• Welcome to Българска Аквариумна Енциклопедия. Please login or sign up.

21.07.2025 21:28

Промяна новините на форума:

Ако имате проблем в аквариума, преди да пуснете нова тема, попълнете въпросника тук.

• Професионална поддръжка на аквариуми

1 август е "ден, посветен на борбата срещу чалгата".

Започната от Raven, 01.08.2010 14:23

« назад - напред »

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Лора

Леле, леелее.... Такива теми не са пускани много отдавна. За мен обаче е лишена от всякакъв смисъл. Седнали сте да спорите коя музика е най. Все едно сте захванали темата за мъжа и жената, как жената не било човек...

Мисля, че си има достатъчно дни в годината обявени с доста по смислени каузи. Спин, безплодие, рака на гърдата, тютюнопушенето и т.н.
Иначе по темата. Слушам всичко което става за слушане. Ако ще и попа от кварталната църква да ми пее... Улучи ли настроението ми, ще го слушам с кеф. Не съм против поп- фолка, против съм безсмислените кавъри на гръцки и сръбски хитове. Последно време предпочитам да слушам оригиналите. И без това не им разбирам.
В началото на една връзка ти се струва, че всички мъже са смотани, само твоят - не! По късно разбираш, че всички мъже са смотани, но колкото твоя - никой!

}|{opukc

Luton

Българите сме се утепали да се делим и разделяме, а сме толкова еднакви че чак е скучно и тъжно!

Аз пък деля музиката на хубава и лоша или по-скоро на тази, която ми допада и тази която не!

В съвременното общество важи принципа за влаковете и пътниците! Има ли пътници, влака върви!

Знам едно, ако искаш да си точен, зачитай различните!

Живи здрави!

kamaro

Цитат на: Лора - 02.08.2010 19:01
Леле, леелее.... Такива теми не са пускани много отдавна. За мен обаче е лишена от всякакъв смисъл. Седнали сте да спорите коя музика е най. Все едно сте захванали темата за мъжа и жената, как жената не било човек...

Мисля, че си има достатъчно дни в годината обявени с доста по смислени каузи. Спин, безплодие, рака на гърдата, тютюнопушенето и т.н.
Иначе по темата. Слушам всичко което става за слушане. Ако ще и попа от кварталната църква да ми пее... Улучи ли настроението ми, ще го слушам с кеф. Не съм против поп- фолка, против съм безсмислените кавъри на гръцки и сръбски хитове. Последно време предпочитам да слушам оригиналите. И без това не им разбирам.
`
*DRINK* Браво супер коментаче. *bg*
От нас песен, от Бога здраве .

sheytan

Тия сладурани във носиите си правят чиста чалгиика. Скоро си говорихме на тая тема с един приятел и той каза, че дядо му много обичал чалгиика. Определението му било весела, жизнерадосна музика за разпускане. И това като цяло няма нищо общо нито с изкуствените цици на 16 годишните пикли, нито с пияните 16 годишни метълки. Всеки се кефи на хубава музика, кой такава кой онакава. Аз обаче също се възмущавам като видя някое малко момиче на токчета, намацана и така облечена,че едвам ходи. На 16 едно време се събирахме по улиците и играехме игри. А тия деца ми приличат на лелки още преди да са станали жени. Същото се отнася и за момчетата. Само че там по-сериозния проблем е контрастрай и подобните клубове за игри, които им съсипват главиците.

ico

Цитат на: sheytan - 02.08.2010 19:28
Аз обаче също се възмущавам като видя някое малко момиче на токчета, намацана и така облечена,че едвам ходи. А тия деца ми приличат на лелки още преди да са станали жени. Същото се отнася и за момчетата. Само че там по-сериозния проблем е контрастрай и подобните клубове за игри, които им съсипват главиците.
Всичко зависи от родителите. За много хора е по-лесно, да си измият ръцете с музика или нещо такова, за да се оправдаят за сътворените от тях Боклуци.
Кръщаваш го, а то във водата пикае...

Peakone

Цитат на: ico - 02.08.2010 20:19
Всичко зависи от родителите. За много хора е по-лесно, да си измият ръцете с музика или нещо такова, за да се оправдаят за сътворените от тях Боклуци.

Вярно, има и доста боклуци рокаджии и метали и рапъри, да не си кревим душата :)

N.Nobs

Цитат на: BOJO - 02.08.2010 18:20
+ 1 от мен . Аз го познавам де :)
................
И Мариан /Raven/ го познавам. И той има бира.

A мен никой ли не ме познава  *dontknow*

BOJO тази песничка е специално за теб, замисли се.

Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили "Титаник".

elblanko

Цитат на: ico - 02.08.2010 20:19
Не че нещо, но и ico понякога е прав,  :-D а в този случай даже е много прав.
Подарили били силикон на абитуриентка, ми ще подарът защото такова им е възпитанието, на тоя същия сигурно баща му навремето му е подарил пет килограмов ланец за бала, той няма да остане по назад я.
Не знам какво се чудите толко, хората са различни, някои стават а други не, точно както и музиката между другото.

Не ''убивайте'' времето, защото то ще ви го върне.
                                                                                                                                Антон Светозаров
https://aquariumbg.com/forum/proxy.php?request=http%3A%2F%2Falfa.kachi-snimka.info%2Fimages%2Fviu1343311821a.gif&hash=826485123ec157466e56654f744135d3a56dfb37

vasso

Повечето хора, които познавам и слушат чалга са готини- не мога да кажа, че са тъпи или нещо подобно. Плюс това не се делят на групи и не слушат само такава музика. Металите някакси се отцепват и е като закон да не харесваш чалгарите. Ако си сред други си повдигаш самочувствието ако кажеш колко са зле чалгарите и се издигаш в очите на останалите. Това не го разбирам. Пък и си мисля, че голяма част от тях даже не знаят какво значат символите, които носят, но нали така се прави...

kamaro

Цитат на: vasso - 02.08.2010 22:09
Повечето хора, които познавам и слушат чалга са готини- не мога да кажа, че са тъпи или нещо подобно. Плюс това не се делят на групи и не слушат само такава музика. Металите някакси се отцепват и е като закон да не харесваш чалгарите. Ако си сред други си повдигаш самочувствието ако кажеш колко са зле чалгарите и се издигаш в очите на останалите. Това не го разбирам. Пък и си мисля, че голяма част от тях даже не знаят какво значат символите, които носят, но нали така се прави...
Металите са зли хора вярващи в сатаната според мен. Нямам нищо протв тях обаче, всеки може да си бие главата у стената как си иска.
От нас песен, от Бога здраве .

Лора

Цитат на: kamaro - 02.08.2010 22:26
Металите са зли хора вярващи в сатаната според мен. Нямам нищо протв тях обаче, всеки може да си бие главата у стената как си иска.

Ох, това ми напомня една случка от моята младост. Имах един познат от компанията която израстнахме заедно. Човека обичаше да слуша онзи денс който беше '90те години. По едно време обаче, се събра с неподходяща компания, в която се слушаше продиджи ( дори не знам как се пише групата). Пусна си дълга коса, пропи, пропуши и всичко това да се хареса на новите мутри и то за няколко месеца. Ипокара се с нас, после естествено му простихме. Само, че вредата от подражателите на ... му остана. За съжаление стана и по агресивен. Така, че само защото някой ти налага да слушаш определен стил музика и да се харесаш на някого не си струва. Щом не ти харесва стила не го слушай. Тези които не слушат чалга, незнаят какви купони изпускат... :-P Я се върнете на снимките и клиповете от Сбирката тази година... Ясно доказателство, че всички слушат чалга, а сега се правят на света вода не напита... *ROFL*
В началото на една връзка ти се струва, че всички мъже са смотани, само твоят - не! По късно разбираш, че всички мъже са смотани, но колкото твоя - никой!

NO CARRIER

Да бе. Всички слушат. То се видя кои останаха да слушат и кои се изнесоха овреме.  :-D
https://aquariumbg.com/forum/proxy.php?request=http%3A%2F%2Ftsvetkov.be%2Fupld%2Ffiles%2F1%2Fsign.jpg&hash=1bbdd94fc32cecdafae4a45f7c2393708fb9e9a5
Дневникът на Николай Цветков
Не ме е яд, че ме лъжат. Яд ме е когато мислят, че им вярвам.

Peakone

Истината е че с музиката се налага манипулация, насажда се разврат, агресия и насилие от така наречените илюминати. И когато един изпълнител спре да им върви по свирката те първо съсипват репутацията му, а след това го очистват.

Това стана с Джеймс Браун, Тупак, Майкъл Джексън и т.н., в момента се случва с DMX.

Интересни съвпадения:
Майкъл Джексън умира на 25 юни
Тупак умира на 25 годишна възраст
Джеймс Браун умира на 25 декември
Aaliyah умира на 25 август

или може би не са просто съвпадения, а доказателство за съществуването на Илюминатите?

Асен Евгениев

От всички удоволствия акваристиката е на второ място.
След определена възраст - на първо!

Similar topics (4)

27190

Публикации: 3
Прегледи: 2379

1388

Публикации: 15
Прегледи: 12572

5166

Публикации: 54
Прегледи: 14996