv

Абе не съм събрал още всичките но жената като се е навила да ми купува ТФТ за подарък и все пита какъв съм си избрал. А аз още се чудя кое да избера. Значи като обобщение може да се каже ТФТ с време </= 8Ms. Добре, ще поразгледам разни модели и ше избера един пък каквото ще да става. Тия ЦРТ Много място заемат, много греят и не изглеждат добре каквото и да си говорим. Може би истината е че прекалено много са ме наплашили разни мнения че ТФТ-то е кофти.
Благодаря на всички които помогнаха да се ориентирам.

miTko

Цитат на: "lz3cv"Абе не съм събрал още всичките но жената като се е навила да ми купува ТФТ за подарък и все пита какъв съм си избрал. А аз още се чудя кое да избера. Значи като обобщение може да се каже ТФТ с време </= 8Ms. Добре, ще поразгледам разни модели и ше избера един пък каквото ще да става. Тия ЦРТ Много място заемат, много греят и не изглеждат добре каквото и да си говорим. Може би истината е че прекалено много са ме наплашили разни мнения че ТФТ-то е кофти.
Благодаря на всички които помогнаха да се ориентирам.

Виж сега, всичко е въпрос на компромис, особено в България.То не може и да е евтино(достъпно) и да е хубаво. Това за милимундите го писах, защото казваш че ще играеш игри, тогава другите неща не са определящи(ъгли разни и прочее)."Тонколони" и други подобни глупости също не ти трябват.Е, ако искаш всичко да е на Hi, тогава и цената ще е Hi и отиваш на горепосочените марки, скъпите модели.
Има и друго, обикновено разделителната на 19" е като на 17",но цената не, така ги правят.Помисли и за това.На твое място бих купил или 17 или 20-21.Спирам, че май ще взема да те объркам повече.
Разни мои АКВАРИУМИ 

lz3cv

Е има време да се мисли още по въпроса. Не сме го купили още. Най-вероятно ще е към есента, сега се задава морето първо. Утре заминавам. Така че мисля отдалеко просто. А Митко нищо не пречи да се видим на по бира като се върна и да разцъкаме темата. Може и да заформим сбирка на Пловдивските акваристи и да видим кой колко инчов аквариум има и какво му е бързодействието, ха ха. Моя е бавен защото не подавам СО2 :)

miTko

Цитат на: "lz3cv"Е има време да се мисли още по въпроса. Не сме го купили още. Най-вероятно ще е към есента, сега се задава морето първо. Утре заминавам. Така че мисля отдалеко просто. А Митко нищо не пречи да се видим на по бира като се върна и да разцъкаме темата. Може и да заформим сбирка на Пловдивските акваристи и да видим кой колко инчов аквариум има и какво му е бързодействието, ха ха. Моя е бавен защото не подавам СО2 :)

Ок! Аз също излизам в отпуск от утре за 2 седмици и като/ако се върна, живот и здраве(ще правя нещо малко рисково през последните 3 дни)
ще видим! Ти само си намисли сумата, пък ще мислим какво оптимално може да се купи за нея.
А иначе аквариумите така съм ги зарязал...Е сменям водата, но само толкова. :?
Разни мои АКВАРИУМИ 

eram

Za TFT-tata - edno dobro predlojenie spored men e 19'' Samsung 920N - struva pod 500 lv s DDS-to, 8ms, 1280 na 1024. Taka 4e kato se vurne6 ot otpuska vij v Plovdiv kade ima predlagane. Za birata i az sum kandidat, ako sam su6to v Plovdiv. Az se hvanah s akvarium4e sled po4ti 10 godini 'zabrava'.

Longanlon

Има ли някаква програмка или адон или каквото и да е, която може да сложи клипе или филмче за фон на десктопа?

Може и нещо като на Гугъл десктоп екстрата дето е с картинки слайдшоу.

Искам да кажа - търся си нещо да ми стои на компа докато си работя и да ми показва картинки или филмче.
https://aquariumbg.com/forum/proxy.php?request=http%3A%2F%2Ffeeds.feedburner.com%2FLonganlon.2.gif&hash=89a29c11af8a650ec7ddb49df6bd62ce3a6f8f5b

Ernest

Webshots Desktop, мисля ще ти свърши работа, обаче само за картинки. Предтавлява нещо като wallpaper мениджър, блъскаш си в самата програмка картинки, или си дърпаш готови пакове за програмката, като можеш да ги подреждаш в различни секции, примерно коли, животни планини, гаджета ;) и т.н. Настройваш на колко време да ти сменя десктоп картинката и от кои секции искаш да ползва картинките. Поддържа и скрийн сейвър който също ти върти картинките през определн интервал от време.
100л. - Жива твар ;) :Barbus nigrofasciatus, Trichogaster, Ancistrus Albinos, Corydoras Julli, SAE, Acanthophtalmus kuhli kuhli; Растения - Echinodorus Ozelot, Vesicularia, Cabomba pulcherrima, Hygrophila polisperma, Microsorum, Hottonia и др.

Similar topics (5)

41968

Публикации: 6
Прегледи: 3573

22564

Публикации: 21
Прегледи: 7224

20237

Публикации: 8
Прегледи: 6472

38324

Публикации: 0