• Welcome to Българска Аквариумна Енциклопедия. Please login or sign up.

27.06.2025 22:40

Промяна новините на форума:

Ако имате проблем в аквариума, преди да пуснете нова тема, попълнете въпросника тук.

• Професионална поддръжка на аквариуми

100 литровото бижу.....

Започната от DJ GT, 26.01.2009 12:10

« назад - напред »

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

DJ GT

Акваристиката е моята страст.....

ico

*offtopic Много хора мислят, че целта в акваристиката е, когато рибите не умират 1-2 месеца. А върховното постижение е развъждане на някоя оцеляла рибка.  *YAHOO*
Кръщаваш го, а то във водата пикае...

Raven

Зависи каква е идеята- ако искаш да имаш здрави риби- по добре да ги разделиш и да им намалиш бройката защото така има риск от травми и от болести.

При златните рибки има едно златно правило - гледат се само  със златни.
Китайците са го измислили преди чукай си хиляди години :-)

Ако пък става въпрос за оформление и декорация- е съмнявам се че точно в този форум ще чуеш добра дума за изкуствени растения и рапани,но пък ако ти харесва- няма проблем ;-)
https://aquariumbg.com/contest/showthumb.php?picnum=48-3-8-140.1.JPG

Баннете всички! Администраторът ще познае Своите.

DJ GT

houngan

На мене лично не ми прилича на аквариум стартиран преди година  *dontknow* има много набиващи се на очи показатели че е на няколко дена (мое мнение може да бъркам), ако бъркам ми е интересно от каква големина си си взел скалариите и за колко време са порастнали толкова?

DJ GT

Скаларийте са взета средно на големина и до сега това е което се вижда аз така сам го направил на мое въображение а не на някое си чуждо или фото шоп..........

houngan

*THUMBS UP* учудва ме че в аквариум със златни (които цапат като за световно) са станали толко хубави, ПХ мерил ли си или други показатели?

DJ GT

Да мерил съм само че преди 2 месеца нещо такова да станаха и за мое учудване така растат и златните рибки.. :-) 

Similar topics (1)

36931

Публикации: 9
Прегледи: 4520