• Welcome to Българска Аквариумна Енциклопедия.

Промяна новините на форума:

Ако имате проблем в аквариума, преди да пуснете нова тема, попълнете въпросника тук.

Main Menu

Конкурс "Коледа 2015"

Започната от NO CARRIER, 08.09.2015 13:45

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

venitos

Цитат на: asito - 01.01.2016 12:23
За много години. Къде става гласуването, че или не виждам или не може още?
За много години! Нека тази години ни радва с безпроблемни аквариуми!  *DRINK*
Все още не може, най вероятно по-късно днес!  :-)

Amev

Честита 2016 , здраве и щастие на всички , другото го има в мола !!!Всички чакаме началството да поизтрезнее ;)

MarioChalukov

*bg* честита нова 2016г.  *DRINK*

NO CARRIER

Утре ще прегледаме снимките, но ще оставим вратичка ако има нещо нередно да може да бъде коригирано до края на неделя. В понеделник пускаме гласуването.

Дневникът на Николай Цветков
Не ме е яд, че ме лъжат. Яд ме е когато мислят, че им вярвам.

venitos

Привет! Страхотни аквариуми сте показали. Сигурен съм, че на живо изглеждат още по-впечатляващо. Адмирации за "морският сектор"  *privet*.
Една препоръка към организаторите. Струва ми се, че петобалната система не е адекватна за оценка. Не знам каква е причината да я въведете (видях, че са били различни във времето), но така не може да се диференцират аквариумите подобаващо!

geshi

Аз не намирам къде да гласувам  *HELP*

Amev

Цитат на: geshi - 03.01.2016 11:36
Аз не намирам къде да гласувам  *HELP*
http://aquariumbg.com/forum/konkurs/

Избираш си категория и гласуваш ;)

dgrn

В дясно падащ прозорец , но не е пуснато още . Понеделник. Поне така пише.
"Видяла жабата,че подковават коня,та и тя вдигнала крак..."
http://cdn.fishki.net/upload/post/201508/12/1626758/gallery/Kbi2p8E.gif

Amev

Пуснато е гласуването , поне аз си гласувах свободно ;)

venitos

Цитат на: dgrn - 03.01.2016 11:55
В дясно падащ прозорец , но не е пуснато още . Понеделник. Поне така пише.

Може да се гласува вече! Избираш оценка от падащото меню, пишеш коментар ако искаш . . . и след като оцениш всички най-отдолу има бутон Гласувай!

П.С. Внимавайте да не натиснете "Гласувай" преди да сте оценили всички, че после няма връщане назад (поне на мен не ми дава такава опция)!

geshi

На мен ми даде да се върна, че и аз не бях гласувал за всички. Много силни сборни аквариуми браво.

danielm

Хубаво е, че глътналите солена вода се организираха в последния момент! Все пак се показаха, че има доста какво да се види и в БГ.

venitos

Цитат на: geshi - 03.01.2016 12:17
На мен ми даде да се върна, че и аз не бях гласувал за всички. Много силни сборни аквариуми браво.
Най-вероятно след като гласуваш за всички се затваря!

Цитат на: danielm - 03.01.2016 12:20
Хубаво е, че глътналите солена вода се организираха в последния момент! Все пак се показаха, че има доста какво да се види и в БГ.
Абсолютно! Съжалявам, че при Палудариумите е много вяло, а има страхотни неща в профилите!

aileen_queen

Какво става ако не поставиш оценка на някой аквариум?
Това влияе ли на резултата?
- 135 л. стартиран 28.03.2015г, JBL Crystal profi e1501
- 28 Paracheirodon simulans, 4 Microgeophagus ramirezi

Amev

Дава ти да се върнеш и да оцениш неоценения аквариум. Във всяка категория трябва да гласуваш за всички.