• Welcome to Българска Аквариумна Енциклопедия. Please login or sign up.

29.07.2025 21:50

Промяна новините на форума:

Ако имате проблем в аквариума, преди да пуснете нова тема, попълнете въпросника тук.

• Професионална поддръжка на аквариуми

Защо в България се отнасяме с такова пренабрежение към гупите

Започната от freza, 12.02.2009 01:12

« назад - напред »

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Здравков

Цитат на: Iliyan88 - 26.01.2010 01:38
аз за гупички разглеждам от тук  http://guppywiki.guppies.com/index.php/Catalog_of_Strains   има доста интересни неща, разгледай :)
Мммм...дамм много добра информация последвана с добър снимков материал, Благодаря за инфото. Е все още не съм чул одзиви за мойте животни стават ли нестават ли ? никой нищо не каза.  :-)

Luton

Видях че темата е отдвана, ама май тук е най добре да попитам!

Хвърлил съм око на няколко Tiger Endler  и даже играя в момента за тях.

Доста ми харесват ама да попитам какви са реалните цени на тези рибки?

За да знам, кога е разумно да спра, до сега не съм виждал такива по магазините тук?

Поздрави

Ето линк със снимки и прогреса на търга!
http://shop.ebay.co.uk/?_from=R40&_trksid=p4712.m570.l1313&_nkw=Tiger+Endler+4+adults+live+fish&_sacat=See-All-Categories

: 20.06.2010г 15:03ч
Никой ли няма идея? :-(

bells

Виж, Владо има такива, попитай го, той трябва да знае, но според мен той ги продава на по-ниска цена,  от колкото тази в момента на търга.
http://aquariumbg.com/forum/akvaviktoriyabg/novo-ot-men-za-lyubitelite-na-selekcii-gupi-endlerka-original-tiger-gold/

Luton

Благодаря, ще му пиша, макар че едва ли ще има смисъл,

остана по-малко от 25 мин, така че на усет ще я карам.
: 20.06.2010г 16:04ч
Спечелих ги, за 10 пари, пича ще ми прати няколко броя отгоре

да покрият евентуални щети по транспортирането!

Замислил съм един аквариум само с такива гупи,

трябва ми само филтър, който поръчвам ей сега!

Desmoria

В този форум има много опитни акваристи, които на драго сърце биха помогнали и дали съвет... Съветът е безплатен, а какво ще направите с него, е това което му придава стойност.

Luton

wwladoo

На Владо цената е доста по ниска- на Ендлер тайгър голд,защото си я селектира и подържа сам *bg*,но колегата е в Англия,макар ,че Еконт откриха офис преди време в Лондон,само в Англия не съм пращал рибки,иначе в БГ--във всяка точка!!!! ;-) :-) *bg*
човек се учи цял живот--АКВАВИКТОРИЯ-БГ--ПРОДАЖБА НА АКВАРИУМНИ РИБКИ,СКАРИДИ,ОХЛЮВИ,РАЦИ И РАСТЕНИЯ

lidit0_sun

И аз имам гупи.Моите са 9 възрастни и 11 малки бебета.Ще пратя снимки по-късно *YAHOO*

ivotri

Имам различни породи гупи в един аквариум. Сигурно са се умесили, но имам някой много карасиви младоци. Може да пусна и снимки ако темата се съживи.

ivotri

mastermind

някой може лида каже къде в София се продават някакви Готини гупи
на съботния пазар нямаше нищо интересно... се някви обикновени и грозни мисе струваха...

fisherman92

icespirit

Ето ги и мойте сладури:
;
;

в момента имам 50-тина гупета на по 2 седмици и съм заинтересуван от размяна на породи гупи, ако накой също има интерес да пише :)

fisherman92

Аквата ми се пренасели с мъжки, рибките, които се родиха през ноември миналата година вече са полово зрели и не спират да се размножават,терорят женските. Стават все повече и повече,  *dontknow* какво да ги правя.
Нама на кого да ги дам, защото никой от приятелите и познатите ми не се занимава.

Similar topics (5)

51182

Започната от ToHuK

Публикации: 5
Прегледи: 4107

19914

Публикации: 300
Прегледи: 177347

57851

Публикации: 12
Прегледи: 5538

4410