• Welcome to Българска Аквариумна Енциклопедия.

Промяна новините на форума:

Ако имате проблем в аквариума, преди да пуснете нова тема, попълнете въпросника тук.

Main Menu

Диалог (мо&#

Започната от bimbargo, 10.06.2004 16:31

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

Anonymous

за bimbargo: Windows си има вградена кирилизация независимо от версията си. Работил съм с версии, купувани в САЩ и Германия - кирилицата си им е ОК. На моята клавиатура няма букви на кирилица, но не виждам по кой начин това ми пречи - както виждаш, пиша на чудесна кирилица. Писал съм на кирлициа от компютри с Windows на немски, вкл. и от Германия и Австрия - проблемът е никакъв. Ако искаш да научиш нещо по въпроса с кирилизацията, провери сайта на "инжинера" - http://free.hit.bg/injinera/na4alo.htm. Не ме карай да ти обяснявам повече, щото наистина взе да ми омръзва.

За sho: Флекстъпа е най-гадното нещо, което може да се случи на компютъра ти. Съветът ми е да хвърлиш и ти едно око на горния сайт и да се отървеш от тая ужасна програма ASAP.  :wink:

Boby_

Горният пост си е мой - успях да го напиша, преди да се логна.  :lol:

bimbargo

Драги Boby_, ако от всеки компютър под Уиндоус можеше да се пише на кирилица безпроблемно както ти твърдиш, методиевица нямаше да бъде измислена, нали?
По-добре мразена личност, но личност!
Аквариум

Boby_

Цитат на: bimbargoДраги Boby_, ако от всеки компютър под Уиндоус можеше да се пише на кирилица безпроблемно както ти твърдиш, методиевица нямаше да бъде измислена, нали?
Нищо подобно, в дълбоко заблуждение си. Хайде поинтересувай се малко.
Windows си има кирилизация от много време насам. Проблем беше писането на кирилица в Интернет. В самото начало първите интернет чатове (IRC примерно) не позволяваха писане на кирилица. Освен това имаше проблеми с енкодинга в Netscape, както и на някои от ранните IE, които по-късно бяха коригирани. Хайде като не знаеш нещо, не навлизай в полемика - ще ти спести неудобни ситуации като тази. Явно изобщо не си наясно с това какво е кирилизация и има ли тя почва у нас.

bimbargo

У нас определено има, но за Тринидад и Тобаго сигурен ли си?
Аквариум

Boby_

Цитат на: bimbargoУ нас определено има, но за Тринидад и Тобаго сигурен ли си?

:lol: Щом го казвам, значи съм убеден. Windows 95, 98, ME, 2000 и XP позволяват използване на шрифтове на кирилица независимо от конкретната си езикова версия. И престани с това - наистина няма никакви технически пречки за някой, който иска да пише на кирилица, няма и затруднения независимо от географското му местонахождение и операционната система, която ползва.

bimbargo

Аз спирам до тук че забравих вече на какъв форум съм. :wink:
Аквариум

sho

Boby_ що не си пуснеш радиото и не опиташ него да го убедиш :)  по лесно ше ти е виж че не иска да се опита да разбере даже:)

Legion

Монолог(диалог)

Може ли да се сложат още Emoticons
За конкурса
За....
За пишештите
За рибарите
За феновете
Ще засилим контрола  

А форума

П.С. На тез попаднах в http://torrents.linkos.bg/smilies.php

cihlidi_fan

Ейй тея са много готини, Ники ако му се занимава. :lol:
220л. Танганайка
17 Tropheus sp."Red" Chimba, 10 Cyprichromis leptosoma "Utinta"
3 Telmatochromis vitattus, 3 lamprologus ocellatus

niky

Ако пишеше Левски, да го сложа, ама с това ЦСКА?!

moderator

Иначе сериозно: ще видя как ще е трафика и тогава евентуално може и да сложа някои.

Legion

Цитат на: nikyАко пишеше Левски, да го сложа, ама с това ЦСКА?!.....
Някой син ще трябва да се погрижи.

Ние от  не се оплакваме,но ще се радваме ако се наредиме наред с ЦСКА и Левски :lol:И без това сме единствения виртуален отбор играл някога в А група :shock:

cihlidi_fan

http://info.datacom.bg/smilies/
Ето още един линк за такива усмивки, само че малко по-некачествени  :shock:
220л. Танганайка
17 Tropheus sp."Red" Chimba, 10 Cyprichromis leptosoma "Utinta"
3 Telmatochromis vitattus, 3 lamprologus ocellatus