• Welcome to Българска Аквариумна Енциклопедия.

Промяна новините на форума:

Ако все още не сте се запознали с правилата на форума, моля, направете го!

Main Menu

Фотография - обща тема за публикуване и коментар на снимки

Започната от tishovsx, 27.04.2007 23:39

« назад - напред »

0 Потребители и 7 гости преглеждат тази тема.

_777_

Събота в Балчик,освен че си купих пресен сафрид и кая щракнах и една снимчица. :-)

tetra

Поздравления чудесна снимка ще чакаме следващи.  *privet*

tetra

Peakone -Какво да кажа .. нямам думи...снимките са хубава но ...не може да се каже, че ги е правил фотограф... . Абе наистина не мога да кажа, че си фотограф ти просто си бог.  *privet*  *DRINK*

Peakone

Айдеее АССАМ БОК! Както казва един популярен напоследък идиот във ФБ :D
Благодаря за комплимента, радвам се, че "творбите" ми се харесват, но си знам, че имам още доооооста дълъг път да извървя докато мога да се нарека фотограф.

Ето и първите ми опити да фотографирам водопади - пресни, пресни от "Каньона на водопадите" край Смолян

Borko7

Кажи малко по-точно къде са тези водопади.
I don't know half of you half as well as I should like,and I like less than half of you half as well as you deserve

tetra

E снимки в природата това е чудесно предполагам, че това ще провокира повече хора да снимат. И аз се каня да пробвам но в момента тук, са необичайни жеги..и това ми е извинението .И като се върна от работа изваждам шишето с бирата поставено от предишният ден и поставям следващото.  *DRINK*Иначе съм решил да пробвам малко снимки в природата. Но в тези неща нямам опит и съм любопитен какво ще излезе? Ако недай си боже нещо се получи ще ви я покажа.

Peakone

Цитат на: Borko7 - 20.06.2013 12:20
Кажи малко по-точно къде са тези водопади.

Екопътеката се намира в резерват Сосковчето и е на има-няма 3-4км от Смолян през изхода за село Мугла. Има указателни табели, маркировка - пътя няма как да се обърка. Хората все още работят по доизграждане на пътеката и мога само да кажа ОГРОМНО БРАВО за труда, който полагат и резултатите, които са налице.

Мястото е невероятно красиво, просто е задължително да се посети.

Ето още няколко снимки

Нямаше как да пропуснем да се топнем, ама водата беше по-студена от очакваното  *CRAZY*

_777_

miTko

Разни мои АКВАРИУМИ 

tetra

Поздравления!  *privet*Прекрасни снимки явно летвата е поставена високо . Ако не бяха тези горещини?.. Кой знае?

Peakone

miTko

Щом сте на тема водопади, ето преглед от миналата неделя - Сувачарско пръскало, 54м, Стара Планина. Докато снимах от скалите ми капеха капки във врата, а водната "пелена" от разбиването на водата се вижда и на снимката.

Разни мои АКВАРИУМИ 

Асен Евгениев

Мястото на днешния риболов.

От всички удоволствия акваристиката е на второ място.
След определена възраст - на първо!

Nikiengi

Similar topics (5)

32043

Отговори: 8
Прегледи: 34360

5251

Отговори: 0
Прегледи: 2365

35154

Отговори: 5
Прегледи: 6323