• Welcome to Българска Аквариумна Енциклопедия. Please login or sign up.

24.07.2025 01:23

Промяна новините на форума:

Ако имате проблем в аквариума, преди да пуснете нова тема, попълнете въпросника тук.

• Професионална поддръжка на аквариуми

"Раят на Аквариста "

Започната от _Kirilov, 07.02.2013 01:13

« назад - напред »

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

_Kirilov

Просто нямаше как да не го споделя с вас. Може и да го има някъде по форума , но останах удивен от това което са създали и правят... де и тук да имаше такъв магазин  *IN LOVE*.

Ако преценят модераторите могат да махнат темата   icon_axe

rali

Уникално е!  *YAHOO* Особено аквариума със скалариите ме впечатли много  :-)

S_mo

03:43 това растение какво е?  :-)

Lithium

Щеше ми се и в магазините тук да има такъв избор на най-различен камънак... Масичката със столчетата между големите аквариуми също е доста хитра идея, само дето ако седна там после не могат да ме изгонят :-D

_Kirilov

Цитат на: Lithium - 07.02.2013 02:10
Щеше ми се и в магазините тук да има такъв избор на най-различен камънак... Масичката със столчетата между големите аквариуми също е доста хитра идея, само дето ако седна там после не могат да ме изгонят :-D

Не само , че няма да могат да ме изгонят - ами ще трябва и очите да ми отлепят от аквата със скаларийките.
Иначе да , определено камънака си го бива - но на фона на всичко останало дори не се забелязва  :kreshtja:

FHM

Страхотно местенце това ми е мечта да се появи нещо такова в България от както гледах клипа на тетра за начинаещи където се вижда един супермаркет за акваристика  . Дори съм си правил бизнес планове за нещо подобно (по скоро за ферма от колкото за магазин) но нито имам средства нито има кой да финансира такъв голям проект от който няма бърза възвръщаемост .

Antuni

Цитат на: FHM - 07.02.2013 03:34
Страхотно местенце това ми е мечта да се появи нещо такова в България от както гледах клипа на тетра за начинаещи където се вижда един супермаркет за акваристика  . Дори съм си правил бизнес планове за нещо подобно (по скоро за ферма от колкото за магазин) но нито имам средства нито има кой да финансира такъв голям проект от който няма бърза възвръщаемост .

Не бърза възвращаемост, а граничеща с нула.

А отностно красотата на клипчето, еми супер е но как да има в БГ подобен магазин като както казахте момчета една голяма част от населението ще искат само да седят на столчето и да гледат с надеждата да не ги изгонят. От подобно гледане магазина няма как да просъществува.
0899808552

_Kirilov

Цитат на: Antuni - 07.02.2013 03:40

Не бърза възвращаемост, а граничеща с нула.

А отностно красотата на клипчето, еми супер е но как да има в БГ подобен магазин като както казахте момчета една голяма част от населението ще искат само да седят на столчето и да гледат с надеждата да не ги изгонят. От подобно гледане магазина няма как да просъществува.

Недей така - нека някой да зареди някое "магазинче" с нещата които се продават там , но не на тройни цени както са тук в България  и ще видиш , че няма да е само гледане от столчето и масичката . Повечето от колегите имат желанието и амбицията - но сме в такива времена , в които неможеш да дадеш 200лв за грунд , 300лв за осветление и още 200-250 за Со2 система както и други нещица...

Antuni

Цитат на: _Kirilov - 07.02.2013 04:39
Недей така - нека някой да зареди някое "магазинче" с нещата които се продават там , но не на тройни цени както са тук в България  и ще видиш , че няма да е само гледане от столчето и масичката . Повечето от колегите имат желанието и амбицията - но сме в такива времена , в които неможеш да дадеш 200лв за грунд , 300лв за осветление и още 200-250 за Со2 система както и други нещица...

Не вярвам вече някой, който и да е той да продава на тройни цени. Всеки има желание то е ясно. Та и аз затова все още се "спъвам по окърпените пътища на България" защото имам желанието тука да се развивам. Но ще ти кажа една истина която не е тайна разбира се. Една много голяма част от "магазините за акваристика" съществуват от продажбата на котешка и кучешка храна както и други неща. И една много малка част продукти и стоки свързани с акваристиката.
0899808552

wwladoo

Цитат на: _Kirilov - 07.02.2013 04:39
Как да го зареди  и да го направи като хората ,бе моето момче,имаш ли си на представа за каква инвестиция става на въпрос и то с почти нулева възвращаемост(е говоря за обикновенният акварист,като мен където се мъчим от нулата да пробием) не говорим за чичко паричко,но той пък няма да си вложи парите в това защото в момента в БГ акваристиката е губеща,хайде реално на кантар(да не ти казвам как оцелявам защото почти всички по близки колеги от форума от БС знаят,колко пъти съм си викал защо се блъскаш, е заради хобито болест е и то неизлечима в хубавият смисъл де) ....и не всички неща са на тройни цени---недей така,рибите и растенията тука са в пъти по евтини от повечето бели държави-е и ние толкова заплати си взимаме.....Колкото до аквариума със скалариите--Алтума за това е кралица на аквариумните риби особенно на максимален размер до 45 см. от долна до горна перка... ;-) :-) *DRINK*Колегата е абсолютно прав за кучешките и котешките храни--че от това се издържат повечето зоомаг.ама хайде че се отплеснахме и осрахме темата *spam
човек се учи цял живот--АКВАВИКТОРИЯ-БГ--ПРОДАЖБА НА АКВАРИУМНИ РИБКИ,СКАРИДИ,ОХЛЮВИ,РАЦИ И РАСТЕНИЯ

_Kirilov

*DRINK* за магазините до тук  ]:->

Някой намирал ли е някакво инфо за " аквариумченцето " с "малките аултумчета" , че ме за интригува доста първо от към обитатели и след това на края на клипа като видях как кипи аквата направо   *YAHOO*  :kreshtja:

slayerp5

А не ви ли направи впечатление нещо много интересно на 11-та. минута?, явно не, по сте заети пак да се карате за глупости. Браво за клипа.  *thanks

_Kirilov

Цитат на: slayerp5 - 08.02.2013 05:21
А не ви ли направи впечатление нещо много интересно на 11-та. минута? Браво за клипа.  *thanks

Nature aquarium goods? Видях го още с първото гледане и се зачудих какво е.

Георги

Цитат на: _Kirilov - 08.02.2013 13:50
Nature aquarium goods? Видях го още с първото гледане и се зачудих какво е.

Бай ти Амано  :-D

FHM

Случайно ми попадна как правят 1 от аквариумите надявам се да ви е интересно за гледане

Similar topics (5)

33966

Публикации: 4
Прегледи: 3077

5129

Публикации: 26
Прегледи: 11516

4276

Публикации: 19
Прегледи: 9243

21886

Започната от stenli