• Welcome to Българска Аквариумна Енциклопедия. Please login or sign up.

• Професионална поддръжка на аквариуми

Семейна килимания или как се живее с 160 аквариума в къщи.

Започната от anasarka, 25.11.2010 15:20

« назад - напред »

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

izida

Както се казва: всеки луд с номера си, а някои с цяла програма! Аз лично не мога да се закрастя толкова по каквото и да е. Даже понякога ме е яд че като спрат тока (вкъщи често се случва) трябва да се посадя до аквариума и да дебна пръскачите дали няма да се групират, че да почна да търча с кофата... Но пък всяко хубаво нещо, за да продължава да бъде хубаво изисква жертви. И все пак хобито е едно, манията е съвсем друго... *CRAZY*

killiman

Анита и Алф Персон са едни от известните в световен мащаб кили акваристи. Няма човек, болен от килиманията, който да не е контактувал с тях по някакъв начин. Анита е прекрасен акварист, а Алф е майстор на снимките. Редовно изпращат риби за участие в световните кили изложби, печелят и доста награди. А за да изпращаш толкова много риби на състезание, и то в прилична форма и кондиция - наистина си трябват много аквариуми. Респект за тях!  *privet*

niky

anasarka

Цитат на: niky - 26.11.2010 10:46
Аз мислех, че са снимали твоето мазе :-D

Ники няма как да е моето, нямам празни буркани *ROFL*. По скоро ме влече оранжерия на покрива да си направя, че са ми слабост китките.
Виж за мазето на killiman сигурно е по-голямо и си заслужава да се види.
КОЛКОТО И ДА Е БЪРЗА СВЕТЛИНАТА ВИНАГИ ПРИСТИГА ВТОРА, МРАКЪТ ВЕЧЕ Я Е ИЗПРЕВАРИЛ.

wwladoo

Цитат на: anasarka - 26.11.2010 11:02
Ники няма как да е моето, нямам празни буркани *ROFL*. По скоро ме влече оранжерия на покрива да си направя, че са ми слабост китките.
Виж за мазето на killiman сигурно е по-голямо и си заслужава да се види.
Стига да имаш желание,мога да ти пратя--имам 4-5 чувала буркани прашясват в мазето, ;-) :-D---виж това е идея за оранжерията,на покрива--адмирации за шведите и за Васко и за всички,които са се отдали повече от нормалното,това за тях е начин на живот!!! ;-) :-)
човек се учи цял живот--АКВАВИКТОРИЯ-БГ--ПРОДАЖБА НА АКВАРИУМНИ РИБКИ,СКАРИДИ,ОХЛЮВИ,РАЦИ И РАСТЕНИЯ

anasarka

Владо ще трябва да ги напълниш с риби тия буркани :-D
И ако някой е решил че страда от манията за много аквариуми в къщи, просто си направете отделна стая. :-)
Можете да се вдъхновите от тука http://aquadaily.com/2008/07/21/11-great-fishrooms-to-inspire-you/
КОЛКОТО И ДА Е БЪРЗА СВЕТЛИНАТА ВИНАГИ ПРИСТИГА ВТОРА, МРАКЪТ ВЕЧЕ Я Е ИЗПРЕВАРИЛ.

wwladoo

Цитат на: anasarka - 26.11.2010 15:07
Владо ще трябва да ги напълниш с риби тия буркани :-D
И ако някой е решил че страда от манията за много аквариуми в къщи, просто си направете отделна стая. :-)
Можете да се вдъхновите от тука http://aquadaily.com/2008/07/21/11-great-fishrooms-to-inspire-you/

Е не мога да напълня всички с бети макар и на моменти да са стигали до 50--60 чаши с разцветки от 3 та вида(селекции)които предлагам ;-) :-D *CRAZY*Адмирации за колегите със стаите--подредени са като аптеки,браво  *BRAVO*
човек се учи цял живот--АКВАВИКТОРИЯ-БГ--ПРОДАЖБА НА АКВАРИУМНИ РИБКИ,СКАРИДИ,ОХЛЮВИ,РАЦИ И РАСТЕНИЯ

JivkaGK

Цитат на: zlatna_ribka - 25.11.2010 20:15
представяте ли си ако им спрат тока за седмица  или им натровят  чешмяната вода  *ROFL*  :popcorn:

точно като вицовете за японски изобретения приложени в България

Тоалетна с фотоклетка БГ вариант 2 часа не можеш да влезеш, заради режима на ток или 2 часа не можеш да излезеш пак по същата причина.

А идеята е много добра, но в отделно помещение, нещо като работилница.

MeTogu

Дай на глупака малко власт и му гледай сеира!

Caxapa

Цитат на: MeTogu - 03.06.2011 19:15
Ех че не съм снимал и аз моите стаички.
Ти недей така, да се хвалиш. Има колеги от форума които са виждали безпорядъка и аквариумите сред които живея  и не са никак малко за квадратите на които се разполагам а и се въздържам от ограниченията и изискванията за килограми на квадратен метър.

syrfist_bg78

Boromir

Много-приличен развъдник. Да не си окупирал мазата? :)
Shrimp Breeding Lover

syrfist_bg78

Цитат на: Boromir - 06.06.2011 06:57
Много-приличен развъдник. Да не си окупирал мазата? :)
Не мазата а тавана  :-D

Nikiengi

Цитат на: syrfist_bg78 - 07.06.2011 10:17
Не мазата а тавана  :-D

А зимата как ти е тока, или имаш изолация! :-D

Similar topics (5)

51965

Публикации: 10
Прегледи: 7836

4284

Публикации: 4
Прегледи: 4513