• Welcome to Българска Аквариумна Енциклопедия. Please login or sign up.

19.07.2025 15:50

Промяна новините на форума:

Ако имате проблем в аквариума, преди да пуснете нова тема, попълнете въпросника тук.

• Професионална поддръжка на аквариуми

Термометри

Започната от N.Nobs, 04.03.2006 17:37

« назад - напред »

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

jelo

Цитат на: "penchod"oops Извинявам се , че развалям хубавата тема за климатици, ама искам да питам те тея "Жълтичките, с червено" на Сера, къде могат да се купят в наше село, щото бая усилено ги издирвах поедно време, ама никъде не открих освен на снимка в интернет. На Сера, навсякъде ми предлагаха, от ония "готените" "дигиталните" дето се лепят отвън на стъклото.
Виждал съм в люлинския Практикер - там има цял щанд на Сера и е добре зареден. Последно съм го посещавал преди 1 месец.

Pac

Никой не каза дали тези лепящите се (отвън) стават за нещо. Щото аз съм с такъв и не знам мога ли да му имам доверие. То не ми трябва да е много прецизен ама повече от +-2 градуса би било грубо. Какво ще кажете, да го сменям ли?

jelo

Не можеш да му имаш доверие ако ти трябва точно да отмериш температурата, но ако искаш да знаеш горе - долу стават.

Pac

Иначе аз имам 2 стари спиртни термометъра, ама изобщо не знам какъв им е произхода. Купувал съм ги преди 15 години от Враца (единия от магазина на Любо, другия от едно друго магазинче, което вече не съществува). Та тия термометри нямат тежести само стълбчето със спирта и една бяла скала с черни означения, иначе са сплеснати. Някой да знае стават ли за нещо тези "чудеса на техниката"?

jelo

Абе зависи за какво ти трябва. Ако искаш прецизно вземи си на Сера или някой електронен, а ако не всичко друго става.

Similar topics (1)

1802

Публикации: 62
Прегледи: 33415