• Welcome to Българска Аквариумна Енциклопедия. Please login or sign up.
 
13.04.2021 19:07

Новини:

Ако все още не сте се запознали с правилата на форума, моля, направете го!


Акваскейпинг конкурс
  • Killiman Ltd
  • Професионална поддръжка на аквариуми

УЧАСТНИК No9

Започната от Igi, 11.12.2005 22:10

« назад - напред »

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

NO CARRIER

Цитат на: "Deep"aquamalawi e прав. Целта на този форум е да се популяризира акваристиката. Имаме класиране от което е видно, кое е добро и към кое трябва да се стреми човек. Острите коментари биха отказали много хора да участват в евентуален следващ конкурс, а едва ли това е целта.
Извинявай, това аквариум на човек, който тепърва прохожда ли е, според теб?!  poke

Дневникът на Николай Цветков
Не ме е яд, че ме лъжат. Яд ме е когато мислят, че им вярвам.

zariio

а бе не че съм привърженик на изкуствените растения ама кво сте го заяли човека?нали ви каза що използва изкуствени такива :roll: кви са тия остри изказвания от рода на "кич та дрънка"и т.н.Мисля чЕ те не популяризират акваристиката ни най-малко.В аквариума на №6 естествени такива да не би да изглеждат по-добре :?:

dido

Зарьо, не ме карай да ти се обяснявам защо номер 6 ми се вижда класи отгоре въпросния кич.

При условие, че виждаме 9 предложения, 8 от които са твърде сериозни и заслужаващи адмирации опити за цихлидарници, трудно мога да възприема въобще като адекватен участник номер 9. Просто не му е мястото тук, по-скоро е за каталог на нашенски аквариумен магазин.

Доколкото разбрах собственика му е търговец в бранша, предполагам с претенции за компетентност относно биотопите на африканските цихлиди. Съответно материалния му ресурса му е в пъти по-голям отколкото този на може би повечето участници в категорията. Затова и подобни аквариуми просто не правят чест на името - все пак мисля форума има достатъчно голямо реноме като място, в което пишат грамотни и ценящи красивото хора.

Та кич та дрънка всъщност популяризира акваристиката. Оставям на тебе да помислиш защо  :lol:

Айде със здраве и порави ме ако бъркам  :beer

Stas

Като цяло това беше конкурс за аквариум с "Африкански цихлиди".
Е, да де! Но три различни аквариума да участват като един - не става. Просто този участник според мен не отговаря на условията.
Като се каже, че всеки участник има право на 5 снимки, то нека не злоупотребяваме и да пускаме 5 различни аквариума в това число!