• Welcome to Българска Аквариумна Енциклопедия.

Промяна новините на форума:

Ако все още не сте се запознали с правилата на форума, моля, направете го!

Main Menu

болбитисчето ми

Започната от Raven, 16.12.2006 17:52

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

Raven

Баннете всички! Администраторът ще познае Своите.

Тони

Хубаво е, какво прави на пазара? Да не си го продал?
Тука ред нема, ама требва да се спазва!

Raven

ъхъ :(

но поне отиде в добри ръце :lol:

DJBamby

Аааа, то пораснало като коледна елха. За колко години става с тези размери?
- 666 litra.

Raven

около две години в този случай но при много оптимални условия.
иначе расте много бавно.

malomir

Мааалеии!Приличаш на американски снайперист с камуфлаж. :D

don_misho

Цитат на: malomirМааалеии!Приличаш на американски снайперист с камуфлаж. :D
Точно,който току що излиза от укритието си :DРастението е невероятно!

Raven

ха,това не се бях сетил,мислех че с това червено палтенце съм като дядо Мраз с елхичка :D

растението наистина е много хубаво,даже съм сигурен че това е най големият Болбитис в БГ.
обаче ми стана прекалено голям и направо ми напълни аквариума,освен това стана твърде високо и листата му излизат отгоре и съхнат,а сега ще е в по висок аквариум.

иначе много бавно расте Болбитисът ,но при мен дърпа бързичко- явно заради по големият съд.

malomir

Спомням си,бях полудял за за това растение.Даже търсих във форума някои да ми отпусне някакво количество.Питах те и ми каза(Raven)че нямаш :evil: Ако на това му викаш нямане-аз нямам ни аквариум ни нищо! :D

Raven

е вече наистина нямам :lol:

в смисъл имах само един стрък - само това растение и не ми се режеше,бях  го увил около един корен.
сега също ми предлагаха да го нарежа и да го продам на части,щях да му взема много повече пари ,но не ми се съсипва растението така- хубаво е като седи на купче.

theater

Респект, Рейвън !  :shock:
140л - харацини
http://starividri.org

Ilianidis

Това растение един път нарязано,тръгва сначале и много бавно.Мариане,със сигурност си единствения с такова голямо,щото аз съм втори :lol: Моя беше малко по-малък но на 3-4 години.Първата година едва подкара,после дойде момента на масовия разтеж.Когато стана прекалено голям го скърших на части и тогава спря да расте наново.

Nemo

Леле колко салата щеше да стане  :P А пък да не кажа колко ракия щеше да отиде  :lol:
Π ө ů ҹ υ њ σ ß

Longanlon

Щом в твоя 700л. му е било тясно, представям си какъв ще да е новият му дом  :shock:  :shock:  :shock: