• Welcome to Българска Аквариумна Енциклопедия.

Промяна новините на форума:

Ако имате проблем в аквариума, преди да пуснете нова тема, попълнете въпросника тук.

Main Menu

Какво е това растение? Всички питанки - тук!

Започната от abaro, 19.02.2005 17:51

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

MeTogu

Дай на глупака малко власт и му гледай сеира!

NO CARRIER

Дневникът на Николай Цветков
Не ме е яд, че ме лъжат. Яд ме е когато мислят, че им вярвам.

bicho1976

Borko7

това в дъното CRYPTOCORYNE CRISPATULA ли е?
I don't know half of you half as well as I should like,and I like less than half of you half as well as you deserve

Petkov

Miss_Zhekova

А това дали е Limnophila indica?  :-) Или пък е limnophila sessiliflora? Аз разлика между тях никаква не виждам.. ама толкова и разбирам от растения..  *NO*

Put some fun between your legs - ride a horse! :)

barabata

Limnophila sessiliflora

Limnophila indica

ЦитатCan be very difficult to tell apart from L. sessiliflora.

За жалост никъде в интернет не виждам на едно място подредени снимки на едни и същи растения гледани при различни условия (осветяване , торове , параметри на водата, ... )
Би било хубаво (но и трудоемко) да се направи такава галерия (имаше само на един руски сайт /по спомени/ три снимки на роголисник ако не ме лъже паметта при слабо , нормално и силно осветление.
Горчивината от лошото качество остава дълго след като сладостта от ниската цена е свършила.

AGENTO

Купих го преди месец,два и продавачката ми каза ,че е апоногентон,но на мен не ми прилича.Рових се по сайтовете,но не намерих нищо подобно.Растението много се промени от както го посадих при мен.Беше доста по-ниско и с по-широки листа.Осветлението ми е в пъти по-силно от това в магазина,а там групича от вида си живееше поне от няколко месеца.Някой има ли идея какъв е вида?

Извинявам се за мръсните стъкла:)

sandetohaha

Според мене е крипотокорина ама несам изобщо сигурен   *dontknow*

Деян

NO CARRIER

Дневникът на Николай Цветков
Не ме е яд, че ме лъжат. Яд ме е когато мислят, че им вярвам.

yanki1

Цитат на: AGENTO - 30.04.2009 20:10
Купих го преди месец,два и продавачката ми каза ,че е апоногентон,но на мен не ми прилича.Рових се по сайтовете,но не намерих нищо подобно.Растението много се промени от както го посадих при мен.Беше доста по-ниско и с по-широки листа.Осветлението ми е в пъти по-силно от това в магазина,а там групича от вида си живееше поне от няколко месеца.Някой има ли идея какъв е вида?

Извинявам се за мръсните стъкла:)

Само аз ли виждам,че растенията са два вида?!?! *dontknow* Ти за кое питаш какво е? =-O
526 литра

Деян

Хайде пак погледни и ще видиш че е един вид.

MeTogu

И аз виждам една криптокорина и един ехинудорус.За кое питаш точно.
Дай на глупака малко власт и му гледай сеира!

Similar topics (5)

43289

Отговори: 651
Прегледи: 387100

9869

Отговори: 5
Прегледи: 10543

30090

Отговори: 8
Прегледи: 7907

51929

Отговори: 72